ebru nun ceyiz hazirliklari :))

ebrumm nbr kuzum:)
görüşemiorz hiç neler yapıosn, yatak odası işi noldu, hala aynı takımda kararlı msn:)
ben vazgeçmedm valla haberlerini bekliorm seninde

selam tatlimmm izimm sen nasilsinnn.. aynen ole gorusemiyoruy bende pek sik giremedim su aralar bende vazgectim enza mobilyadan almaya karar verdim bunu kesin alicam cunku siparisi verdim bilee

cnm benim bilgi verdigin icin tesekkur ederim .. dikkate alirim tatlimm

sende mi boyut açısından vazgeçtn ki beni bi tek o düşündürüo, yeni beğendiğini de göster mrk ederm ama smdi benn

hepşi şıkır şıkır çok güzeller iyi günlerde kullanırsın inşallah..

bende önceden aldığım bazı şeyleri beğenmiyorum ama iyikide almışım

günlük yemek takımın güzelmiş kaça aldın benim günlük yok

çatal kaşıklarında güzel günlükte misafirlik için olanıda güzel bende biara günlük alıcaktım ama sonra misafirlik için olanları pek beğenmiyorum birde kristal alırken saplı kaşıklardan hediye ettiler diye yeni almaktan vazgeçtim bende bi topik açayım en iyisi..

çok zevkli seçimler beğendim eksiğin var mı düğün tarihi ne zaman bu arada hiç bakmadım yazıyormu bilmiyorum ama elektronik eşyalrın garanti süresi geçer die ben elektronik eşya alamıorum da :) daha bi sene var çünkü

tesekkur ederim canim daha cokkk eksigim var tabikiii .. dugunum de 9 haziran 2012 de hayirlisi ile garanti sureclerini sole yapicam kullanmaya basladigim zaman gidip kaselettircem.. beyaz esyalarda magzada duruyoo parasini oduyorum ama garanti belgeleri henuz kaselenmedi o yuzden problem olmuyor

tesekkur ederim tatlimm.. gunluk yemek takimimi bernardodan aldim 250 tl olmasi gerekio tam hatirlamioyrum.. bende zaten herseyimi bu sene almaya basladim yeni yeni.. bende sonraadan aldiklarimi beyenmim cunku :))

öyle bir imkan sağlıyorlar ise ne güzel bende araştırıp almaya başlayabilirim ozaman. allah tamamını görmeyi nasip etsin canım hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…