- 2 Nisan 2011
- 1.883
- 7
- 158
bu arada aldığın her şey çok güzel ağız tadıyla kullanmak nasip etsin Allah
ebrumm nbr kuzum:)
görüşemiorz hiç neler yapıosn, yatak odası işi noldu, hala aynı takımda kararlı msn:)
ben vazgeçmedm valla haberlerini bekliorm seninde
cnm teflon setini nerden aldın ?? hangi marka?
güle güle kullan canm çeyizlerini bornoz takımını nerden aldın kırmızı siyah arıyodum bende??
Arkadaşlar yeni evliyoim ben de ve bu bornoz takımından almıştım bayıla bayıla.Bu bornoz takımlarını kimseye önermiyorum.Çünkü banyonun heryerine kırmızı ve siyah tüycüklerini bırakıyor.Lavabonun üzeri,yerdeki fayanslar heryer.3-4 sefer yıkamama rağmen hala devam ediyor ama azalma var,bunu da söyleyeyim:>Alacaksanız beyaz,krem gibi renkleri tercih edin.Benden söylemesi arkadaşlar
masallah canım cok guzeller cok begendim hayırlı gunlerde kullanırsın insallah
cnm benim bilgi verdigin icin tesekkur ederim .. dikkate alirim tatlimm
güle güle kullan canım,hepsi çok güsel...
hepsi çok güzelcanım. güle güle kullanın mutlu mesıt bir yastkta inşallah
çok zevkli seçimler beğendim eksiğin var mı düğün tarihi ne zaman bu arada hiç bakmadım yazıyormu bilmiyorum ama elektronik eşyalrın garanti süresi geçer die ben elektronik eşya alamıorum da :) daha bi sene var çünkü
hepşi şıkır şıkır çok güzeller iyi günlerde kullanırsın inşallah..
bende önceden aldığım bazı şeyleri beğenmiyorum ama iyikide almışım
günlük yemek takımın güzelmiş kaça aldın benim günlük yok
çatal kaşıklarında güzel günlükte misafirlik için olanıda güzel bende biara günlük alıcaktım ama sonra misafirlik için olanları pek beğenmiyorum birde kristal alırken saplı kaşıklardan hediye ettiler diye yeni almaktan vazgeçtim bende bi topik açayım en iyisi..
tesekkur ederim canim daha cokkk eksigim var tabikiii .. dugunum de 9 haziran 2012 de hayirlisi ile garanti sureclerini sole yapicam kullanmaya basladigim zaman gidip kaselettircem.. beyaz esyalarda magzada duruyoo parasini oduyorum ama garanti belgeleri henuz kaselenmedi o yuzden problem olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?