hisar teflonundan bende istiyorum tatlım 460 faln sanırım dımı fıyatı ütünde son model çok iyi bir seçim bende istedım o ütüden ama düğün bellı olmadığından garantınınde hemen başladığını söyledığınden alamadım ütümü malesef güle güle kullan tüm aldıklarını ve alıcaklarını
güzel seçimler yapmışsın. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallahh
bernardodan aldığın günlük yemek takımımız aynı( çok beğenerek almıştım) hisar teflon takımındada gözüm vardı ama nişanlımla teflon kullanmaktan pek yana olmadığımız için üzülerek vazgeçmiştim
her şey çok güzel güle güle kullan cnm inş.
canım çeyizleri cok güzel ve sade vede sık :))Allah güle güle kullanmayı nasip etsin insalllah:))
Canım çeyizlerin hayırlı olsun, hepsi çok güzellerYemek takımının ayrıcada kahvaltı takımıda var, bilgin olsun, eğerki almak istersen
Birde bulaşık,çamaşır makineni senmi aldın canım? kız tarafı olarak başka neleri alacaksın
ayyy cok sevdim Allah bir an önce agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin....düdüklüyü cok begendimm...icim kipirdandi birden
harika seçimler tatlım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin başlangıcını çok beğendim eminim tamamıda muhteşem olur evinin
Eki Görüntüle 206901 Eki Görüntüle 206902
bu yatak odasina bayiliyorumm yakinda benim olacaksin :)
kirada oturacagim icin kose takimi tercih ettim yatas enza mobilyadann
mobilya bakancalarr enza mobilyaya bakmayi unutmayin inanilmaz guzel mobilyalar var aklinizda bulunsun benden demesi :))
Eki Görüntüle 206893
tac dan aldigimmm en cok beyendigim saten(pamuk) nevresim takimi almanizi oneririm
güzelmiş canım bunlarda fakat bişey eklemek istedim
yatak odasında komidinler ayrılmıyorsa yatak örtüsünü sererken sorun yaşarsın
daha yatak örtün yok galiba ama aklında bulunsun
ben de çok seviyorum bunu
hep pamuk saten tercih et linens ve taçtan şaşma canım
hepsini iyi günler kullan
cok tesekkur ederim canimm.. gunluk yemek takiminin diyorsan biliyom onu kahvaltisini.. yoksa diger hisardan aldigim yemek takimininmi var onu bilmiyorum varsa hemen alirim valla ? bulasigi biz aaldik camasirida istege bagli alan aliyo biz aldik baska buyuk esra olarak yatak odasi alicam perdesini halisini alicam zaten mutfagi tamamen kiz diziyo biliyosun . erkek tarafi biliyosun buyuk esyayi aliyoo gerisi sana kalmis :))) gordugumu alicam cok eskigim var cokkkkk allah yardimcimiz olsunn
Günlük yemek takımını demiştim evet canım. Aldıklarını bende alacağım, valla erkek kadar bizde masraf yapıyoruz, çok para harcayacağız çok
cnm aldıklarını güzel günlerde kullan mutlulukla inş
Gunaydin cnmm aynen ole 460 a aldimm utude 400 falan di aldigim yerr dediki ne zaman kullanicaksa o zaman garantisini kaselettirelimm o gundenn sonra garantisii baslar dediler bende ole aldim genelde zaten oledir kaseleettirdikden sonra garantisi baslioo bence al utunu falan ..tesekkur ederim cnmm guzel dileklerin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?