ebru nun ceyiz hazirliklari :))

hisar teflonundan bende istiyorum tatlım 460 faln sanırım dımı fıyatı ütünde son model çok iyi bir seçim bende istedım o ütüden ama düğün bellı olmadığından garantınınde hemen başladığını söyledığınden alamadım ütümü malesef güle güle kullan tüm aldıklarını ve alıcaklarını

Gunaydin cnmm aynen ole 460 a aldimm utude 400 falan di aldigim yerr dediki ne zaman kullanicaksa o zaman garantisini kaselettirelimm o gundenn sonra garantisii baslar dediler bende ole aldim genelde zaten oledir kaseleettirdikden sonra garantisi baslioo bence al utunu falan ..tesekkur ederim cnmm guzel dileklerin icin

tesekkur ederim tatlim.. bende bernardodan aldiigmi ilk once beyenmedim ama sonra gozume guzel gelmeye basladii.. bu teflonun ayni modeli celik takiminida aldim .. bende celik de falan pilav yapmasini sevmiyorum dibinin tutmasinda dolayi sevmiyorum..o yonden teflonuuda tercih ettim.. bence al kenarda dursun derim tatlim :)

canım çeyizleri cok güzel ve sade vede sık :))Allah güle güle kullanmayı nasip etsin insalllah:))

ayyy cok sevdim Allah bir an önce agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin....düdüklüyü cok begendimm...icim kipirdandi birden

Canım çeyizlerin hayırlı olsun, hepsi çok güzeller Yemek takımının ayrıcada kahvaltı takımıda var, bilgin olsun, eğerki almak istersen

Birde bulaşık,çamaşır makineni senmi aldın canım? kız tarafı olarak başka neleri alacaksın

cok tesekkur ederim canimm.. gunluk yemek takiminin diyorsan biliyom onu kahvaltisini.. yoksa diger hisardan aldigim yemek takimininmi var onu bilmiyorum varsa hemen alirim valla ? bulasigi biz aaldik camasirida istege bagli alan aliyo biz aldik baska buyuk esra olarak yatak odasi alicam perdesini halisini alicam zaten mutfagi tamamen kiz diziyo biliyosun . erkek tarafi biliyosun buyuk esyayi aliyoo gerisi sana kalmis :))) gordugumu alicam cok eskigim var cokkkkk allah yardimcimiz olsunn

harika seçimler tatlım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin başlangıcını çok beğendim eminim tamamıda muhteşem olur evinin

güzelmiş canım bunlarda fakat bişey eklemek istedim
yatak odasında komidinler ayrılmıyorsa yatak örtüsünü sererken sorun yaşarsın
daha yatak örtün yok galiba ama aklında bulunsun

Eki Görüntüle 206893

tac dan aldigimmm en cok beyendigim saten(pamuk) nevresim takimi almanizi oneririm

ben de çok seviyorum bunu
hep pamuk saten tercih et linens ve taçtan şaşma canım
hepsini iyi günler kullan

tesekkur ederim canimm.. fikirlerin icinn .. ama yatak odasi komidinler ayriliyo cok sukur benimde ilk aklima geldi hemen gidip yerinden baktimm ve ayriliodu dedigin gibi yatak ortusunde sorun yasarimm henuz yatak ortusunu almadimm dugunum mayis 2012 de olacagi icin onu daha ilerleyen zamanda alicam . ama brillanta beyendigim var onu alicam buyuk ihtimallee ve dedigin gibi tac dan sasmiyorum :))) inanilmaz guzel kumaslari ipek ve pamuk cok guzellerr

Günlük yemek takımını demiştim evet canım. Aldıklarını bende alacağım, valla erkek kadar bizde masraf yapıyoruz, çok para harcayacağız çok

bende phılıps azur istiyordum 400 tl DEDİLER AMA YILBAŞINDAN İTİBAREN PHILIPS ALINDIĞI GİBİ BAŞLICAK DEMİŞ FİRMALARA ALMAYI ERTELEDIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…