ebru nun ceyiz hazirliklari :))

maşallah ebru

herşeyin çok kaliteli ve şık gözüküyo..
eminim çok fazla emek ve para harcamışsındır.
Rabbim gönül rahatlığıyla kullanmayı nasip etsin inşallah

maşallah ebru

Herşeyin çok kaliteli ve şık gözüküyo..
Eminim çok fazla emek ve para harcamışsındır.
Rabbim gönül rahatlığıyla kullanmayı nasip etsin inşallah

gunaydınn tatlımm cokk tesekkurr ederımmmm bıraz sey yonunden baktım ıvır zıvır alıcagıma fazla almak yerıne kalıtelı aldım az olsun guzel olsun dedım :):)

amınn cumlemıze canımm

aynen ole canimm daha var yaws yaws ekliyorum listeye bakarak aldiklarimi buluyorum interneetten ekliyorumm bulamadiklarimi resimlerini cekicem canimm

Canım tüm parçalar birbirinden zevkli özellikle nevresim takımına ve yemek takımına bayıldım güzel günlerde kullan herşey gönlünce olsun mutluluklar :)

Canım tüm parçalar birbirinden zevkli özellikle nevresim takımına ve yemek takımına bayıldım güzel günlerde kullan herşey gönlünce olsun mutluluklar :)

cookkkk tesekkuur ederim canimm guzel dileklerin icindee tesekuur ederimm... ALLAH BIR OMUR BOYU CUMLEMIZI MUTLU ETSIN INSALLHH

Güle güle kullanın :) Dilediğinizce tamamlayın inşallah :)

Son düzenleme:
güzel ve kaliteli bi çeyiz güzel günlerde kullan inşallah hisar rioları görünce aşkım depreşti çok beğenmiştim onları ama sonra hediye çekimle başka bi yerden aldım çatal-bıçak takımı ama aklım hala onlarda

cok tesekkur ederim canim..aynen ole bende riolari gorunce vuruldum :) cok zarif ve kibar duruyorr iyiki almisim insallah sende en yakin zamanda alirsin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…