- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
O değil de paylaştığı resimler kime ait acaba?Hadi açtığı konuları geçtim de sandiginiz kadar saf bir kadıncağız adıyla açardı hesabı.
Kim bilir?O değil de paylaştığı resimler kime ait acaba?
Yazsan keşkeKim bilir?
Aslında bir fikrim var ama yazamam.
Özelim 7 24 açık dedikodu içinKim bilir?
Aslında bir fikrim var ama yazamam.
Özelim 7 24 açık dedikodu için
No no, söyleyemem.Yazsan keşke.
Ne bu böyle canım göster ama elletme der gibiNo no, söyleyemem.
Yaaaa kulagima söylesenNo no, söyleyemem.
O değil de sunny side upçı kıza benzemiyor mu?Yaaaa kulagima söylesen?
O kim beaaaO değil de sunny side upçı kıza benzemiyor mu?
Elleteyim mi yani?Ne bu böyle canım göster ama elletme der gibi
Murat boz daha yakışıklı
Attığı fotoğraflardan sonra ben üzülmüştüm ya ;( çok hamam önünde kil satarım ben bu saflıkla
O kim beaaa?
Ne kadar gündemden uzak kalmışım ya
Ohh beğenmediniz eşim bu kadını çok beğeniyor en güzel kadın demiştiGüzellik görecelidir ama bence çok güzel
Yılı aşmıştır bu kız sahanda yumurtaya sunny side up diyeli.Ne kadar gündemden uzak kalmışım ya,cidden çok benziyor ama buna.
Sen bizim aklımızla mi oynuyorsun?Eşin hayırsever bir isadami değilse,hele ki orta doğulu değilse bu kadın hiç yüz vermez ona,üzülmeOhh beğenmediniz eşim bu kadını çok beğeniyor en güzel kadın demişti
Kuzu ben yumurta yemiyorum ki,ondan mı acabaYılı aşmıştır bu kız sahanda yumurtaya sunny side up diyeli.
Siz bir ara da ebru gündeş mi güzel ben mi diye konu açmış miydiniz?Ohh beğenmediniz eşim bu kadını çok beğeniyor en güzel kadın demişti
Seçimlerinden belli değil mi adamın vizyonsuzluğu Mahmut abiOhh beğenmediniz eşim bu kadını çok beğeniyor en güzel kadın demişti