Yüz vermesi önemli değil ki benim düşündüğüm kızdığım nokta eşimin benden çok başkalarını beğenmesiSen bizim aklımızla mi oynuyorsun?Eşin hayırsever bir isadami değilse,hele ki orta doğulu değilse bu kadın hiç yüz vermez ona,üzülme.
Açmadıysa da açar artıkSiz bir ara da ebru gündeş mi güzel ben mi diye konu açmış miydiniz?
Onu açamam ebru gündeşe ben yetişemem imkansızSiz bir ara da ebru gündeş mi güzel ben mi diye konu açmış miydiniz?
Sen bu kızı simdiki halini biliyor musun kız
Estetikten öncesini baz alıyoruz.Sen bu kızı simdiki halini biliyor musun kız
MuckEbru Gündeş, dünyanın en güzel kadınıysa, ben de Viktorya Siktır meleğiyim. Bir de işte hayat kısa, kuşlar uçuyor.
Çokda meşhur niye meşhur bilmiyorum ama meşhur işteEstetikten öncesini baz alıyoruz.
Kendini konusturmayi biliyor işte.Çokda meşhur niye meşhur bilmiyorum ama meşhur işte
BenAramızda .. gofret sevmeyen var mı ?
Boşan.Yüz vermesi önemli değil ki benim düşündüğüm kızdığım nokta eşimin benden çok başkalarını beğenmesi
Yemin ederim ciddiyimNevaaaaa ben şooookk
Sadece tipini mi? Fikirleri?? Onuda beğendiysen kafayı zıyırttırabilirim şuanYemin ederim ciddiyimkocamı Che ye benzettiğim için evlendim desem yine şok olur musun
Adam Efffsaneeee... Canım Che'm
Fikirlerini de beğeniyorum. En azından saygı duyuyorum :) Bende günlüğü var. Haritadan dolaştığı yerleri bulup hayalimde canlandırırdım. Manyak takığım bu adamaSadece tipini mi? Fikirleri?? Onuda beğendiysen kafayı zıyırttırabilirim şuan
Bu arada bende cok begenirim
Murat Boz muMurat boz daha yakışıklı
Onu dahi yapamam ben o kadar özgüvensizim
Neva sen baaa bunu niye yapıyonn yaaaFikirlerini de beğeniyorum. En azından saygı duyuyorum :) Bende günlüğü var. Haritadan dolaştığı yerleri bulup hayalimde canlandırırdım. Manyak takığım bu adama
Yav bosver onu kocasınıda yakısıklı zannediyoMurat Boz mu
senin hiç arkadaşın da yok galibaGüzellik görecelidir ama bence çok güzel
Ne ettim yawwNeva sen baaa bunu niye yapıyonn yaaaduygularım mantgımı çarpıştırıp duruyon
Neyse siyasette kapısırızNe ettim yaww