- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
Paranın gücünü gösterdim sizePis kıskanç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paranın gücünü gösterdim sizePis kıskanç
BenAramızda .. gofret sevmeyen var mı ?
Sayesinde zengin irkek görüyoruz. Koleksiyon yaptıOrta Doğuyu dize getiren kadın.
Oo omaygaat tumatis corbasi
Türk ekonomisine katkısı oldukça büyüktür efem.Sayesinde zengin irkek görüyoruz. Koleksiyon yaptı
Üzgünüm.Gercekse üzücü ama
Bahh bende özgüven sıfır taam mı ama ben bile ebru gündesin şu halinden güzelim yaniOo omaygaat tumatis corbasi
Döviz giriyor ülkeye bol bol sağolsun.Türk ekonomisine katkısı oldukça büyüktür efem.
Konu sahibesi bile güzel ne seniBahh bende özgüven sıfır taam mı ama ben bile ebru gündesin şu halinden güzelim yani
Konu sahibesi gerckse güzel ama bizi trollüyosa ebrunun bu halinden beter olsunKonu sahibesi bile güzel ne seni
Bizi trolleyen bizim köyneğimizi giysin aşko saf gibi ikimiz de inanıp üzüldükKonu sahibesi gerckse güzel ama bizi trollüyosa ebrunun bu halinden beter olsun
Çok mantıklı haaa gelip konu açanların köşeye sıkınca kendilerine has bedduları var bizimde olmalı far görmüş davşan gibi kalmalılar.Konu sahibesi gerckse güzel ama bizi trollüyosa ebrunun bu halinden beter olsun
Tribe girdim iyi mi gercek mi değil mi düşün dur?Bizi trolleyen bizim köyneğimizi giysin aşko saf gibi ikimiz de inanıp üzüldük
Ebru gündeşin estetiksiz halinden beter ol inşallahÇok mantıklı haaa gelip konu açanların köşeye sıkınca kendilerine has bedduları var bizimde olmalı far görmüş davşan gibi kalmalılar.
Çok ağır olmadı mı kızEbru gündeşin estetiksiz halinden beter ol inşallah
Ben de elim titreyerek yazıyorumTribe girdim iyi mi gercek mi değil mi düşün dur?
Hayır gercek olmadıgına emin olsam makara yapacam snradan pişman olmaktan cok korkuyom
Ay evet biraz abarttım galibaÇok ağır olmadı mı kız
Tribe girdim iyi mi gercek mi değil mi düşün dur?
Hayır gercek olmadıgına emin olsam makara yapacam snradan pişman olmaktan cok korkuyom