• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebru Gündeş canlı yayında ağladı.

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
$ebru-gundes-205327WU.jpg

'O ses türkiye'programının hemen başında Acun Ilıcalı sözü Ebru Gündeşe bıraktı.

Konuşmasına gözyaşları içinde başlayan sanatçı'çok şaşkın ve üzgünüm.Reza benim çocuğumun babası ve kocam.

Biz çok severek evlendik ve evlenirken birbirimize' iyi günde kötü günde' diye söz verdik.

Her karanlık gecenin bir sabahı var dedi, ve bu sözleri üzerine seyirci tarafından büyük alkış aldı.

İzledim..Ne kadar itici ve yapmacıktı:ssz:
Bu değirmenin suyu nerden geliyor diye sormuş mu acep kocasına hiç?
Açlıktan ölen çocuklar var bu ülkede, onlar için ağlasın da anlam kazansın o zorla döktüğü gözyaşları.

biraksin bu ayaklari..
Bu adam 3-4 sene once. Bi an da cikti milyardolarlik hediyeler yani.bu para bukadaar para nereden nasil geldi geliyor ?
Ben rezza BEY in yarisi ati aldiginda elindeki paranin ve bnce bi aanda ortaya cikmasinin amerika ile bi.ilgisi var. Maksat iktidari zor durumda birakmak. Bu.olay fransada olsa bastakilrr istifa eder. Ama bu akp ye yariyor cunku rakipsiz bi takim zevk vrrirmi buyuk oldugu anlasilirmi sadece fb olsa rakip olmasa ne heyecani var yani akp nin rakipleri sert oynamasi onlarin ayakta durmasi.onlarn nekadar guclu oldugunu gstrmesini sagliyor binevi
:34:

Bir arkadas yazmisti "ebru gündes programa devam eder" diye.
Hakli cikmis :)
Izlemedim..
Acun ve tayfasindan haz etmiyorum.

show must go on :ssz::ssz::ssz:
*
bide kadının kocası şehit olmuş gibi millet ahh vahh yazık diip alkışladı ya bravoo.

Son düzenleme:
Aklıma yeşim salkımda gelmedi değil:27:

ama sanırım reza, hakandan çok daha zengin:27::27:

evet zenginin malı züğürdün parmaklarınıda yoruyor
:1:

Eki Görüntüle 907623

'O ses türkiye'programının hemen başında Acun Ilıcalı sözü Ebru Gündeşe bıraktı.

Konuşmasına gözyaşları içinde başlayan sanatçı'çok şaşkın ve üzgünüm.Reza benim çocuğumun babası ve kocam.

Biz çok severek evlendik ve evlenirken birbirimize' iyi günde kötü günde' diye söz verdik.

Her karanlık gecenin bir sabahı var dedi, ve bu sözleri üzerine seyirci tarafından büyük alkış aldı.

neden şaşkınmış onu anlamadım, biz fakir halk olarak, gelen paranında giden paranında hesabını sorarız mesela kocaya
:37:

cocuğumun incinmesini istemiyorum dedi.onu ,eşi çocuğunun ağzına haram lokma yedirirken düşünmesi gerekiyordu

Ekonominin iyiliği için yolsuzluğa göz yumulur diyen, milyonlarca insanın emeği çalındığı halde operasyon maliyetleri düşünülürken kadının biri çıkmış ağlıyor?

Anne kavramı bizde çok değerlidir, kıymet verilir. Hele ki ben sadece çocuğunu düşünüyorum diyen bir anneye, herkes kucak açar. İçi kaldırmaz, üzüntüsünü paylaşır. Hele ki Acun Bey'in hazırladığı uyuşturucu niteliğindeki programları izleyen dünyadan bi haber kişiler daha da bi üzülür, nede olsa eskiden televolelerde de az ağlamadı bu kadın değil mi? nereden geldiğini o magazinden bu magazine anlatırdı...

Çevirelim aynanın öteki yüzünü, Ethem'i düşünün, İsmail'i düşünün, Ayaz bebeği düşünün.. Bu kadın kocası yolsuzluk yaptığı için hapise atılan kocasından geriye kalan çocuğu için ağlıyor, o annelerde demokratik haklarını kullanmaya çalışan oğullarına, kızlarına, evlatlarına ağlıyor. Neydi suçları? Protesto... Neyi? Hükümeti.. Birileri ayakkabı kutularına milyon dolarları doldururken birileri de hala evlatlarına ağlıyor, peki o annelerde Ebru'ya ağlamış, üzülmüş müdür?

Samimiyet derseniz bu gözyaşlarına bakış açım; Syn.Bülent Arınç, Syn. Recep Tayyip Erdoğan, Syn. Fettulah Gülen'in göyaşları ne kadar samimi geliyorsa bu gözyaşları da o kadar samimi geldi, o kadar his uyandırdı içimde...

Dün gördüm tam da konuşurken açtım kanalı çok itici geldi konuşması
Ve yapmacık hareketleri annelik duygularıyla sömürü yapmaya başladı.
Ya kocan yolsuzluk operasyonundan içeride sen tv karşısında ağlayıp jürilik yapmaya devam ediyorsun sonra diyorsun çocuğum incinmesin...
Asıl en çok sinir olduğum nokta seyircilerin ıslık ve alkışlarla desteklemesi
Neyin kafasını yaşıyoruz milletçe ?
Komşunun kocası yapsa bunları dönüp yüzüne bakmazsın, iletişimi anında kesersin ama ünlü yapınca arkandayız !

Hadi Ebru iğrenç ve itici bunu anladık ama onu alkışlayan, ebru ebru diye bağıran ağlayan seyirci bence daha da iğrenç ve itici. :50:
Böyle bir halk ile bir arada olmak beni çok üzüyor.

Dün gördüm tam da konuşurken açtım kanalı çok itici geldi konuşması
Ve yapmacık hareketleri annelik duygularıyla sömürü yapmaya başladı.
Ya kocan yolsuzluk operasyonundan içeride sen tv karşısında ağlayıp jürilik yapmaya devam ediyorsun sonra diyorsun çocuğum incinmesin...
Asıl en çok sinir olduğum nokta seyircilerin ıslık ve alkışlarla desteklemesi
Neyin kafasını yaşıyoruz milletçe ?
Komşunun kocası yapsa bunları dönüp yüzüne bakmazsın, iletişimi anında kesersin ama ünlü yapınca arkandayız !

eşek olana semer vuran çok olur hesabı, sen dönde kendine ağla, ebru gündeşin nesine ağlıyorsun

Bazı ünlüler destek çıkmışlar kimileri de çıkmamış.Güzel bi tweet

Mustafa Altıoklar: Berkin var komada yatmakta olan ebru, ekmek almaya giderken başından vurulmuştu hani.. hani 14 yaşındaydı....sesin ona da titredi mi hiç?

Sermiyan Midyat: Ağlama kıyamam. O ağlar ikinizin yerine. Uçuş numarası 4.500.000 $ :)))

Son düzenleme:
Bir an ben bile boşluğa düşüp üzüldüm :53: Bu kadar oyunculuk bu kadar duygu sömürüsü acunun arkadakileri koyun gibi alkışlattırması, yalanlar dolanlar rüşvetler ve hala kuzu gibi Akp peşinden gidenler birde akp nin indirildiği günü bayram günü ilan edecek olan bizler. Ayrıca haram da olsun.

insanların tüm etiketleri kalkınca geriye ne kalıyor merak ediyorum, ya da bu kadar derinlikli düşünen insanlar var mı onu merak ediyorum

Back