Gebeliğe Hazırlık Ebeye gidip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerde bizde gitsek

Sizin gittiginiz nerde acaba

Cevremde çok duydum bende gidip hamile kalanları ben pek inanmam öyle şeylere ama hepsi de tesadüf olabilir mi?

Vallaha ben gittimde hamile kalmadim eski bi koy ebesine hemde istedigin kadar ebeye git hormonlarin duzgun degilse hamile kalamiyorsun ebe herkesi hamile biraktirdim bi sen kalamadin bu nasil olur dedi doktora bi gittim hormon kaynakli dedi yani ebeler hormonlari normal rahimde kayma vs. Sorunlari olanlari hamile biraktiriyor canim

Günaydın kızlar bugün nasılsınız.ebeden sonra bu 2.ayım.3 ay bekle demişti kadın.ama bu ayda olmadı.üşüttüm yoğun sarı ve yeşilimsi akıntım ve ağrım var dün adet olmam gerekti olmadım.enfeksiyon regl i geciktiriyormuş.şimdide adet olayım diye bekliyorum offf...

Siz smear testi verdiniz mi hic

Peki hangi şehirdesiniz nerde bu ebe kadın

Günaydın canım bu sabah regl oldum.ebeden sonra 2.reglim.bu son ayım bu ayı inş.iyi bir şekilde değerlendiririz.hangimiz hamile kalırsak paylaşalım ki birbirimizw umut olsun.
Aynen canim insaalh bende adetten 1 hafta once gitmistim adet oldum bitti insallh bi umut iste bekliyorum olursa tabikide buyuk harflerle yazicam insallh hepimiz sonuc aliriz pek umudum yok aslinda 4 senedir olmuyo simdi olcakmi sanki diye yine umitsizlik yani Allahtan umit kesilmezmis insallh olur birbirimize dua edelim arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…