Gebeliğe Hazırlık Ebeye gidip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm cok uzuldum insaallh olur bi ebeye git sende ne olucak sanki rahim kaya biliyo yan yatabiliyo ve gebeligi engelliyo bi baktir inssaallh olur bu sekilde bi cok kisi gebe kaliyo rahim filmi cektirdinmi peki
Rahim filmim temiZ cikti ama amh düşük yumurta rezervim dusuk

Uzulme canim inssallh olur reddedilmiyicek dualardan biride temiz agizla yapilan duaymis peki bu temiz agiz derken insanlarin birbirlerine ettigi duaymis o yuzden hepimiz birbirlerimize dua edelim rabbim tum isteyenlere nasip etsin insaallh 4 senedir ugrasiyoruz olmuyor esimde bi sikinti yok ben hormon tatlili yaptirdim hersey normal alttan muayeneler normal simier testi normal anlamiyorumki neden olmuyor rahim filmi cektirmedim doktorlar klomen verip duruyo insallh herkeze sonra bana bi sekilde bisiler sifa olurda hepimizin kucaklari dolar

Allah razi olsun oyle tabi bu da tutmazsa tup bebek demisti doktorumuz henuz adet olmadim en gec cuma guni adet olurum .muhtemelen 1 ay dinlenin obur ay gelin diycek o ara ayda ben de böyle bisey yaptirmak istiyorum herkese ayno seyi uygulamıyordur belki ebe kadin .. bakalim nasip kismet elimizden gelenin en iyisi yapalim gerisi Takdiri ilahi

Yani cnm bakar kadin anlar yani genelde rahim kaymasi oldugu icin ayni seyleri yapiyo 3 ay icinde insallh olur dedi bakicam artik olmazsa tekrar gidicem sende bi git rabbim kimin elunden sifa verir belli olmaz eger bi sonuc alirsam kesinlikle buraya yazicam 4 senedir bu kadinlarkulubunu okuyarak gecirdim ay migdem bulandi hamilemiyim ay soyle oldu hamilemiyim diye okudum hep okudukcada umutlandim ebeye gittikten sonra uyu olmaya karar verdim ve bi konu actim insallh olumlu bi sonuc alirim ve sizinle paylasirim ve benim gibi boyle okuyup bir umut olur insallh

Insallah Allah gonlunuze gore versin .hayirli saglikli evlatlariniz okur insallah❤

Bana bisi demediler demekki bi sorun yoktu heralde hormonlar gayet normaldi bisi yok dedi doktor alt tanda bisi demediler hersey yolunda dediler
Ben de kac ta e doktora gittim hep biseyin yok diyorlardi yolluyorlaedi en son 4 ay once bi doktora gttik tedavi olmak istedogimizi soyledik . O yaptirdi bana o testi ve sorun oymuş

Normalde hemen yapiyolar hormon testini iste boyle oyaliyolar senelerce bi kerede yapsalar sorun neyse cikicak zaten cnm kur denesene yumurtaliklar icin bi cok kur var hepsi cok ise yariyo
Macun siparis ettim onu deniycem icinde cesitili bitkilerin de oldugu balli bir karışım clife markasi belki duymussundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…