Gebeliğe Hazırlık Ebeye gidip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar İzmir'de böyle biri tavsiye edebilecek biri var mı bende aylardır böyle biri arıyorum sebepsiz infertilite ile uğraşıyorum her ay doktora gidiyorum zaten ama bir de böyle bir alternatife gitsem belki olur mu diyorum bana yardımcı olacak biri varsa lütfen özelden ulaşsın hep duacı olurum

Bim marketin karşı sokağında mi oturuyor
İsmetpaşa diye geçiyordu mahalle yanlış hatırlamıyorsam
Eğer oysa bizim dayımın gelini gitti ona 2 kez su verdi onu kullandı amma bişi sonuç yok
kader kısmet işi fayda gorseydi bende gidecektim kendim için
Hayir cnm su falan vermiyo sadece kasiklara bakip ona gore bagliyo bardak atiyo yaki yapiyo ya ben bitkisel ot falan su veriyolar onlara inanmiyorum iltihap varsa iltihabi temizliyo eger sorun iltihapsa ama bu kadin oyle yapmiyo

Ben 100 verdim ama icimden oyle geldi ne verirsen yani kadin ugrasti baya senindemi cocugin olmuyor bi ebeye git anca onlar duzeltebiliyo bu konuda doktorlarin eli kolu bagli yani
Benim tüp ler kapalı idi sülük hacamat bitkisel kür ler derken çok şükür açıldı ancak rahim filminde rahim teRs olduğu engel olmaz dedi doktor ama ben yine de güvenmiyorum birde rahim filminde rahmin sol tarafta aşırı şekilde sanki sol yumurtalık üstüne kapanmış gibi 6 aydır tüp açık ama gebelik olmadı olmazsa tüp bebek diyor onun için de imkanım yok Bilmiyorum ne yapacağım daha önceden bir tüp bebek yaptım kalbi durdu kürtaj olmuştum

Benim tüp ler kapalı idi sülük hacamat bitkisel kür ler derken çok şükür açıldı ancak rahim filminde rahim teRs olduğu engel olmaz dedi doktor ama ben yine de güvenmiyorum birde rahim filminde rahmin sol tarafta aşırı şekilde sanki sol yumurtalık üstüne kapanmış gibi 6 aydır tüp açık ama gebelik olmadı olmazsa tüp bebek diyor onun için de imkanım yok Bilmiyorum ne yapacağım daha önceden bir tüp bebek yaptım kalbi durdu kürtaj olmuştum
Canim mutlaka ebeye git aynen oyle olunca cocuk olmuyor bunu anca ebeler duzeltebiliyor ve boyle bi cok kisi hamile kaldi lutfen bi ebeye git insaallh hamile kalirsin bizlerede dua edersin mutlaka git

X