- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
Her gün iç çamaşırımı değiştiriyordm zaten Pet de kullandım pedin üstüne koydum böylece benim iltihap temizlendi herkese tuhaf geliyor bu ilk duyduğumda bana da tuhaf gelmiştiSoğan içeriye dönük koyuluyor ve sabaha kadar yatıp bekleniyor mu ben mi yanlış anladım ? Rahatsız etmiyor mu orada bi soğan ve kokusu falan nasıl gidiyor bilmediğim için soruyorum
Neresi yanlış bunun hamile kaldım gördüğün gibi de ve hiç bi şekilde hormonlarda bi bozukluk bi dengesizlik olmadı ilaçlar kadar zarar veren bişey mi varInsanlari yanlis yonlendirmeyin ya bide tavsiye etmissiniz tobe yaa
Aa gerçekten enteresan geldi soğan kürleri falan duydum da bunu ilk defa duydum . Şifa vermişse ne ala insan nelerden medet umuyor yeter ki bu ebeler insanın duygularını sömürmesin ya da yanlış uygulama yapmasın gidilebilir . İnsan çaresiz kalınca neler yapıyor Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın . Size de hayırlı doğumlarHer gün iç çamaşırımı değiştiriyordm zaten Pet de kullandım pedin üstüne koydum böylece benim iltihap temizlendi herkese tuhaf geliyor bu ilk duyduğumda bana da tuhaf gelmişti ☺☺
Demek ki hamile kalmakla alakali sorununuz yokmus ve olmus karsi tarafin biliyor musunuz ne gibi sorunu var? Insanlari bilim varken yalan yanlis seyelre yonlendirmeyin.Neresi yanlış bunun hamile kaldım gördüğün gibi de ve hiç bi şekilde hormonlarda bi bozukluk bi dengesizlik olmadı ilaçlar kadar zarar veren bişey mi var
Çok teşekkür ederim canım aynen zaten ücret bile almadı yani hayrına yapıyor kimin gönlünden ne kopmuşsa Rabbim kime neyi şifa edecek insan bilemez elhamdülillah Allah isteyen herkese de nasip etsin inşallahAa gerçekten enteresan geldi soğan kürleri falan duydum da bunu ilk defa duydum . Şifa vermişse ne ala insan nelerden medet umuyor yeter ki bu ebeler insanın duygularını sömürmesin ya da yanlış uygulama yapmasın gidilebilir . İnsan çaresiz kalınca neler yapıyor Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın . Size de hayırlı doğumlar ☺
Ben 1 buçuk seneye yakın hamile kalamadım doktora gittim iltihap yok dedi rahmin düz dedi bana öyle değilmiş eğer düzeltilmeseydi belki bende şuan tüp bebek yolu tutmuştum yanlış yere neresi yönlendirme bu yıllarca hamile kalamayan sorunu olanlar geliyor ve bi kaç ay sonra hamile kalıyorlar ben buna şahit oldum da gittim öyle bilmediğim kişilerede emanet edilmez tanıdıkları hekim kadınlar varsa gitsinler hiç bi zararı da yokDemek ki hamile kalmakla alakali sorununuz yokmus ve olmus karsi tarafin biliyor musunuz ne gibi sorunu var? Insanlari bilim varken yalan yanlis seyelre yonlendirmeyin.
Sen gitmiyorsan gitme arkadaşım gideceklerde zaten benim lafımla gidecek değiller araştırıp tanıdıklarına gidebilirlerDemek ki hamile kalmakla alakali sorununuz yokmus ve olmus karsi tarafin biliyor musunuz ne gibi sorunu var? Insanlari bilim varken yalan yanlis seyelre yonlendirmeyin.
Dimi yaa niye bosuna okuyolarsa bu doktorlar ebe varken onlar ne anlasin.Ben 1 buçuk seneye yakın hamile kalamadım doktora gittim iltihap yok dedi rahmin düz dedi bana öyle değilmiş eğer düzeltilmeseydi belki bende şuan tüp bebek yolu tutmuştum yanlış yere neresi yönlendirme bu yıllarca hamile kalamayan sorunu olanlar geliyor ve bi kaç ay sonra hamile kalıyorlar ben buna şahit oldum da gittim öyle bilmediğim kişilerede emanet edilmez tanıdıkları hekim kadınlar varsa gitsinler hiç bi zararı da yok
Canım ben zaten direk ebeye gitmedim ki üç dört doktora gittim eşimde sprem testi yaptı kimse de bu kadar bilinçsiz değil yani dimiEbe yerine doktora gitmek daha mantıklı aslında, hiç duymadım ebe. Doktor daha doğru teşhis koyar, ovülasyon hesaplaması yaparsın, yada rahminde sağa sola kayma varsa tespit edilir daha hijyenik koşullarda tedavi olursun. Mesela benim rahmim gerideymiş, doktora gitmeseysim bilemezdim. Farklı bi sebebi olabilir, enfeksiyon vardır, döllenen yumurtanın rahme inmesini engelliyordur, yumurtalık tembelliği olabilir, farklı günlerde yumurtlayabilirsin, rahim içiyle ilgili problemler olabilir. Veya problemi sana yükleyip ebeye gitmek olanaksız, problem eşinde olabilir. Sperm hareketsizliği olabilir, eşinden kaynaklı bir sorun olabilir. Hepsinin tedavisi var çok şükür. Sen gönlünü ferah tut bu ay da deneyin, adet görürsen şayet randevu alıp bir kadın doğum uzmanına gitmelisin. Belirli kan tahlilleri ve ultrason ister, sen adetinin 3. Gününe denk getirirsen daha kolay olur, çünkü yalnızca adetin üçüncü günü salgılanan bir hormon var, onu da istiyorlar git gel yapmazsın. Duruma göre de ilaç tedavisine başlanır, bu şekilde gebe kalırsan daha sağlıklı bir gebelik olur. Tıp insanları daha makbul..
Dimi yaa niye bosuna okuyolarsa bu doktorlar ebe varken onlar ne anlasin.
Yaa canım kusura bakma ben direk öyle dedim de ne bileyim tanımasam da bir kadın zarar görsün istememCanım ben zaten direk ebeye gitmedim ki üç dört doktora gittim eşimde sprem testi yaptı kimse de bu kadar bilinçsiz değil yani dimi
Yok canım bende sadece başkaları da benim gibi bebeğine kavuşsun istedim zaten bu incir havuç kürü olsun diğer kürleri de İbrahim saraçoğlu da tavsiye ediyor yani bi ebe kadın diyince neden milletin tuhafına gidiyorda İbrahim saraçoğlu yapın diyince tuhaflarına gitmiyorda yapıyorlarYaa canım kusura bakma ben direk öyle dedim de ne bileyim tanımasam da bir kadın zarar görsün istememNe dedi doktor peki
Benim bebegim var hanimefendi, neyse ban yemiycem o yuzden susuyorum!!!Doktorların da bilmediği bi çok şey var sana iyi doktor gezmeler ne diyim ki ben doktorlardan fayda alamadım anca klomen iğne verip durdurlar elhamdülillah ki Allah bu hekim kadının elini bana şifa yaptı isteyen herkese de nasip olsun
Allah bağışlasın o zaman size ne diyim bırakında o zamanda bebek isteyenler bana sorsunBenim bebegim var hanimefendi, neyse ban yemiycem o yuzden susuyorum!!!
Aynen canım Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah peki ne sorunun var olmuyor benim gittiğim hekim kadın kendi kızını dört sene tedavi etmiş sonrasında kalmış pes etme asla para tuzağı olanlara değil de herkesin tavsiye ettiklere git inşallah sana da şifa olurBende ebeye gittim adet oldum bu 2 ayım ama yine adet olacağım sanırım.bu arada ben 5 yıldır dr.lara gidiyorum.2 defa hapla deneme 1 aşılama ve 7 tüp bebek denedik olmadık.rahim filmi vs hepsine bakıldı bi sıkıntı yok.tıp ta tükenince insan nerelerden medet umacağını bilemiyor gerçekten.insanların neler yaşadıklarını bilmeden yargılamayın.allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere.
Bi sorun görünmüyor canım.ben 39 yaşında evlendim.sorun bulamayınca dr.lar ne diyecek yaştan dolayı diyorlar.bahaneleri oluyor yani.maddi manevi gerçekten çok yıprandık.ama umudum var ne bileyim allah büyüktür vardır bildiği zamanı.Aynen canım Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah peki ne sorunun var olmuyor benim gittiğim hekim kadın kendi kızını dört sene tedavi etmiş sonrasında kalmış pes etme asla para tuzağı olanlara değil de herkesin tavsiye ettiklere git inşallah sana da şifa olur
Hangi şehirde oturuyorsun canım çoğu kez doktorların böyle şeylerde bi yöntemleri olmuyor Rabbim vereceği zamanı biliyor senin de nasibin Allah bilir nerde seni bekliyor inşallah kısa zamanda gelir bebeğinBi sorun görünmüyor canım.ben 39 yaşında evlendim.sorun bulamayınca dr.lar ne diyecek yaştan dolayı diyorlar.bahaneleri oluyor yani.maddi manevi gerçekten çok yıprandık.ama umudum var ne bileyim allah büyüktür vardır bildiği zamanı.