Gebeliğe Hazırlık Ebeye gidip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hep eşime diyodum sanki bişey benim yumurtalıkların üstünü kapatmışta döllenme olmuyor diye ☺hakikaten de öyle olmuş rahmim yumurtalıkların üstünü yan kapamış dedi hekim kadın bacaklarımı havaya kaldırdı böyle salladı elleriyle kontrol etti iltihabın var dedi bunun için soğan közle iç çamaşırının üstüne bırak öyle yat dedi 5 gün öyle yaptım yakı vurdu belime karnıma sonrada 10 gün boyunca incir havuç suyu iç dedi bende 8 gün falan yaptım bide kaynanam bana bi kaşık kadar toz bişey getirdi suda kaynatıp içtim hangisi şifa oldu bilmiyorum ☺ ve ben o ay hamile kaldım 🤗🤲 darısı isteyenlerin başına doktor bna rahim filmi çekelim dedi iyiki de çekmedim hekim kadına gittim ve herkse de tavsiye ediyorum mutlaka gidin tüp bebeğe yönlendiren bi akrabamızda aynen benim gittiğim hekim kadına gitti ve oda hamile kaldı ☺
Nerde bizde gitsek 🙏

Ben hep eşime diyodum sanki bişey benim yumurtalıkların üstünü kapatmışta döllenme olmuyor diye ☺hakikaten de öyle olmuş rahmim yumurtalıkların üstünü yan kapamış dedi hekim kadın bacaklarımı havaya kaldırdı böyle salladı elleriyle kontrol etti iltihabın var dedi bunun için soğan közle iç çamaşırının üstüne bırak öyle yat dedi 5 gün öyle yaptım yakı vurdu belime karnıma sonrada 10 gün boyunca incir havuç suyu iç dedi bende 8 gün falan yaptım bide kaynanam bana bi kaşık kadar toz bişey getirdi suda kaynatıp içtim hangisi şifa oldu bilmiyorum ☺ ve ben o ay hamile kaldım 🤗🤲 darısı isteyenlerin başına doktor bna rahim filmi çekelim dedi iyiki de çekmedim hekim kadına gittim ve herkse de tavsiye ediyorum mutlaka gidin tüp bebeğe yönlendiren bi akrabamızda aynen benim gittiğim hekim kadına gitti ve oda hamile kaldı ☺
Sizin gittiginiz nerde acaba

Cevremde çok duydum bende gidip hamile kalanları ben pek inanmam öyle şeylere ama hepsi de tesadüf olabilir mi?

Ya 4 senedir evliyim ve cocugum olmuyordu bi ebe tavsiye ettiler bakti iste rahmin sola kaymis dedi kasiklari ittirip bagladi falan belime bardak atti sonra yaki yapti tekrar baktiginda yerine gelmis dikkat et olur dedi benim gibi bu sekilde giden oldumu hic yada sonuc alan varmi
Vallaha ben gittimde hamile kalmadim eski bi koy ebesine hemde istedigin kadar ebeye git hormonlarin duzgun degilse hamile kalamiyorsun ebe herkesi hamile biraktirdim bi sen kalamadin bu nasil olur dedi doktora bi gittim hormon kaynakli dedi yani ebeler hormonlari normal rahimde kayma vs. Sorunlari olanlari hamile biraktiriyor canim

Günaydın kızlar bugün nasılsınız.ebeden sonra bu 2.ayım.3 ay bekle demişti kadın.ama bu ayda olmadı.üşüttüm yoğun sarı ve yeşilimsi akıntım ve ağrım var 😔 dün adet olmam gerekti olmadım.enfeksiyon regl i geciktiriyormuş.şimdide adet olayım diye bekliyorum offf...

Günaydın kızlar bugün nasılsınız.ebeden sonra bu 2.ayım.3 ay bekle demişti kadın.ama bu ayda olmadı.üşüttüm yoğun sarı ve yeşilimsi akıntım ve ağrım var 😔 dün adet olmam gerekti olmadım.enfeksiyon regl i geciktiriyormuş.şimdide adet olayım diye bekliyorum offf...
Siz smear testi verdiniz mi hic

tıp yokken bunlar vardı neden gidip tüp bebeğe dünya para verilsin doğal yolla resmen gebe kalıyoruz ben mesela boşuna 600 tl vercektim rahim filmine temiz çıkacaktı sonra iğne ilaç hormonlarımla oynayacaklardı ben herkese tavsiye ediyorum gitsinler ☺
Peki hangi şehirdesiniz nerde bu ebe kadın🙏

Günaydın canım bu sabah regl oldum.ebeden sonra 2.reglim.bu son ayım bu ayı inş.iyi bir şekilde değerlendiririz.hangimiz hamile kalırsak paylaşalım ki birbirimizw umut olsun.
Aynen canim insaalh bende adetten 1 hafta once gitmistim adet oldum bitti insallh bi umut iste bekliyorum olursa tabikide buyuk harflerle yazicam insallh hepimiz sonuc aliriz pek umudum yok aslinda 4 senedir olmuyo simdi olcakmi sanki diye yine umitsizlik yani Allahtan umit kesilmezmis insallh olur birbirimize dua edelim arkadaslar

X