Gebeliğe Hazırlık Ebeye gidip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Modern tıp diye bisey var, insanlar senelerini okumaya veriyor, tip da gelisiyor yani bunlari bi kenara itip "ebe" nedir allasen? Adam akilli doktora gorunup tedavinizi olun lutfen.
Ben doktora gittim sigillerim için başından attı beni resmen hiçbirşey açıklamadan cildiyeye gönderdi cildiye sadece disaridakileri dondurdu içerde olanlara bisey yapamam kadın doğum yapar dedi hepsi basından attı açıkçası doktorlar önemli ama çok düşünceliler diyemem

Benim tüp ler kapalı idi sülük hacamat bitkisel kür ler derken çok şükür açıldı ancak rahim filminde rahim teRs olduğu engel olmaz dedi doktor ama ben yine de güvenmiyorum birde rahim filminde rahmin sol tarafta aşırı şekilde sanki sol yumurtalık üstüne kapanmış gibi 6 aydır tüp açık ama gebelik olmadı olmazsa tüp bebek diyor onun için de imkanım yok Bilmiyorum ne yapacağım daha önceden bir tüp bebek yaptım kalbi durdu kürtaj olmuştum
Benimde tüpler tıkalı hsg ile biraz açıldı sağ taraf , sizin neler yatirdiniz?

Benimde tüpler tıkalı hsg ile biraz açıldı sağ taraf , sizin neler yatirdiniz?
Ben hacamat yaptırdım düzenli şekilde kasık lar in üzerine hem hacamat hem sülük koyuldu daha sonra 2 seans da rahim içerisine sülük attılar bitkisel kürler tampon lar da yaptım en sonunda ikisi de şükür açıldı ama hala gebelik yok bakalım hayırlısı

Ben hacamat yaptırdım düzenli şekilde kasık lar in üzerine hem hacamat hem sülük koyuldu daha sonra 2 seans da rahim içerisine sülük attılar bitkisel kürler tampon lar da yaptım en sonunda ikisi de şükür açıldı ama hala gebelik yok bakalım hayırlısı
ya rahim içine atılan sülük nasıl çıkartıldı :KK57: ayy ben o ikisindende çok korkarımm

bu macun nedir diğer formdada konuşmuştunuz anlamadım ben de sipariş vereyimm benim de malesef rezervim düşük
Bilmiyorum ki bu ay kullanmaya basladim henuz bi gelsme yok cok fazla kullanipta faydasini goren olmus .daha yumurtlama doneminde degilim adetten yeni ciktim . Bakalim adet olunca direk amh testi yaptirmayi dusunuyorum bakalim etki etmis mi

Bilmiyorum ki bu ay kullanmaya basladim henuz bi gelsme yok cok fazla kullanipta faydasini goren olmus .daha yumurtlama doneminde degilim adetten yeni ciktim . Bakalim adet olunca direk amh testi yaptirmayi dusunuyorum bakalim etki etmis mi
senin amh kaç ? bide bildiğim kadarıyla amh testi yükselen değilde yumurtladıkça azalan bir değer diye biliyorum. dr öyle söylüyorya hep benimki 0,98 yaşım 32

X