- 14 Ocak 2020
- 979
- 532
- 53
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla sıkıldım artık insanlardan ve aynı evde yaşadığım kaynanandan. Herkes ben gittim de hamile kaldım havasında. Bu akşam gidecez hayırlısı bakalım umarım kötü bişey olmaz korkuyorumYapmaaaa yapma bunu.![]()
Gittim doktora klomen ovitrelle falan kullandım bu ay.. Ayrıca aşağıda olsa doktor anlamazmış. Hatta benim kaynanamın zihniyeti hamile olsan 3 aya kadar anlamaz doktor.. Sen adet sökücüyü içme kanda belli mi olurmuş 2 aylık hamilelik diyen Bi tipEbeden önce doktora gittin mi peki? Belki rahmin aşağıda falan değil?
Evlenir evlenmez pat diye hamile kalan çok ya kısır damgası yiyorum yavaş yavaş3 yıl desen anlarım da 3 ay daha nedir ki?
Ebe de direk çekmiyormuş dediler bakıyormuş eğer düşmemişse dokunmuyormuşşEbeden önce doktora gittin mi peki? Belki rahmin aşağıda falan değil?
BEnde de var aynı tip kaynana vr görümce herseyi doktordan iyi bilirlerGittim doktora klomen ovitrelle falan kullandım bu ay.. Ayrıca aşağıda olsa doktor anlamazmış. Hatta benim kaynanamın zihniyeti hamile olsan 3 aya kadar anlamaz doktor.. Sen adet sökücüyü içme kanda belli mi olurmuş 2 aylık hamilelik diyen Bi tip
İyi de bebeğim yapayım kurtulayım diyorsun ama yarın öbür gün bu şekilde bile olsa yaomaya razı olmayacağın bir şey olabilir. Baştan dik durcan. Sonradan kötü olmaktansa.Valla sıkıldım artık insanlardan ve aynı evde yaşadığım kaynanandan. Herkes ben gittim de hamile kaldım havasında. Bu akşam gidecez hayırlısı bakalım umarım kötü bişey olmaz korkuyorum
Gittim doktora klomen ovitrelle falan kullandım bu ay.. Ayrıca aşağıda olsa doktor anlamazmış. Hatta benim kaynanamın zihniyeti hamile olsan 3 aya kadar anlamaz doktor.. Sen adet sökücüyü içme kanda belli mi olurmuş 2 aylık hamilelik diyen Bi tip
Evlenir evlenmez pat diye hamile kalan çok ya kısır damgası yiyorum yavaş yavaş
Kaynanan kara cahil. Peki eşin ne diyor?Ebe de direk çekmiyormuş dediler bakıyormuş eğer düşmemişse dokunmuyormuşş![]()
25 yaşımdayım ben. Yapacak bişey yok her adet olduğumda evde kavga çıkıyor teslim oldum sonundaÖncelikle Allah kaynananın bin belasını versin ayıplayan olcaksada içinden ayıplasın! Allah bilir sende 23 filan yaşındasındır. Ben 38 yaşındayım 4 yıldır bekliyorum neyin telaşı daha gözünüzü açmadan salak mı bu kadın nasıl cehalet? Ne alakaymış gebelik anlaşılmaz herkes cahilmişte bir o mu iyiymiş? Allah şöyle kaynana vermiyor ki evi oda içindeyken yakayım töbe töbe. Delirmişler ya. Sen moralini boxma rabbim zamanı gelince verir. Ne derse desin salla üzülme tamammı. Kısır filan değilsin nasipsiz yaprak düşmezdua et devamı gelir
O da bunlarla büyümüş halaları teyzeleri ablası falan hep gitmiş de hamile kalmış denemek istiyorKaynanan kara cahil. Peki eşin ne diyor?
Aynı evde yaşayınca öğreniyor Bi şekilde. Rahim filmine gittim bende kalp Rahim var gelmesini istemedim doktor tesr bişey der diye. Doktoru da uyardım.. kayınlarım dan para istedik para kaynanam da vermedi bende gelecem dedi ve geldi ha o gün de çok iyi baktı Allah var ama sonrası yine aynı.. Aynı evde hizmetçi gelin gibi.. Yani ben eşimle konuşsam kendi mutlaka duyup karışır söylemek istemesen bile...hatta hsgden sonra gelinim ikiz doğuracak diye geziyor ortada hatta inşallah bütün çocuklar erkek olur da düşman çatlatırız diye..3 ay nedir yahu..
Kaynananin niyeti kotü olmayabilir ama simdiden bu kadar izin verirsen herşeye belki uzun sure olmayacakk ve başin cok agriyacak.
Kendine yazik etme. Evliliğin tadini cikar.
Ilk iki sene düsunmedik bile.
6 sene olcak evliyim. Tup yaptirdim 2 dusugüm oldu yine herseyi kaynanama soylemem.
Ebeye gittim doktorada..
Ama ilk iki sene bunlarin lafini bile gecirtmedim.
Yani herkes sen istediginde konuşsun
Sen onlarin istediğinde yapma!
Aynı evde yaşamadığın sürece takmazsın da biz hep dipdibeyiz... Hatta hafta içi eve girmez pazar tek tatilim evden çıkmaz sözde pazar beni gezdirirlee ama her pazar Bi yerde akşam yemeği herkes oturur ben koştururumBEnde de var aynı tip kaynana vr görümce herseyi doktordan iyi bilirler
aynı evde degiliz biz ama bise duydunlar hemen yorum yaparlar yani düşün ben idrar yollarından enfeksiyon olmusum 3 gün hastanede yattım doktorda son olarak taburcu olurken ilac verdi görümcem hamileye bu kadar ilac verilir mi bilmem ne kaynanam da saf hemen korkdu esimde basladı bise olursa demeye , o kadar cahillerki onları dinleyip ilacları icmeseydim yine enfeksiyon artıp hastanelik olcakdım yanlarında baska bi doktoru aradım ege üniversitesinden yani doktor da hala konusuyolar yok cocuk ele gelmiş artık da ya bise olursa da ertesi gün bi baska doktoru aradım , yani onlar cocugu düsünüyo da ben 5 aydır bulantısını cekdigim agrısını katlandıgım cocugu düsünmüyorumAynı evde yaşamadığın sürece takmazsın da biz hep dipdibeyiz... Hatta hafta içi eve girmez pazar tek tatilim evden çıkmaz sözde pazar beni gezdirirlee ama her pazar Bi yerde akşam yemeği herkes oturur ben koştururum
Benim de kayınpederim hep erkek istedi ama kızmış hayırlı olsun bile demediler ben sevinmediniz mi dedim sevindik sevindik dediler sonra tabi benim 5 karış suratımı görünce etek alcaz ona prenses olcak o diye sevimlilik yapıyo ne deyim bilemiyorum görümcem de hamile insallah onunki erkekdir onunki ni severler de benim kafamı şişirmezler kaldı ki o da kız istiyo bilmiyorum herkese karşı cok doluyum konuyu görünce tüm sinirimi buraya kustumAynı evde yaşayınca öğreniyor Bi şekilde. Rahim filmine gittim bende kalp Rahim var gelmesini istemedim doktor tesr bişey der diye. Doktoru da uyardım.. kayınlarım dan para istedik para kaynanam da vermedi bende gelecem dedi ve geldi ha o gün de çok iyi baktı Allah var ama sonrası yine aynı.. Aynı evde hizmetçi gelin gibi.. Yani ben eşimle konuşsam kendi mutlaka duyup karışır söylemek istemesen bile...hatta hsgden sonra gelinim ikiz doğuracak diye geziyor ortada hatta inşallah bütün çocuklar erkek olur da düşman çatlatırız diye..