selam arkadaşlar ebay dan sipariş vermek istiyorum yurtdışından geldiği için çok ucuz oluyor parfüm almak istiyorum ama güvenmelimiyim siteye bilemiyorum. yardımcı olurmusunuz?bilmiyorumkismile
çok uzun iş canım ya... sanal kart alman lazım o hesapla paypal hesabı açman lazım... sonra kargon gelir mi gelmez mi piyango gibi bişiy... hiç riske girme bence stawberry'den bak istersen...
evet strawberryi biliyorum bende sipariş veriyorum ordan ama bazı istedıgım parfumlerın burdan hiçbir fiyat farkı yok ordada maleseff o yuzden almadım ordan:sm_confused:
Hayir. ebay'dan alisveris hicte zor degil. ilk asama biraz zor gibi gorunsede,daha sonra ne kdar kolay oldugunu gorceksin. cilektende alswris yapiorum,ancak ebayin power-seller olanlari su gune kadar sorun cikarmadi. ancak sorunlarini ifade edecek kdar ingilzcen yksa bulasmak pek mantikli degil.
Örnegin, satis yapan kisi direk hesapta uygulayabilir.
Yani siz onun hesabina parayi yolladiktan sonra, aldiginiz ürünü gönderiyor, bunu kartsiz yapabiliyorsunuz.
Eger bir ürünü begendigseniz, saticinin puanlarina bir göz atin, nekadar yüksek puani/yildizi varsa okadar güvenilir bir saticidir.
Bende yaptim ebayden alisveris, ve kesinlikle bir problem yasamadim :)