E nabız

zeynep3168

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
2
0
1
24
Merhaba, bir doktor e nabız haricinde olan bilgileri görebilir mi. Mesela ben bir kadın doğum doktoruna gittim anammezimi aldığında son adet tarihimi bilgisayarda falan not aldı ama e nabızda o bilgi yok sadece doktora gittiğim tarih, tanı ve reçete var. Yani anamnezim yok. Ben başka bir doktora gitsem sadece e nabızda olan bilgileri mi görür yoksa doktorun yazdığı o anammezi de görebilir mi

Ben vajinal ultrason bilgimi e nabızda göremiyordum. Çıkan bulguları yani.
Başka bir hekime gittim geçen muayenede de ultrasonda bunlar bunlar varmış demişti. Görüyorlar sanırım 🤷🏻‍♀️

Merhaba, bir doktor e nabız haricinde olan bilgileri görebilir mi. Mesela ben bir kadın doğum doktoruna gittim anammezimi aldığında son adet tarihimi bilgisayarda falan not aldı ama e nabızda o bilgi yok sadece doktora gittiğim tarih, tanı ve reçete var. Yani anamnezim yok. Ben başka bir doktora gitsem sadece e nabızda olan bilgileri mi görür yoksa doktorun yazdığı o anammezi de görebilir mi
Doktor enabiz paneli farklı, hepsini görüyorlar.

Merhaba, bir doktor e nabız haricinde olan bilgileri görebilir mi. Mesela ben bir kadın doğum doktoruna gittim anammezimi aldığında son adet tarihimi değişir bilgisayarda falan not aldı ama e nabızda o bilgi yok sadece doktora gittiğim tarih, tanı ve reçete var. Yani anamnezim yok. Ben başka bir doktora gitsem sadece e nabızda olan bilgileri mi görür yoksa doktorun yazdığı o anammezi de görebilir mi
O bilgileri nereye yazdigina göre değişir. Eğer hastanenin kendi sistemine yazıyorsa başka hastanelerden görülemiyor. Eğer e-Nabız ‘ da farklı bir yere yazıyorsa ilgili doktorlar görebilir. Biz Psikologlar hastane sistemini kullanıyoruz. Bizim yaptığımız testlerin sonuçlarını hastane dışından göremiyorlar.

Kardeşim doktor. Benim tüm tahlillerimi gorebiliyor kendisi alakalı ve alakasız . E nabizda bildigim kadarıyla bir izin paneli var o paneli açınca tüm doktorlar geriye dönük tüm tahlilleri sonuçları ve ilaçları görüyor diye biliyorum. Kardeşim acil bir müdahale riskine karşı hepimizin panelini görünür yaptı ayrıca en son boğaz ağrısı ile Dr gidip augmentin istediğim zaman zaten birkaç kere almışsın ne yapiyosun bu kadar antibiyotiği dedi demekki hepsi erişiyor

Son düzenleme:
Bütün bilgileri görebilir

Evet görünür. Hastanın girdiği sayfayla hekime açılan sayfa ayni değil. Doktor olarak girildiğinde epikrizler diye bir bölüm var orda eski muayene bilgileri çıkar.

E-nabızdan görüntülemeyi kapatmanız lazım. Görüntüleme kapanırsa doktora gittiğinizde önceki tahlil ve muayenelerini görmesi için size izin smsi gelir, o kodu doktora söylersiniz, ancak öyle görebilir.

1745246633367.webp

Ben vajinal ultrason bilgimi e nabızda göremiyordum. Çıkan bulguları yani.
Başka bir hekime gittim geçen muayenede de ultrasonda bunlar bunlar varmış demişti. Görüyorlar sanırım 🤷🏻‍♀️
Şimdi ben de merak edip baktım, radyoloji görüntülerim bölümünde US sekmesinde rapor olarak var benim geçmişteki bir ultrason bilgim. Ama geçen hafta yapılan ultrason muayene bilgim yok çok saçma artık neye göre yansıyorsa sisteme

Şimdi ben de merak edip baktım, radyoloji görüntülerim bölümünde US sekmesinde rapor olarak var benim geçmişteki bir ultrason bilgim. Ama geçen hafta yapılan ultrason muayene bilgim yok çok saçma artık neye göre yansıyorsa sisteme
Benim göğsümden ve boğazımdan çekilen var ama jinekolojik muayene olan raporum yok. Karnımdan baktırmıştım bekarken o da gözüküyor. 🤷🏻‍♀️

Benim göğsümden ve boğazımdan çekilen var ama jinekolojik muayene olan raporum yok. Karnımdan baktırmıştım bekarken o da gözüküyor. 🤷🏻‍♀️
Aaa evet siz söyleyince fark ettim benim görebildiğim vajinal ultrason değil karından bakılan ultrasonmuş. Demek ki dediğiniz gibi vajinal olanları biz sistemden göremiyoruz

Back
X