Doğuma Hazırlık e-bebek.com' dan alışveriş yapanlar var mı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cincikk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
4.604
1.714
248
merhaba arkadaşlar e-bebek.com diye bir alışveriş sitesine rastladım şimdi fiyatlar ve kampanyalar oldukça uygun gibi geldi. bu siteden alışveriş yapmak istiyorum ama nasıl bir sitedir güvenilir midir ? teslimatta ve sonrasında bir sorun yaşama olasılığımız var mıdır ? bu siteden alışveriş yapmış olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.

benim eşimin çok yakın bir arkadaşı e-bebek internet satış sorumlusu.. kaliteli ve güvenilir bir site.. bebek arabası hakkında fikir sorduk. ben ayarlıcam dedi ve çok uyguna verirdi biliyoruz ama eşim baby 2 go 8809 modelini çok beğendi.. o sitede göremeyince indirimden başka bir siteden sipariş verdi.. artık anakucağını ordan alırız napalım

teşekkürler canım

ben de park yatak beğendim bir tane kampanyadaymış da kaçırmayayım dedim

gecenlerde bi yakınım için cocuk güvenlik kapısı aldım memnun kaldım.teslimatta hızlılar gercekten

Bende bir çok ürün aldım o siteden. Hatta bazılarını gidip mağazasında görüp direk aldım. Gayet güvenilir bir site gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…