• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ヅsquat yarışmasıヅ

kızlar merhaba.
dün 100
bugün 100 squat.

dün pek bir şey hissetmedim ama bugün özellikle son saatlerde totom tutuldu sanki.
işteyim,sürekli oturmaktan mıdır anlamadım.
bu sabah tam çömelerek yaptım ama 10 da bir dinlendim.
hızlı nefes alıp vererek yapınca daha tempolu oldu.

kızlar merhaba.
dün 100
bugün 100 squat.

dün pek bir şey hissetmedim ama bugün özellikle son saatlerde totom tutuldu sanki.
işteyim,sürekli oturmaktan mıdır anlamadım.
bu sabah tam çömelerek yaptım ama 10 da bir dinlendim.
hızlı nefes alıp vererek yapınca daha tempolu oldu.
Bende sabah gayet iyiydim. Dediğin gibi iş yerinde sürekli oturunca kaslar dinlenip kendini onarmaya mı başladı nedir? Ayağa kalktığımda adım atarken bir sızı ki sorma. Yürüyüşüm değişmiş gibi geliyor umarım dışardan farkedilmiyordur:D

Arka bacaklarımda hiç ağrı yok :( selülitler orda çok.
Bacagımın ön kısmı ve popom fena acılarda
Bu aksam da dinlene dinlene 250 squat yaptım. Yarın nasıl yürücem bilmiyorum.

Hayırlı Cumalar
Evet dün ki 250 squattan sonra ben bittim. Bugün dinlenme günü yapacağım. Zaten yapmasamda değil squat hiçbir hareketi yapacak halde değilim.
Yatakta dönerken bile uykumdan uyandım gece acı içinde:D
İşim iyi ki masabaşı diye dua ediyorum. Hiç yerimden kalkmak istemiyorum bugün:D

Popom sarkık değil.Belim ince oldugu için biraz daha büyurse daha hoş duracağını düşünüyorum.Ama kilo almadan sadece squatla büyüme elde etmem mümkün olur mu acaba diye düsünüyorum.
Bilmiyorum cnm,bwn 3 haftadır filan squat yapıyorum,kalçam 1 cm genişledi,popom şekillendi

Back