- 5 Kasım 2015
- 1.616
- 2.225
- 83
- 35
- Konu Sahibi CallanPinckney
kızlar bısey sormak ıstoyorum squah popo yu mu buyutuyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sabah gayet iyiydim. Dediğin gibi iş yerinde sürekli oturunca kaslar dinlenip kendini onarmaya mı başladı nedir? Ayağa kalktığımda adım atarken bir sızı ki sorma. Yürüyüşüm değişmiş gibi geliyor umarım dışardan farkedilmiyordurkızlar merhaba.
dün 100
bugün 100 squat.
dün pek bir şey hissetmedim ama bugün özellikle son saatlerde totom tutuldu sanki.
işteyim,sürekli oturmaktan mıdır anlamadım.
bu sabah tam çömelerek yaptım ama 10 da bir dinlendim.
hızlı nefes alıp vererek yapınca daha tempolu oldu.
Hayır canım sıkılaştırıp kaldırıyorkızlar bısey sormak ıstoyorum squah popo yu mu buyutuyor :)
Duaya başladım gene aksamlari okuyorum 3.5 saat suruyor ondan bide hiç hayvansal ürünler tuketmiyorum bu dua sürecinde bayılırım spor yaparken normalde de başım dönüyorNiye kız![]()
Valla mi Ne duasi hiçte anlatmiyonDuaya başladım gene aksamlari okuyorum 3.5 saat suruyor ondan bide hiç hayvansal ürünler tuketmiyorum bu dua sürecinde bayılırım spor yaparken normalde de başım dönüyor![]()
WaaaooovArka bacaklarımda hiç ağrı yokselülitler orda çok.
Bacagımın ön kısmı ve popom fena acılarda
Bu aksam da dinlene dinlene 250 squat yaptım. Yarın nasıl yürücem bilmiyorum.
su an oturdugum yerden kalkıp yatagıma gıtmeye cesaretım yok ama :S pek dogru bısey yapmamısım anlıyorum kiWaaaooov
250 squat mi![]()
MaşAllah canimsu an oturdugum yerden kalkıp yatagıma gıtmeye cesaretım yok ama :S pek dogru bısey yapmamısım anlıyorum ki
Ahahaha afiyet olsun ye ye ama arada migdeni dinlendir.Valla mi Ne duasi hiçte anlatmiyon
Ben camış gibim yiyom![]()
:)Ahahaha afiyet olsun ye ye ama arada migdeni dinlendir.
İhlas süresinin hadimleriyle alakali bi dua 21 gun boyunca 1002 bin kere okunuyor![]()
:)
Dinlendircem de dinlendirmesine yediklerim mideme değil basenime gidiyo
Allah kabul etsin canim![]()
Bilmiyorum cnm,bwn 3 haftadır filan squat yapıyorum,kalçam 1 cm genişledi,popom şekillendiPopom sarkık değil.Belim ince oldugu için biraz daha büyurse daha hoş duracağını düşünüyorum.Ama kilo almadan sadece squatla büyüme elde etmem mümkün olur mu acaba diye düsünüyorum.
Maşallah cnmve 160 squat . Çoğunluğu sumo squat. Kolaya kaçıyorum daha kolay geliyor bana sumo.
Hadi ya o zaman ben de sumo yapayımFarkli yerleri calistiriyor ama sumo squat ve normal squat. Sumo daha cok ic bacak calistiriyor.