- 8 Ağustos 2008
- 35.203
- 41.785
- 1.123
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
Çok pis gaza geldim şuan squat yapasım var:))))
biz de böyle olabiliriz
yeterki ter dökelim :))))
evet bu hataları yapmamak cok önemli
vovvvvvv,bir gün benim de böyle olmasını çokkkk istiyorrrummmmm
ben 100 tane yapp geldm :)))))))Çok pis gaza geldim şuan squat yapasım var
İş yerinde müsait değilim yoksa kesin yapardım akşama artık ya da bir boşluk olursa yapacağım mutfakta falanben 100 tane yapp geldm :)))))))
Hoş geldin cnmm :))bende bende bende varım... hem bacakları hem totoyu sıkılaştırmam lazım...
squat dedin mi sorun yok. amam ben daha çok sumo squat düşünüyorum sanırım sıkıntı olmaz... ölçüyü artık yarın sabah alır bildiririm olur mu...
Hoşgeldin cnmmm :))))Beni de ekleyin :)
Hahaha:))) bi ara ben de bilgisayarda kadın fotosu biriktiriyordum, eşim şokkk oldu :)))) yanlış anlama olmasın diye artık öyle bir şey yapmıyorum:))) amaç motive olmak aslında:)))C CallanPinckney canım ben de katılmak istiyorum.
çok eskiden yapmıştım bir ara.
şu an ihtiyacm var gibi.
daha önceki squat sayfasına işten bakayım dedim totolar meydanda.
arkamda mesai arkadaşlarım var.
hemen açtığım anda kapattım.
bir daha da cesaret edemedim.
Cnm hergün bildirim yapacağız pazartesiden itibaren..istediğin kadar squat yapabilirsin1 günde 100 squat değil değilmi ?
bir de ben de katılmak istiyorum
inşallah bu sefer disiplinli bir şekilde yaparımda şekillenirim
yarışmacı arkadaşlarıma bol eksili ve şekilli bir yarışma olmasını diliyorum
Hoşgeldin cnmmm :))))
hosbuldum canimmHarika bir zamanlama olmuş
Demekki hepimizin squat yapma vakti gelmiş :))))
Hoşgeldinnn:))))
ben agirliklarla squat pres yapiyorum hem kalca bacak.hemde kollar ayni anda calisiyorKarışık yapabilirsin
Hatta ben full squat(tam çömelme) yapıyorum,squat bir yerden sonra cok basit geliyor ondan ağırlık ekleme ya da diğer çeşitlerini yapmak gayet mantıklı
ebrunun hangi videosunu yapiosun canimBenim dambıllar var 2 kiloluk ve 5 kiloluk..
Ben bir de plates başlıyorum, 21 günde tüm yağlardan kurtulma videosu..Ebrucum orda dambıllarla bayaa işkence çektiriyo zaten ama bu aklıma kazıdığım görüntü ile acı çekmicem, sadece yağlarım terlerle ekıp gidicek işte
hosgeldinn canimm ne bu suma suat yabende bende bende varım... hem bacakları hem totoyu sıkılaştırmam lazım...
squat dedin mi sorun yok. amam ben daha çok sumo squat düşünüyorum sanırım sıkıntı olmaz... ölçüyü artık yarın sabah alır bildiririm olur mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?