- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.994
- 798
- Konu Sahibi CallanPinckney
Boyun kilon kaç cnm,seninle ölçülerimiz benzer
Boy - 1.55
Kilo - 56.5
Ben de seni merak ettim şimdi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyun kilon kaç cnm,seninle ölçülerimiz benzer
Benim de bel 73Merhaba :)
Ölçülerim
Bel - 76 cm
Basen - 91 cm
Kalça - 96 cm
Bacak - 56 cm (her ikisi)
ama gorunurde belli olmuyordur heralde 2 cm far cok degil yinedeKaydedeyim cnm
Benim sağ bacak sol bacak her zaman 2 cm fark oluyor
Metecim sana haftalık kilo verme yarışına gel dedim,orada kalori sayıyoruz ama öyle abartmıyoruz,çoğu kişi emziriyor zatenNasıl veriyorsunuz kiloları,3 aydır spor yapıyorum verdim kilo 5... Yalnız küçük bebeğim var emzirmiyorum, çok acıkıyorum açıktıkça da yiyorum![]()
Benim de bel 73
Basen 92
Kalça 96
Bacak56–54
Boy 163
Bu sabah kilom 57.8
Yok cnm geç kalmadınMerhabaa, mumkunse ben de katılmak istiyorum :) gec kalmadım umarım?![]()
Benim de belim 76 idi,bel inceltme egzersizlerini çok yapıyorumYakınmışızzz :)
Başka spor yapıyor musun canım ?
Çok güzel:)))benimde aslında bacaklarım kalınlassın kalca daha buyusun istiyorum ama spor yaparken yaglar kasa donustugu icin incelme oluyormus sıkılassında kilo alıcam bi sekildeben agır kilolarla kısa setler yapıyorum vucut yapıma uygun olan buymus
Yok cnm, sadece dar kıyafette bir bacak sıkarken diğer bacak daha rahat giriyor :)))ama gorunurde belli olmuyordur heralde 2 cm far cok degil yinede
Ya ben daha önce demedim anlatmıştım ya sana olmadı, tabi ben karbonhidratı abartıncaMetecim sana haftalık kilo verme yarışına gel dedim,orada kalori sayıyoruz ama öyle abartmıyoruz,çoğu kişi emziriyor zaten
Nehirnil de kalori sayarak kilo veriyor
Benim de belim 76 idi,bel inceltme egzersizlerini çok yapıyorum
İp atlıyorum
Cnm kendini tutmak zorundasınYa ben daha önce demedim anlatmıştım ya sana olmadı, tabi ben karbonhidratı abartıncasabahtan beri 10 tane Islak kurabiye yemişimdir... Çok sık emziriyorum Emzirdikçe de acıkıyorum böyle şeylere dayanamıyorum. Hamileyken bu kadar iştah yoktu ya.. Maşallah oğlanı tosun ettim 4 aylık 8.300 gram sadece anne sütü, bu kadar emzirmeye kan şekerim düşüyor ne bulursam atıveriyorum bende
(((
İnşallah cnm :)))İp atlamayı severim, ben de başlasam hiç fena olmaz :))
En çok yapmak istediğim squatdı, hiç 1 ay yapamadım, hep yarım kaldı, şimdi yarışma olunca hırs yapıyorum, İnşaAllah bırakmam bu sefer :))
İşte sorunda buya zaten, orda mis gibi Islak kurabiye dururken kuru kayısı yiyemiyorum...Cnm kendini tutmak zorundasın
Zaten ıslak kek de yararlı değil, bebişe de yararlı değil,onun yerine kuru kayısı ye
Hergün kalori say,fazla yesen de say,önemli olan farkındalık oluşturması,ama en önemlisi yediğin karbonhidratın az olması tabi
Kim yapıyo bu ıslak kekleri:) ben eve sokmuyorum,fazla olanı hemen dağıtıyorumİşte sorunda buya zaten, orda mis gibi Islak kurabiye dururken kuru kayısı yiyemiyorum...
Kız bu seferki Islak kurabiye:) ben yapıyorum ya oğlum istiyor o yiyor iki tane ben yiyorum on tane tabi tek sederde değil gün içindeKim yapıyo bu ıslak kekleri:) ben eve sokmuyorum,fazla olanı hemen dağıtıyorum
Islak kurabiyede mi varmış:)))Kız bu seferki Islak kurabiye:) ben yapıyorum ya oğlum istiyor o yiyor iki tane ben yiyorum on tane tabi tek sederde değil gün içinde![]()
Hahaa seni mi kırıcam geleyim bari bu kadar ısrar inşallah işe yarar:) benim oğlan evet tosuncuk ettik oğlanı maşallah da bende giden gitmiyor:) mens de olmadım onun etkisi çok sürekli agrasif ve tatlı krizleri ile geçiyor günlerimIslak kurabiyede mi varmış:)))
Oğlana yap,gerisini buzluğa at,oğlan istedikçe çıkarıp verirsin
Profildeki bebiş senşn mi maşallah cokkk datluuu:))) gel beni emzir der gibi bakıyor:))))
Sen dediğimi yap,zayıflama yarısmasına gel,her hafta kilo alsan da gel, günde 2bin kalori alsan da.bir noktadan sonra hırslanırsın.bu son söyleyişim,birdaha demeyeceğim :)))