• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ヅsquat yarışmasıヅ

Nasıl veriyorsunuz kiloları,3 aydır spor yapıyorum verdim kilo 5... Yalnız küçük bebeğim var emzirmiyorum, çok acıkıyorum açıktıkça da yiyorum:KK43:
Metecim sana haftalık kilo verme yarışına gel dedim,orada kalori sayıyoruz ama öyle abartmıyoruz,çoğu kişi emziriyor zaten
Nehirnil de kalori sayarak kilo veriyor

benimde aslında bacaklarım kalınlassın kalca daha buyusun istiyorum ama spor yaparken yaglar kasa donustugu icin incelme oluyormus sıkılassında kilo alıcam bi sekilde:KK45: ben agır kilolarla kısa setler yapıyorum vucut yapıma uygun olan buymus

benimde aslında bacaklarım kalınlassın kalca daha buyusun istiyorum ama spor yaparken yaglar kasa donustugu icin incelme oluyormus sıkılassında kilo alıcam bi sekilde:KK45: ben agır kilolarla kısa setler yapıyorum vucut yapıma uygun olan buymus
Çok güzel:)))

Metecim sana haftalık kilo verme yarışına gel dedim,orada kalori sayıyoruz ama öyle abartmıyoruz,çoğu kişi emziriyor zaten
Nehirnil de kalori sayarak kilo veriyor
Ya ben daha önce demedim anlatmıştım ya sana olmadı, tabi ben karbonhidratı abartınca:( sabahtan beri 10 tane Islak kurabiye yemişimdir... Çok sık emziriyorum Emzirdikçe de acıkıyorum böyle şeylere dayanamıyorum. Hamileyken bu kadar iştah yoktu ya.. Maşallah oğlanı tosun ettim 4 aylık 8.300 gram sadece anne sütü, bu kadar emzirmeye kan şekerim düşüyor ne bulursam atıveriyorum bende :((((

Ya ben daha önce demedim anlatmıştım ya sana olmadı, tabi ben karbonhidratı abartınca:KK43: sabahtan beri 10 tane Islak kurabiye yemişimdir... Çok sık emziriyorum Emzirdikçe de acıkıyorum böyle şeylere dayanamıyorum. Hamileyken bu kadar iştah yoktu ya.. Maşallah oğlanı tosun ettim 4 aylık 8.300 gram sadece anne sütü, bu kadar emzirmeye kan şekerim düşüyor ne bulursam atıveriyorum bende :KK43:(((
Cnm kendini tutmak zorundasın
Zaten ıslak kek de yararlı değil, bebişe de yararlı değil,onun yerine kuru kayısı ye
Hergün kalori say,fazla yesen de say,önemli olan farkındalık oluşturması,ama en önemlisi yediğin karbonhidratın az olması tabi

Cnm kendini tutmak zorundasın
Zaten ıslak kek de yararlı değil, bebişe de yararlı değil,onun yerine kuru kayısı ye
Hergün kalori say,fazla yesen de say,önemli olan farkındalık oluşturması,ama en önemlisi yediğin karbonhidratın az olması tabi
İşte sorunda buya zaten, orda mis gibi Islak kurabiye dururken kuru kayısı yiyemiyorum...

Kız bu seferki Islak kurabiye:) ben yapıyorum ya oğlum istiyor o yiyor iki tane ben yiyorum on tane tabi tek sederde değil gün içinde:KK57:
Islak kurabiyede mi varmış:)))
Oğlana yap,gerisini buzluğa at,oğlan istedikçe çıkarıp verirsin
Profildeki bebiş senşn mi maşallah cokkk datluuu:))) gel beni emzir der gibi bakıyor:))))
Sen dediğimi yap,zayıflama yarısmasına gel,her hafta kilo alsan da gel, günde 2bin kalori alsan da.bir noktadan sonra hırslanırsın.bu son söyleyişim,birdaha demeyeceğim :)))

Islak kurabiyede mi varmış:)))
Oğlana yap,gerisini buzluğa at,oğlan istedikçe çıkarıp verirsin
Profildeki bebiş senşn mi maşallah cokkk datluuu:))) gel beni emzir der gibi bakıyor:))))
Sen dediğimi yap,zayıflama yarısmasına gel,her hafta kilo alsan da gel, günde 2bin kalori alsan da.bir noktadan sonra hırslanırsın.bu son söyleyişim,birdaha demeyeceğim :)))
Hahaa seni mi kırıcam geleyim bari bu kadar ısrar inşallah işe yarar:) benim oğlan evet tosuncuk ettik oğlanı maşallah da bende giden gitmiyor:) mens de olmadım onun etkisi çok sürekli agrasif ve tatlı krizleri ile geçiyor günlerim:(

Back