• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ヅsquat yarışmasıヅ

İyi bari şoka girmeme engel oldun :KK48:
Beni de dahil eder misiniz
ben genelde tek seferde on tane yapıyorum
ama bu sabah yaparken farkettim ki 10 tanede eskisi kadar zorlanmıyorum
sanırım artırma zamanı geldi :KK22:
Beni de dahil eder misiniz yarışmaya :nazar:
Holgeldin cnmmmm:))) gittikçe daha kolsy gelecek hiç merak etme :)))

Hayırlı Cumalar
Evet dün ki 250 squattan sonra ben bittim. Bugün dinlenme günü yapacağım. Zaten yapmasamda değil squat hiçbir hareketi yapacak halde değilim.
Yatakta dönerken bile uykumdan uyandım gece acı içinde:KK70:
İşim iyi ki masabaşı diye dua ediyorum. Hiç yerimden kalkmak istemiyorum bugün:KK70:
250 mi vovv, ne tatlı acı değil mi :)))

Bende sabah gayet iyiydim. Dediğin gibi iş yerinde sürekli oturunca kaslar dinlenip kendini onarmaya mı başladı nedir? Ayağa kalktığımda adım atarken bir sızı ki sorma. Yürüyüşüm değişmiş gibi geliyor umarım dışardan farkedilmiyordur:KK70:
:KK70::KK70:

Hayır canım sıkılaştırıp kaldırıyor :KK16:Popo büyüttüğü bir kaç yerde yazıyor ama sanmam kaldırdığı için büyümüş gibi duruyor olabilir selülitler için çok iyi squat:KK76:
Aynen, cildim pürüssüzleşmeye başladı,ben hep özellikle arka tarafımı çirkin bulurdum,şimdi beğenmeye başladım, 1 ayın sonunda güzel şeyler olacak inşallah :)))

İyi akşamlar.
popom da öyle bir acı var ki sanki iğne olmuşum ama bi kaç iğne :D
Bu akşam dinlendireyim kendimi yarın devam edeyim diyorum.

Callan benimde kalcamda degısım oldu, şurda kısa zaman olmasına rağmen. İşin ilginci şişti büyüdü bu benim için kötü birşey ama biliyorum ki bu şişkinlik geçici kasların calısmasından kaynklı su toplamasıdır. Şeklini alınca küçülecek.
Yoksa kendimi mi kandırıyorum:D

Hoşbuldummm :KK60:
Pazar sabahı aç karnıma ölçüleri almayı düşünüyorum. Çok güzel şeyler olacak çoook :KK55:
Ay hadi inşallah,ben de heyecanlıyım
Vucudumda hiç kıvrım yok,odun gibiyim, zorla kum saati yapıcam kendimi,kararlıyım ,:))))

İyi akşamlar.
popom da öyle bir acı var ki sanki iğne olmuşum ama bi kaç iğne :KK70:
Bu akşam dinlendireyim kendimi yarın devam edeyim diyorum.

Callan benimde kalcamda degısım oldu, şurda kısa zaman olmasına rağmen. İşin ilginci şişti büyüdü bu benim için kötü birşey ama biliyorum ki bu şişkinlik geçici kasların calısmasından kaynklı su toplamasıdır. Şeklini alınca küçülecek.
Yoksa kendimi mi kandırıyorum:KK70:
Benimki büyüdü ama dediğin gibi ara verince hemen sönüyor,uzun dönemde de aaynı sekilde, keşke hep böyle kalsa benimki :))))))
Bende artık ağrı olmuyor pek,demek sayıyı daha cok arttırmam lazımm:)))

Benimki büyüdü ama dediğin gibi ara verince hemen sönüyor,uzun dönemde de aaynı sekilde, keşke hep böyle kalsa benimki :))))))
Bende artık ağrı olmuyor pek,demek sayıyı daha cok arttırmam lazımm:)))
Bende yağda çok o yüzden şekil alıp küçülmesini umut ediyorum. Ki zaten yapı olarakta kalkık ve dışa doğru popom. Amacım şekli güzelleşirken küçülsün pürüzsüzleşsin selülitten eser kalmasın.
Sayı zorlamıyorsa arttırmakta fayda var tabi. Arttır artık hadi

Back