- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
Baseni inceltiyor bence,benimkini incelttiYaa
Ben incelmesini istiyorum canim
Bende squat yapiyorum genişler mi
Basen kalça inceltmek için squat ise yaramaz mi ne önerirsin canim
Ben de en cok pürüzlü görüntüden rahatsızdım,ona baya iyi geliyorBende yağda çok o yüzden şekil alıp küçülmesini umut ediyorum. Ki zaten yapı olarakta kalkık ve dışa doğru popom. Amacım şekli güzelleşirken küçülsün pürüzsüzleşsin selülitten eser kalmasın.
Sayı zorlamıyorsa arttırmakta fayda var tabi. Arttır artık hadi
Ama canim büyüdü demissin mesajındaBaseni inceltiyor bence,benimkini inceltti
Senin kalça kaç cm de şikayetçisin böyle
Ben play storeden squat programı indirdim çok iyiBen de en cok pürüzlü görüntüden rahatsızdım,ona baya iyi geliyor
Hergün 10 sayı arttırıyorum bakalım
Vücudda zorlanmıyır böyle olunca
Bilmiyorum cnm,bwn 3 haftadır filan squat yapıyorum,kalçam 1 cm genişledi,popom şekillendi
İnşallah olacak canım dün ben squatı unuttum ya bugün direk fazlasını yapıp devam edeceğimAynen, cildim pürüssüzleşmeye başladı,ben hep özellikle arka tarafımı çirkin bulurdum,şimdi beğenmeye başladım, 1 ayın sonunda güzel şeyler olacak inşallah :)))
Kalça büyüdü dedim canım 1 cm o da ,basen küçüldü,bacaklarım zayıfladıAma canim büyüdü demissin mesajında
Benim ki 95
Aaa cok iyiymiş bu
:))) olsun dinlenmiş oldun,bugun daha iyisini yaparsın merak etmeİnşallah olacak canım dün ben squatı unuttum ya bugün direk fazlasını yapıp devam edeceğim
Sağol canım evet 2 gündür dinleniyorum sporda zaten 2 haftadır salladım resmen sporu arada nadir yaptım:))) olsun dinlenmiş oldun,bugun daha iyisini yaparsın merak etme
baktın sporsuz da cok iyi kilo veriyorsun,ondan saldın di miiiiSağol canım evet 2 gündür dinleniyorum sporda zaten 2 haftadır salladım resmen sporu arada nadir yaptımdün de hiç halim yoktu
Çok ilginç şekilde bu hafta çok vermesem de geçen hafta çok iyi kilo verdim spor yapmadanbaktın sporsuz da cok iyi kilo veriyorsun,ondan saldın di miiii
Boyun kilon kaç cnm,seninle ölçülerimiz benzerMerhaba :)
Ölçülerim
Bel - 76 cm
Basen - 91 cm
Kalça - 96 cm
Bacak - 56 cm (her ikisi)
Olculerimi aldim:)Ben mezomorfiğim,çalıştığımda 1 ay sonra filan sonucu görüyorum
Seni de listeye ekleyeyim mi cnm
Nasıl veriyorsunuz kiloları,3 aydır spor yapıyorum verdim kilo 5... Yalnız küçük bebeğim var emzirmiyorum, çok acıkıyorum açıktıkça da yiyorumÇok ilginç şekilde bu hafta çok vermesem de geçen hafta çok iyi kilo verdim spor yapmadanTabi ki bırakmam sıkılaşmam gerek herşeyden önce
Kaydedeyim cnmOlculerimi aldim:)
Gogus:88
Bel:70
Kalca:88
Basen95
Bacak:54(iki bacak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?