• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli Süpürgeler dysonmı fhilipsmi hangi süpürge yardım edin arkadaşlar?

dysonmı fhilipsmi hangi süpürge yardım lütfen?

• dyson

OY: 5 55,6%
  • Fhilips

OY: 4 44,4%

• Ankete Katılan
    9

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
dyson ve fhilips arasında kaldım ben:(
mağazadaki satış elemanları kafamı karıştırdılar.nıye bır süpürgeye o kadar para vereceksiniz dediler ben dyson almak istıyorum.fhilipsin bır kaç modelini söylediler ama ne bileyim aklım karıştı.kullanan arkadaşlar aradakı farkı söylerlerse sevinirim.

Ben senelerce philips maraton kullandim, son bir yildir da dyson kullaniyorum. Maraton asla kotu bir supurge degil, hatta simdi yeni modelleri daha da iyidir diye dusunuyorum ama dyson farki tartisilmaz bence. Evet, emsallerine gore daha pahali bir supurge dyson, ama ozellikle kucuk cocugunuz varsa ya da evcil hayvaniniz; dyson'i tercih edin derim. Benim oglum ozellikle ben supurge yaparken pesimden dolasmaya bayilir, supurgenin arkasindan cikan hava da cok hosuna gider. Dyson'da cikan hava diger supurgelerdeki gibi tozlu degil, temiz hava cikisi oluyor. Boylece siz supururken ev tekrar tozlanmamis oluyor. Bosaltma sistemi cok kolay, ben maratonda bayagi zorlaniyordum ama herhalde yeni maratonlarda bu sorunu cozmuslerdir diye dusunuyorum. Bunun yaninda dyson'da emis gucu kaybi olmuyor. Kisacasi ikisi de iyi marka ama ben dyson'i daha cok tavsiye edebilirim...

dyson ve fhilips arasında kaldım ben:(
mağazadaki satış elemanları kafamı karıştırdılar.nıye bır süpürgeye o kadar para vereceksiniz dediler ben dyson almak istıyorum.fhilipsin bır kaç modelini söylediler ama ne bileyim aklım karıştı.kullanan arkadaşlar aradakı farkı söylerlerse sevinirim.

Mağazanın satış elemanlarının böyle bilgisiz olması çok tuhaf........
Genelde dyson bir numara der bütün satış elemanları..
Evet fiyat farkı çok fazla ama en iyisi de o bu kesin bişey...
Ben de çeyizime dyson aldım valla paraya kıydım da...
Sağlık bu başka şeye benzemez

Ben 8 aydır evlıyım philips kullanıyorum memnunumda ama dyson al derım.Dayım İsviçrede ve dyson kullanıyorlar banada tavsıye etmıslerdı ama almıs bulundum..Emiş gucu çok ıyımıs.

Son düzenleme:
ben philips power pro kullanıyorum. toz torbasız.
çok memnunum. tavsiye ederim.
philips marathonda da aklım kalmıştı, ona da bakabilirsin.

maraton ve dyson ıyı ürünler ama dysonın farkı makinenin özel oluşumu acaba?alerjıye eğilimi olan kişilerede dysonı öneriyorlar.maratonun çekim gücü daha yüksekmiş diye duydum.dyson kullanan arkadaşlar aradaki farkı belirtirlerse sevinirim.:34:

maraton ve dyson ıyı ürünler ama dysonın farkı makinenin özel oluşumu acaba?alerjıye eğilimi olan kişilerede dysonı öneriyorlar.maratonun çekim gücü daha yüksekmiş diye duydum.dyson kullanan arkadaşlar aradaki farkı belirtirlerse sevinirim.:34:

alerji konusu hepa filtre olup olmamasına bağlı.
marathon ve power proda da hepa filtre var. marathonun hepa filtresi power prodan daha üst diye biliyorum.
yani alerji açısından philips gayet iyi, ben zaten ona güvenip aldım.
ama çekiş gücü karşılaştırmasını yapamıyorum.

dysonı düşünüyorum butçeyı zorlayacağım . sonuçta philipste ucuz değil.Yınede kafam karışmadı değil.:34:

Back
X