Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dyson airstrait kullanan var mı, bizlere bir öneri de bulunur mu?
- Konu Sahibi Kayagzm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Kasım 2024
- 2
- 0
- 1
- 35
Ben airwrapta airstarit de kullanıyorum. Kalın telli gür, dalgalı ve açıcılı yıpranmış saçlarım var. Bukleler günlerce yıkmasam bile kalıyor airwrapta ve krem sprey kullanmıyorum.İpek gibi de yapıyor kremli gibi. Airstrait yeni aldım ve aldığımdan beri çok memnunum. Airwrap ta kalın ve dalgalı olduğu için düzleştirmesi iyi olmuyordu ve çok zordu. Ama airstrait te hem çok kolay,hem kalıcı hem yumuşacık, hem de elektiriklenme tülerme ve kabarma hiç olmuyor. Benim dalgalı çok zor düzleşen saçlarımı bile dümdüz yaptı diyebilirim. Almadan fiyatından ötürü çok düşündüm ama gerçekten değiyor. Kuaförle işiniz bitiyor. Ama dolapta yurtdışı diyenlere ucuz satanlara güvenmeyim,kendi sitesinden alın derim. Oradan alanların çoğ memnun değil sahte olduğunu söylüyorlar. Ve çoğu da dolandırıcı. Benim de başıma geldi Çok para vermeyim diye alıp dolandırıldım.Akılalmaz yöntemler ile dolandırıyorlar.
- 8 Kasım 2024
- 2
- 0
- 1
- 35
benim de aynı kabarık inatçı zor düleşen saçım var. Kesinlikle airstrait düzleştiriyor hem kabarıp tülermeden ve yumuşacık yapıyor. Airwrap ta olmuyor. Onun bukleleri çok güzel ve kalıcı. Onun işlevi teknik olarak şekillendirici diye geçiyor zaten. Airstait düzleştirici. Öyle olması da normal bence. Tasarlanış Amaçları ve işlevleri farklı çünkü.Airstraight de airwrap de var bende. İnatçı dalgalı kıvırcık saçlara asla airwrap önermiyorum alacaksınız kesinlikle airstraight alın. Saçım dalgalı, kabarık çok inatçı bir saç dalga yapmadan önce de biraz fön istiyor yoksa dalgaları güzel durmuyor. Söylenen her şeyi uyguladım ama bukleleri cidden varla yok arası kalıyor o yüzden memnun kalmadım ben ama airstraight işimi çok kolaylaştırdı duştan sonra kurutup aynı anda düzleştiriyorum. Ha lu da var airstraightin de kuru saçtaki performansını daha çok beğeniyorum.
- 11 Şubat 2022
- 464
- 1.622
- 43
Ben airwrwpte dalgalarımın kalıcılığını yakakayamadım maalesef. Nemli de yapsam soğuk da üflesem dalgalar sadece en uçta kalıyor. Bu arada elbette düğün maşası beklentim yok ama böyle de hepten uğraştığıma değmiyor gibime geliyor.benim de aynı kabarık inatçı zor düleşen saçım var. Kesinlikle airstrait düzleştiriyor hem kabarıp tülermeden ve yumuşacık yapıyor. Airwrap ta olmuyor. Onun bukleleri çok güzel ve kalıcı. Onun işlevi teknik olarak şekillendirici diye geçiyor zaten. Airstait düzleştirici. Öyle olması da normal bence. Tasarlanış Amaçları ve işlevleri farklı çünkü.
- 18 Ağustos 2009
- 5.042
- 3.664
- 698
Selamlar bende ikiside var hemen tüm deneyimlerimi paylaşayım.
Öncelikle saçlarım orta kalınlıkta, fakat çok uzun. Dipleri dalgalıdır aşağısı düz.
Airwrap dağınık dalga sevenlere çok iyi gelir ama yapmayı iyi öğrenmek lazım. Yani altı üstü saç şekillendirici değilde youtube fln vıdeoları ızlemek ve elinin iyice oturması alışması gerekıyor. Saçım uzun olduğu için aşağı çekıyor evet. Onu anneme verdim, onun saçları omuzlarında o baya severek kullanıyor ama alışması 3 ayı buldu:)
Şimdi ben devamlı airstrait kullanıyorum.
Öncelıkle en başlarda diplerini nemli bırakıyordum. Makinenın şeklı gereği biraz dipleri zor kurutuyor.
Kesınlıkle tam dipten oturtup yavaş yavaş indirdiğimde 2. Kez de dümdüz ve kuru oluyor. 3. De ise fönlü fresh görüntü oluyor.
Saçlarıma çok iyi geldi.
Yüksek ısılı bi fön makınem vardı kalın fırça ile fönlerdim eskiden çok dökülüyordu.
Saçlarım popo hızamda 15 dkda bitiriyorum.
Kerastes ile yıkıyorum. Isı koruyucu sıkıyorum .
Olaplex in saç maskesınden yapıyorum 15 gunde bir (5 numaralı) .
Ben çok memnunum. Sadece elinizinde alışması gerekiyor. Zamandan çok kazandırdı, kesınlıkle fönlü taze bi görüntü tavsiye ediyorum.
Öncelikle saçlarım orta kalınlıkta, fakat çok uzun. Dipleri dalgalıdır aşağısı düz.
Airwrap dağınık dalga sevenlere çok iyi gelir ama yapmayı iyi öğrenmek lazım. Yani altı üstü saç şekillendirici değilde youtube fln vıdeoları ızlemek ve elinin iyice oturması alışması gerekıyor. Saçım uzun olduğu için aşağı çekıyor evet. Onu anneme verdim, onun saçları omuzlarında o baya severek kullanıyor ama alışması 3 ayı buldu:)
Şimdi ben devamlı airstrait kullanıyorum.
Öncelıkle en başlarda diplerini nemli bırakıyordum. Makinenın şeklı gereği biraz dipleri zor kurutuyor.
Kesınlıkle tam dipten oturtup yavaş yavaş indirdiğimde 2. Kez de dümdüz ve kuru oluyor. 3. De ise fönlü fresh görüntü oluyor.
Saçlarıma çok iyi geldi.
Yüksek ısılı bi fön makınem vardı kalın fırça ile fönlerdim eskiden çok dökülüyordu.
Saçlarım popo hızamda 15 dkda bitiriyorum.
Kerastes ile yıkıyorum. Isı koruyucu sıkıyorum .
Olaplex in saç maskesınden yapıyorum 15 gunde bir (5 numaralı) .
Ben çok memnunum. Sadece elinizinde alışması gerekiyor. Zamandan çok kazandırdı, kesınlıkle fönlü taze bi görüntü tavsiye ediyorum.
- 7 Eylül 2019
- 507
- 1.055
- 113
Benim de airstraitim geldi çarşamba günü, o yüzden güncelleme yapmak istedim. Geldiği gün akşam duştan sonra ıslak saçta, bugün de kuru saçta denedim. Mükemmellllll oldu gerçekten. Ben jilet düzlüğü seviyorum diye hatta doğum günü zamanımda eşime coralle alın airstrait i sevmeyebilir eşiniz demiş dyson yetkilileri, o da coralle alıp gelmişti hediye. Hiç açmadan iade ettirip başka şey aldırmıştım o zaman. Şimdi bu yorumu yapan dyson yetkilisine jilet saçlarımı atmak istiyorum içten içe benim saçım ince telli, griye yakın açık sarı ve düze yakın ama pürüzsüz düz değil. Kolay şekil alıp tutmayan bir saç olmasına rağmen airwrapte de airstraitte de kalıcılık meselesini çözdüm bence ikisi de paralarını kuruşuna kadar hak ediyorlar -airwrapin tek başarısız yanı düzleştirme tarakları bence. Düze yakın saçımı bile tülertiyor benim mesela ama airstrait olayı çözmüş aşk yaşadım resmen