- 30 Ağustos 2024
- 226
- 36
- 13
- Konu Sahibi CerkesMaria
Bende akıntı gelmeye başladı akintinin içinde kahveye çalan koyuluklar var hayrolsunPrefertti sanırım zaten kendileri satıyor internette
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende akıntı gelmeye başladı akintinin içinde kahveye çalan koyuluklar var hayrolsunPrefertti sanırım zaten kendileri satıyor internette
Bazen yerleşme kanaması oluyor bazı kişilerde bende olmamıştı adet olmadan önce de öyle oluyor inşallah bebiştirBende akıntı gelmeye başladı akintinin içinde kahveye çalan koyuluklar var hayrolsun
Bilemiyorum ki bakalım bugün regl günümdüBazen yerleşme kanaması oluyor bazı kişilerde bende olmamıştı adet olmadan önce de öyle oluyor inşallah bebiştir
Çıkar artık bi idrar testi yapsanaBilemiyorum ki bakalım bugün regl günümdü
Yok ki suanda yarın sabah alır yaparimÇıkar artık bi idrar testi yapsana
Merak ettim vallaYok ki suanda yarın sabah alır yaparim
Hahahha ben etmiyorum ovu takibi filan yapmadim regl bittikten sonra 2 gün arayla birliktelik oldu en son korunmasız ilişki 2 ekimdi adet olurum herhaldeMerak ettim valla
Canım ne yaptın gebe kaldın mıHahahha ben etmiyorum ovu takibi filan yapmadim regl bittikten sonra 2 gün arayla birliktelik oldu en son korunmasız ilişki 2 ekimdi adet olurum herhalde
Değilim canım zaten keyfi ilişki yaşadık bu ay bisi takip etmedim benCanım ne yaptın gebe kaldın mı
Anladım hayırlısı olsunDeğilim canım zaten keyfi ilişki yaşadık bu ay bisi takip etmedim ben