• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dyson airstrait kullanan var mı, bizlere bir öneri de bulunur mu?

Kayagzm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2024
28
8
1
Dyson airstrait alalım mı, saçı yıpratmadan düzleştiriyor mu? Kullananlar neler söyler?

Aldım, henüz gelmedi. Youtube'da yerli yabancı bir çok video var aslında, onlara bakabilirsiniz. Isıyla değil havayla düzleştirdiği için düzleştiriciler gibi zarar vermiyor.

Herkesin yorumları pozitif ben de cok gaza gelmiş durumdayım, airwrap var bu o yuzden o kadar gerekli mi bilemedim. Duzlestirmede airwrap muhtesem degil , corale benim icin tam bir çöp oldu bir de bunu alırsam seneyi dysona calistim gibi🤣 olacak o yüzden bireysel yorum duymak istedim. Saç durumuna göre olumlu olumsuz diyenler olacaktir. Ben kendime yakın bir sacta pozitif mi acaba diye merak ettim acikcasi videolar var tabi haklısınız.

Herkesin yorumları pozitif ben de cok gaza gelmiş durumdayım, airwrap var bu o yuzden o kadar gerekli mi bilemedim. Duzlestirmede airwrap muhtesem degil , corale benim icin tam bir çöp oldu bir de bunu alırsam seneyi dysona calistim gibi🤣 olacak o yüzden bireysel yorum duymak istedim. Saç durumuna göre olumlu olumsuz diyenler olacaktir. Ben kendime yakın bir sacta pozitif mi acaba diye merak ettim acikcasi videolar var tabi haklısınız.
ben de başlık açıcakken gördüm almayı çok istiyorum ama hiçbir yerde stok yok nasıl bir durum bilmiyorum ama kendi sitesi dahil hiçbir yerde bulamadım. Siz aldınız mı aldıysanız nerden aldınız? ikinci el bile almayı düşündüm ben. Çünkü ankaraya gittiğimde deneme fırsatı buldum çok güzel düzleştiriyor ayrı bir parlaklık verdiğini düşünüyorum

Ben de alamadım alan bir arkadaşım çok memnun ben de stok bekliyorum ama lütfen dikkat edin aradığınızda üst sırada dolandırıcı bir site çıkıyor. Sitenin adına dikkat edin lütfen. Ama mağazalarında dahil yok geldikçe tükeniyor diyorlar çok ilginç.

ben airwrap aldığım için almayı düsünmüyorum. ama yumusak, hafif dalgalı saclarınız varsa okay ama saçlarınız kuru ve kıvırcık veya kıvırcığa yakınsa bence hiç bulaşmayın istenilen düzeliği sağlamaz. daha böyle doğal tarzda bir düzlük veriyor. mağazada denemiştim ben bu arada ama dediğim gibi airwrap halihazırda olduğu için boşuna masraf gübi gördüm.

Ben de alamadım alan bir arkadaşım çok memnun ben de stok bekliyorum ama lütfen dikkat edin aradığınızda üst sırada dolandırıcı bir site çıkıyor. Sitenin adına dikkat edin lütfen. Ama mağazalarında dahil yok geldikçe tükeniyor diyorlar çok ilginç.
çok sağol canım ben aldım.. Ama her yeri dolaştım inan istanbulda iş ile ilgili bir toplantım vardı gitmişken geziyim dedim yeni bir stant açılmıştı boynerde ordan aldım. Biraz ısrar edip nerde olabilir vs diye sordum öyle buldum

Haber ver kısmından eposta adresimi yazdım, gelince eposta geldi. Mutfaktaydım, siteyi açtım stokta, elimi yıkadım, bilgisayar başına geldim, bilgisayarı açtım, siteye girdim, ürün bitmişti :D
Yurt dışından aldım ben, kullanıyorum, memnunum. Bozulmuyor fönü, 2-3 gün kullanıyorum çok rahat.
Siteyi kontrol edin aklınıza geldikçe.

airwrap aldığım için almadım ama bence airwrapten daha iyi. Airwraple önce tarama başlığı ile kurutuyorum ardından fırça ile fön çekiyorum uzun ve zor. Kalıcılık yok

Airstraight de airwrap de var bende. İnatçı dalgalı kıvırcık saçlara asla airwrap önermiyorum alacaksınız kesinlikle airstraight alın. Saçım dalgalı, kabarık çok inatçı bir saç dalga yapmadan önce de biraz fön istiyor yoksa dalgaları güzel durmuyor. Söylenen her şeyi uyguladım ama bukleleri cidden varla yok arası kalıyor o yüzden memnun kalmadım ben ama airstraight işimi çok kolaylaştırdı duştan sonra kurutup aynı anda düzleştiriyorum. Ha lu da var airstraightin de kuru saçtaki performansını daha çok beğeniyorum.

Airstraight de airwrap de var bende. İnatçı dalgalı kıvırcık saçlara asla airwrap önermiyorum alacaksınız kesinlikle airstraight alın. Saçım dalgalı, kabarık çok inatçı bir saç dalga yapmadan önce de biraz fön istiyor yoksa dalgaları güzel durmuyor. Söylenen her şeyi uyguladım ama bukleleri cidden varla yok arası kalıyor o yüzden memnun kalmadım ben ama airstraight işimi çok kolaylaştırdı duştan sonra kurutup aynı anda düzleştiriyorum. Ha lu da var airstraightin de kuru saçtaki performansını daha çok beğeniyorum.
dalga tutma kismina katiliyorum. hafif nemli saça önce sıcak sonra soğuk hava ile bitiriyorum önerilen gibi. yine de 1 saat sonra o dalga iniyor ve garip yamuk yumuk bir saç oluyor. e duz yapmak için de alınacaksa airwraple kirk saat uğraşmaktansa tek seferde airstraight mantıklı

dalga tutma kismina katiliyorum. hafif nemli saça önce sıcak sonra soğuk hava ile bitiriyorum önerilen gibi. yine de 1 saat sonra o dalga iniyor ve garip yamuk yumuk bir saç oluyor. e duz yapmak için de alınacaksa airwraple kirk saat uğraşmaktansa tek seferde airstraight mantıklı
Bi şunu merak ediyorum normalde saçınız kabarmaya meyilli mi? Benim saçım dışarda inanılmaz kabarır airwraple önce fönleyip sonra hafif ıslatıp bukle yapıyorum( direkt kendi doğal haliyle de bukle yapmıyorum tülerik durur diye ekstra uğraşıyorum yani) ona rağmen hem bukleleri kalıcı olmuyor hem de saçım iananılmaz kabarıyor yani. Bu kabarma olayı sizde de oluyor mu?

Bi şunu merak ediyorum normalde saçınız kabarmaya meyilli mi? Benim saçım dışarda inanılmaz kabarır airwraple önce fönleyip sonra hafif ıslatıp bukle yapıyorum( direkt kendi doğal haliyle de bukle yapmıyorum tülerik durur diye ekstra uğraşıyorum yani) ona rağmen hem bukleleri kalıcı olmuyor hem de saçım iananılmaz kabarıyor yani. Bu kabarma olayı sizde de oluyor mu?
normalde sakin bir saçım yok benim de duş sonrası kendi haline bırakırsam gür ve kabarık kalın telli saçım. ben de önce taraklı başlıkla kurutuyorum hafif düzleşiyor sonra biraz ısı koruyucu spreyle nemlendiriyorum ardından dalga yapiyorum. direkt bukle başlığı kullanirsam yanık gibi sağlıksız ve kuru görüntü oluyor. airwrapte genelde fon başlığı ile hacimli fon yapiyorum

normalde sakin bir saçım yok benim de duş sonrası kendi haline bırakırsam gür ve kabarık kalın telli saçım. ben de önce taraklı başlıkla kurutuyorum hafif düzleşiyor sonra biraz ısı koruyucu spreyle nemlendiriyorum ardından dalga yapiyorum. direkt bukle başlığı kullanirsam yanık gibi sağlıksız ve kuru görüntü oluyor. airwrapte genelde fon başlığı ile hacimli fon yapiyorum
Ben de fön başlığını seviyorum aslında ama onunla yapınca da elektrikleniyor yine maalesef

Kızlar, saçlarım ince telli, dümdüz. Biz Airwrap ile pek anlaşamadık.Ne yaptıysam dalgaları hiç tutmadı. Şimdi benim saçlar biraz da kafama yapışık hacimsiz bir saç.

Yorumlarda kuaför fonu gibi yapıyor diyorlar, ben de saçım düz olmasına rağmen fön çekince o görüntüyü seviyorum. Sizce airstrait ile daha hacimli bir düzlük sağlar miyim?

Kızlar, saçlarım ince telli, dümdüz. Biz Airwrap ile pek anlaşamadık.Ne yaptıysam dalgaları hiç tutmadı. Şimdi benim saçlar biraz da kafama yapışık hacimsiz bir saç.

Yorumlarda kuaför fonu gibi yapıyor diyorlar, ben de saçım düz olmasına rağmen fön çekince o görüntüyü seviyorum. Sizce airstrait ile daha hacimli bir düzlük sağlar miyim?
Sevgili M, seni gördüğüme çok sevindim. :oops:
Benim saç tipim 2 a ve 2 b karışımı. Kalın telli.
Kuaför fönü saçı dümdüz ve basık yapıyor, airstrait daha hacimli yapıyor. Kuaförün rahatlığını sevsem de airstraiti daha çok beğeniyorum. Fönü bozulmuyor da. Severek kullanıyorum ben.

Bende airwrap var, bugün airstrait sipariş verdim, heyecanla bekliyorum. Airwrap e elim çok alıştı ve bende herkesin aksine çok kalıcı duruyor bukleler (saçlarım düz ve ince telli) kalın bukle başlığıyla inanılmaz mutluyum. Saçlarıma son yaptırdığım röfle sonrası kuaför düzleştiriciyi yasakladığı için 1,5 aya yakındır her gün airwrap e döndüm, düzleştirme tarağından saçım düz olmasına rağmen hiç memnun olmadığım için 1,5 aydır bukle başlığıyla takılıyordum bundan sonra düz kullanım için airstrait ile devam edeceğim bakalım inşallah memnun kalırım heyecanla gelmesini bekliyorum şimdi 🥰

Back
X