Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dyson airstrait kullanan var mı, bizlere bir öneri de bulunur mu?
- Konu Sahibi Kayagzm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 448
Herkesin yorumları pozitif ben de cok gaza gelmiş durumdayım, airwrap var bu o yuzden o kadar gerekli mi bilemedim. Duzlestirmede airwrap muhtesem degil , corale benim icin tam bir çöp oldu bir de bunu alırsam seneyi dysona calistim gibi olacak o yüzden bireysel yorum duymak istedim. Saç durumuna göre olumlu olumsuz diyenler olacaktir. Ben kendime yakın bir sacta pozitif mi acaba diye merak ettim acikcasi videolar var tabi haklısınız.
- 31 Mayıs 2024
- 266
- 349
- 18
- 25
ben de başlık açıcakken gördüm almayı çok istiyorum ama hiçbir yerde stok yok nasıl bir durum bilmiyorum ama kendi sitesi dahil hiçbir yerde bulamadım. Siz aldınız mı aldıysanız nerden aldınız? ikinci el bile almayı düşündüm ben. Çünkü ankaraya gittiğimde deneme fırsatı buldum çok güzel düzleştiriyor ayrı bir parlaklık verdiğini düşünüyorumHerkesin yorumları pozitif ben de cok gaza gelmiş durumdayım, airwrap var bu o yuzden o kadar gerekli mi bilemedim. Duzlestirmede airwrap muhtesem degil , corale benim icin tam bir çöp oldu bir de bunu alırsam seneyi dysona calistim gibi olacak o yüzden bireysel yorum duymak istedim. Saç durumuna göre olumlu olumsuz diyenler olacaktir. Ben kendime yakın bir sacta pozitif mi acaba diye merak ettim acikcasi videolar var tabi haklısınız.
- 15 Temmuz 2024
- 636
- 958
- 18
- 25
- 6 Mart 2024
- 9.725
- 8.306
- 113
- 28
ben airwrap aldığım için almayı düsünmüyorum. ama yumusak, hafif dalgalı saclarınız varsa okay ama saçlarınız kuru ve kıvırcık veya kıvırcığa yakınsa bence hiç bulaşmayın istenilen düzeliği sağlamaz. daha böyle doğal tarzda bir düzlük veriyor. mağazada denemiştim ben bu arada ama dediğim gibi airwrap halihazırda olduğu için boşuna masraf gübi gördüm.
- 31 Mayıs 2024
- 266
- 349
- 18
- 25
çok sağol canım ben aldım.. Ama her yeri dolaştım inan istanbulda iş ile ilgili bir toplantım vardı gitmişken geziyim dedim yeni bir stant açılmıştı boynerde ordan aldım. Biraz ısrar edip nerde olabilir vs diye sordum öyle buldumBen de alamadım alan bir arkadaşım çok memnun ben de stok bekliyorum ama lütfen dikkat edin aradığınızda üst sırada dolandırıcı bir site çıkıyor. Sitenin adına dikkat edin lütfen. Ama mağazalarında dahil yok geldikçe tükeniyor diyorlar çok ilginç.
- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 448
Haber ver kısmından eposta adresimi yazdım, gelince eposta geldi. Mutfaktaydım, siteyi açtım stokta, elimi yıkadım, bilgisayar başına geldim, bilgisayarı açtım, siteye girdim, ürün bitmiştiBen de alamadım alan bir arkadaşım çok memnun ben de stok bekliyorum ama lütfen dikkat edin aradığınızda üst sırada dolandırıcı bir site çıkıyor. Sitenin adına dikkat edin lütfen. Ama mağazalarında dahil yok geldikçe tükeniyor diyorlar çok ilginç.
Yurt dışından aldım ben, kullanıyorum, memnunum. Bozulmuyor fönü, 2-3 gün kullanıyorum çok rahat.
Siteyi kontrol edin aklınıza geldikçe.
- 31 Mayıs 2024
- 266
- 349
- 18
- 25
- 2 Aralık 2023
- 1.256
- 1.444
- 53
- 11 Şubat 2022
- 464
- 1.622
- 43
Airstraight de airwrap de var bende. İnatçı dalgalı kıvırcık saçlara asla airwrap önermiyorum alacaksınız kesinlikle airstraight alın. Saçım dalgalı, kabarık çok inatçı bir saç dalga yapmadan önce de biraz fön istiyor yoksa dalgaları güzel durmuyor. Söylenen her şeyi uyguladım ama bukleleri cidden varla yok arası kalıyor o yüzden memnun kalmadım ben ama airstraight işimi çok kolaylaştırdı duştan sonra kurutup aynı anda düzleştiriyorum. Ha lu da var airstraightin de kuru saçtaki performansını daha çok beğeniyorum.
- 2 Aralık 2023
- 1.256
- 1.444
- 53
dalga tutma kismina katiliyorum. hafif nemli saça önce sıcak sonra soğuk hava ile bitiriyorum önerilen gibi. yine de 1 saat sonra o dalga iniyor ve garip yamuk yumuk bir saç oluyor. e duz yapmak için de alınacaksa airwraple kirk saat uğraşmaktansa tek seferde airstraight mantıklıAirstraight de airwrap de var bende. İnatçı dalgalı kıvırcık saçlara asla airwrap önermiyorum alacaksınız kesinlikle airstraight alın. Saçım dalgalı, kabarık çok inatçı bir saç dalga yapmadan önce de biraz fön istiyor yoksa dalgaları güzel durmuyor. Söylenen her şeyi uyguladım ama bukleleri cidden varla yok arası kalıyor o yüzden memnun kalmadım ben ama airstraight işimi çok kolaylaştırdı duştan sonra kurutup aynı anda düzleştiriyorum. Ha lu da var airstraightin de kuru saçtaki performansını daha çok beğeniyorum.
- 11 Şubat 2022
- 464
- 1.622
- 43
Bi şunu merak ediyorum normalde saçınız kabarmaya meyilli mi? Benim saçım dışarda inanılmaz kabarır airwraple önce fönleyip sonra hafif ıslatıp bukle yapıyorum( direkt kendi doğal haliyle de bukle yapmıyorum tülerik durur diye ekstra uğraşıyorum yani) ona rağmen hem bukleleri kalıcı olmuyor hem de saçım iananılmaz kabarıyor yani. Bu kabarma olayı sizde de oluyor mu?dalga tutma kismina katiliyorum. hafif nemli saça önce sıcak sonra soğuk hava ile bitiriyorum önerilen gibi. yine de 1 saat sonra o dalga iniyor ve garip yamuk yumuk bir saç oluyor. e duz yapmak için de alınacaksa airwraple kirk saat uğraşmaktansa tek seferde airstraight mantıklı
- 2 Aralık 2023
- 1.256
- 1.444
- 53
normalde sakin bir saçım yok benim de duş sonrası kendi haline bırakırsam gür ve kabarık kalın telli saçım. ben de önce taraklı başlıkla kurutuyorum hafif düzleşiyor sonra biraz ısı koruyucu spreyle nemlendiriyorum ardından dalga yapiyorum. direkt bukle başlığı kullanirsam yanık gibi sağlıksız ve kuru görüntü oluyor. airwrapte genelde fon başlığı ile hacimli fon yapiyorumBi şunu merak ediyorum normalde saçınız kabarmaya meyilli mi? Benim saçım dışarda inanılmaz kabarır airwraple önce fönleyip sonra hafif ıslatıp bukle yapıyorum( direkt kendi doğal haliyle de bukle yapmıyorum tülerik durur diye ekstra uğraşıyorum yani) ona rağmen hem bukleleri kalıcı olmuyor hem de saçım iananılmaz kabarıyor yani. Bu kabarma olayı sizde de oluyor mu?
- 11 Şubat 2022
- 464
- 1.622
- 43
Ben de fön başlığını seviyorum aslında ama onunla yapınca da elektrikleniyor yine maalesefnormalde sakin bir saçım yok benim de duş sonrası kendi haline bırakırsam gür ve kabarık kalın telli saçım. ben de önce taraklı başlıkla kurutuyorum hafif düzleşiyor sonra biraz ısı koruyucu spreyle nemlendiriyorum ardından dalga yapiyorum. direkt bukle başlığı kullanirsam yanık gibi sağlıksız ve kuru görüntü oluyor. airwrapte genelde fon başlığı ile hacimli fon yapiyorum
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Kızlar, saçlarım ince telli, dümdüz. Biz Airwrap ile pek anlaşamadık.Ne yaptıysam dalgaları hiç tutmadı. Şimdi benim saçlar biraz da kafama yapışık hacimsiz bir saç.
Yorumlarda kuaför fonu gibi yapıyor diyorlar, ben de saçım düz olmasına rağmen fön çekince o görüntüyü seviyorum. Sizce airstrait ile daha hacimli bir düzlük sağlar miyim?
Yorumlarda kuaför fonu gibi yapıyor diyorlar, ben de saçım düz olmasına rağmen fön çekince o görüntüyü seviyorum. Sizce airstrait ile daha hacimli bir düzlük sağlar miyim?
- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 448
Sevgili M, seni gördüğüme çok sevindim.Kızlar, saçlarım ince telli, dümdüz. Biz Airwrap ile pek anlaşamadık.Ne yaptıysam dalgaları hiç tutmadı. Şimdi benim saçlar biraz da kafama yapışık hacimsiz bir saç.
Benim saç tipim 2 a ve 2 b karışımı. Kalın telli.
Kuaför fönü saçı dümdüz ve basık yapıyor, airstrait daha hacimli yapıyor. Kuaförün rahatlığını sevsem de airstraiti daha çok beğeniyorum. Fönü bozulmuyor da. Severek kullanıyorum ben.
- 7 Eylül 2019
- 507
- 1.057
- 113
Bende airwrap var, bugün airstrait sipariş verdim, heyecanla bekliyorum. Airwrap e elim çok alıştı ve bende herkesin aksine çok kalıcı duruyor bukleler (saçlarım düz ve ince telli) kalın bukle başlığıyla inanılmaz mutluyum. Saçlarıma son yaptırdığım röfle sonrası kuaför düzleştiriciyi yasakladığı için 1,5 aya yakındır her gün airwrap e döndüm, düzleştirme tarağından saçım düz olmasına rağmen hiç memnun olmadığım için 1,5 aydır bukle başlığıyla takılıyordum bundan sonra düz kullanım için airstrait ile devam edeceğim bakalım inşallah memnun kalırım heyecanla gelmesini bekliyorum şimdi