• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Duzlestiric mi- Masa mi almak mi kar li olur?

Gulperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2007
471
18
623
Diğer
Arkadaslar duzlestici alip arada onunla bukle yapmak mi daha iyi ve kolay
yoksa masa alip duzletrici olarak da kullanmak mi daha iyi.
bu ikisini bi kullana bilmek icin hangi urunu tercih edersiniz.a.s.:1hug:

bence hiç düşünme babyliss al derim.hem her zaman bukle yapmıyosundur düzleştirmesi daha önemli bence.babyliss hem ince olduu için kolay bukle yapıyo.yüksek ısıda bukle düşük ısıda su dalgası oluyo.ertesi gün yataktan kalkınca acaip vahşi hoş bi görüntü kalıyo :lepi:

3 senedir babyliss kullanıyorum dehşet derecede memnunum hem dalga yapabiliyorum saclarıma hemde düzleştirebiliyorum saclarım kalın telli sık ve gür olmasına ragmen 15 dk içinde dümdüz olabiliyo. Düzleştirici almanı tavsiye ederim ben ve şiddetle babyliss'i tercih ederim. Ama senin neyi daha çok sevdiğinde önemli tabiki. Eger fazla dalga seviyosan ve düz sactan hoslanmıyosan maşa alman daha ii olacaktır.

arkadaslar babyliss pro 230 aldim ama pek umdugum gibi cikmadi.saclarim kalin ve gur oldugu icin uclari dumduz olmuyo bi sure sonra geri daginik oluyo. siz babylis hangi duzletiricisinden menmunsunuz
tesekkurler

Back