• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzgün bir yatak satin almak istiyorum. Kafam çok karıştı. Öneriniz var mı hanımlar?

Sen de ablan da inşallah sağlıkla sıhhatli kucağınıza alırsınız.
Gerisi çok da mühim değil. ❤❤❤❤
İnşallah amin canım çok teşekkür ederimm❤️❤️❤️
Evet önemli olan bebişlerimize sağ salim kavuşmamız❤️

İnşallah amin canım çok teşekkür ederimm❤❤❤
Evet önemli olan bebişlerimize sağ salim kavuşmamız❤
Aminnn.
Yatak önerileri için de çok teşekkür ederim canım. Hafta sonu iyice araştırayım.
Olmadı doktoruma sorayım. O da sen hatırlatınca geldi aklıma.

Kızlar ikinci hamileliginden sonra bel ağrısı başladı bende.
Şimdiki yatağım çok rahatsız edici. Düzgün bir yatak almak istiyoruz ama internetten yorumları okuyunca kararsız kaldık.
Sizden tavsiye bekliyorum bacılar. 😘😘😘

yatak çok önemli gerçekten. bizde alırken çok araştırdık. uykunun önemli olduğunu biliyordum da yatağın uykuya bu kadar etki edeceğini yeni öğrendik. biz online bir markadan aldık. daha uygun geldi.

bebeğim yataşı tavsiye ederim çökme deforme olma falan hiç bişey olmuyo ben yıllardır kullanıyorum

Teşekkür ederim. Bizim şu anki yatak yataşın berbat çıktı. Başka bir yataş baktık 4 bin dedi. Internette de kötü yorumlar var. Sizinki yataşın hangi yatağı?

Online nasil güvenip aldınız?
müşteri hizmetleri ile görüştüm baya. internetten yorumları okudum.hem online tic iade almak zorunda. şikayet ettin mi biterler. mağazada öyle bir zorunluluk yok mesela. değişim iadesi flnda mantıklı geldi. bir gayret aldık. gayette güzel ve memnun kaldım

müşteri hizmetleri ile görüştüm baya. internetten yorumları okudum.hem online tic iade almak zorunda. şikayet ettin mi biterler. mağazada öyle bir zorunluluk yok mesela. değişim iadesi flnda mantıklı geldi. bir gayret aldık. gayette güzel ve memnun kaldım
Bunu hiç duymamıştım.
Internet yorumlarında magazadakilerin hep sorun çıkardığı yazıyordu.
Teşekkür ederim ben iyice bir araştırayım. 😘😘😘😘

Bu arada markası neydi?

Yataş aqua nova yatağı öneririm ben ben aldım senelerdir temiz kullanıyorum çıkarılan kumaşı var üstünde o yüzden temiz kullandım şimdiye kadar hemde rahat ettim mışıl mışıl uyuyorum

Mrb ne yaptiniz acaba bende suan yatak almayi dusunuyorum istikbalin yataklari berbat yatasin premium secenegi var suan elimde ama biraz daha arastiracagim
Merhaba 😊😊
Daha almadım. Başka konularda bayağı bir sıkıntı yaşadık, o yüzden yataga sıra gelemedi. 🤦‍♀️

Merhaba 😊😊
Daha almadım. Başka konularda bayağı bir sıkıntı yaşadık, o yüzden yataga sıra gelemedi. 🤦‍♀️
Halledersiniz insallah. Benimde yatak epeydir dilimde sarki oldu yatagim istikbaldi ama 1 yil gecmeden sekli semali kaydi acayip yumusadi ilk bebekten sonra bel fitigi hastasi oldum ve yatak acayip rahatsiz ediyor bambi ile yatas arasinda kaldim. Ama sizde yatasi begenmiyorsunuz ne gibi bi sorun yasadiniz acaba

Halledersiniz insallah. Benimde yatak epeydir dilimde sarki oldu yatagim istikbaldi ama 1 yil gecmeden sekli semali kaydi acayip yumusadi ilk bebekten sonra bel fitigi hastasi oldum ve yatak acayip rahatsiz ediyor bambi ile yatas arasinda kaldim. Ama sizde yatasi begenmiyorsunuz ne gibi bi sorun yasadiniz acaba
Şeklî şemali kaydı. Çöktü hep. Uyandığımda her tarafım ağrıyor.

Back
X