• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzgün bir yatak satin almak istiyorum. Kafam çok karıştı. Öneriniz var mı hanımlar?

Bu arada geçmiş olsun yazmayı unutmuşum.
Geçmiş olsun. Inşallah geçer ağrıların.
Tesekkür ederim canım, ben fazla ağrı yasamiyorum çok şükür doktorum bir kaç egzersiz vermişti. Hamileyim diye yapamıyorum şu aralar. Bazen belim sırtım ağrır biraz, eşim ovalayınca geçiyor

Tesekkür ederim canım, ben fazla ağrı yasamiyorum çok şükür doktorum bir kaç egzersiz vermişti. Hamileyim diye yapamıyorum şu aralar. Bazen belim sırtım ağrır biraz, eşim ovalayınca geçiyor
Kalsiyum magnezyum alıyor musun? Ağrılara çok iyi geliyor.

Bebişim 10 aylik oldu hala geçmedi :KK70:
Git gide de artıyor.
Yani doğru yatak doğru tedavi ve doğru egzersizlerle :) öyle durduk yere geçmez zaten..
Ardıç yağı diye bir yağ var. O kadar iyi ki, bel fıtığını bile dindiriyor. Dört parmak ile boyundan kalçaya kadar sadece omurga boyunca yukarıdan aşağıya doğru 15-20 kez tekrarlayarak sürdür. Sadece yukarıdan aşağıya doğru sürülsün ama aşağıdan yukarı değil. 21gün sürülse ağrının nerdeyse bittiğini görürsün. Bir de bel düzleşmesi için doktorumun verdiği egzersiz, sabah öğle akşam, uzanıp dizlerini çekeceksin, eller kafanın altında mekik 10-15 kez. Günde 3set. Hem spor hem düzleşmeyi düzeltiyomuş

Yani doğru yatak doğru tedavi ve doğru egzersizlerle :) öyle durduk yere geçmez zaten..
Ardıç yağı diye bir yağ var. O kadar iyi ki, bel fıtığını bile dindiriyor. Dört parmak ile boyundan kalçaya kadar sadece omurga boyunca yukarıdan aşağıya doğru 15-20 kez tekrarlayarak sürdür. Sadece yukarıdan aşağıya doğru sürülsün ama aşağıdan yukarı değil. 21gün sürülse ağrının nerdeyse bittiğini görürsün. Bir de bel düzleşmesi için doktorumun verdiği egzersiz, sabah öğle akşam, uzanıp dizlerini çekeceksin, eller kafanın altında mekik 10-15 kez. Günde 3set. Hem spor hem düzleşmeyi düzeltiyomuş
Ardıç yağına bakarım. Çok teşekkür ederim.

Doktorum günde üç kere demedi ama 30 dakika yap dedi. Gerçekten çok iyi geliyor. Daha once yapsaymisim keşke.

Ardıç yağına bakarım. Çok teşekkür ederim.

Doktorum günde üç kere demedi ama 30 dakika yap dedi. Gerçekten çok iyi geliyor. Daha once yapsaymisim keşke.
Bana fizik tedavi doktorum vermişti o egzersizleri evet çok iyi geliyo ama

Bebeğin gelişimi 33-34haftaya uyumluymuş, normal dedi. Olurmuş artık sancılarım
Önden gidiyormuş yani. ❤❤❤
Aramızda kalsın ama kadın doğum doktorları bebek hesabını düzgün yapamıyorlar maalesef. Belki de senin bebiş gerçekten 33. Haftadadır. 🤷‍♀️

Aramızda kalsın ama kadın doğum doktorları bebek hesabını düzgün yapamıyorlar maalesef. Belki de senin bebiş gerçekten 33. Haftadadır. 🤷‍♀️
Canım son adet tarihimi biliyorum. Sata göre 31+2.
Ama daha minicikken bile gelişimi önden gidiyordu. Büyüdükçe gelişimi daha da önden gitmeye başladı. Yani boyu filan uzun gelişimden kasıt. Babası nerdeyse 190 ben 172yim. Normal o yüzden uzun olması. Kilosu da 200-300 gram önde çok fark yok.
Zaten gelişim hesabını boyuna kilosuna göre yapıyorlar ya o yüzden önde çıkıyo :)

Konumu okuyabilirsin canım, gebeliğimi ilk öğrenişim, her kontroldeki gelişimi, ultrason resimleri hepsini ekledim :)

Okudum canım. 😍😍😍
Maşallah o zaman. ❤❤❤

Benimkini bir türlü hesaplayamadılar da ondan dedim.
🤭🤭🤭

Konumu okuyabilirsin canım, gebeliğimi ilk öğrenişim, her kontroldeki gelişimi, ultrason resimleri hepsini ekledim :)

Okudum canım. 😍😍😍
Maşallah o zaman. ❤❤❤

Benimkini bir türlü hesaplayamadılar da ondan dedim.
🤭🤭🤭
Satı bilmeyince hep hesaplar karışıyor canım bebeğin gelişimi önde oluyo genelde :) ben bildiğim için emin konuşuyorum haftası konusunda :) ablam da bilmiyor satı mesela, onun da farklı farklı çıkıyo hep :)

Satı bilmeyince hep hesaplar karışıyor canım bebeğin gelişimi önde oluyo genelde :) ben bildiğim için emin konuşuyorum haftası konusunda :) ablam da bilmiyor satı mesela, onun da farklı farklı çıkıyo hep :)
Sen de ablan da inşallah sağlıkla sıhhatli kucağınıza alırsınız.
Gerisi çok da mühim değil. ❤❤❤❤

Back
X