• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzgün bir yatak satin almak istiyorum. Kafam çok karıştı. Öneriniz var mı hanımlar?

Feslegen Kokulu Nane

Durmak, yıkılmaktan önceki son adımdır.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
16.162
36.780
528
Kızlar ikinci hamileliginden sonra bel ağrısı başladı bende.
Şimdiki yatağım çok rahatsız edici. Düzgün bir yatak almak istiyoruz ama internetten yorumları okuyunca kararsız kaldık.
Sizden tavsiye bekliyorum bacılar. 😘😘😘

3 sene az bir süre değil
Çok teşekkür ederim cevabınız için. 😘😘
İlk evlendiğimizde alınan yatak işte. Bambinin yatak ve bazası takım olarak. Geçtiğimiz aylarda reklamlara çıkmandan. 3sene önce 1000₺ye almıştık şimdi biraz daha pahalıdır

İlk evlendiğimizde alınan yatak işte. Bambinin yatak ve bazası takım olarak. Geçtiğimiz aylarda reklamlara çıkmandan. 3sene önce 1000₺ye almıştık şimdi biraz daha pahalıdır
Oo bayağı uygunmuş ama simdi reklamlardan dolayı fırlamıştır diye düşünüyorum.

Oo bayağı uygunmuş ama simdi reklamlardan dolayı fırlamıştır diye düşünüyorum.
Tabi şu an için 1000₺ uygun ama 3sene öncesinin en pahalı yatağıydı o zaman altın 100liraydı şimdi 270lira. Tabi bu hesaba göre yatak şu an 2700₺olması lazım

Tabi şu an için 1000₺ uygun ama 3sene öncesinin en pahalı yatağıydı o zaman altın 100liraydı şimdi 270lira. Tabi bu hesaba göre yatak şu an 2700₺olması lazım
Daha pahalıdır çünkü yatasta sadece yatak 4000 tl idi.
Baza ve başlık da 2000 tl civarında.

Daha pahalıdır çünkü yatasta sadece yatak 4000 tl idi.
Baza ve başlık da 2000 tl civarında.
Yatasın yatakları da çok rahat eğer bazanı başlığını değiştirmene gerek yoksa, 4bin yatağa verecek durumun varsa sadece yatağı al derim

In
Şu anki yatak yataşın. Çok rahatsız internette de çok fazla olumsuz yorum yapılmış.
Onun da modelleri var hepsi bir olmaz ki. Ayrıca kimi bel ağrısına ortopedik yatak, kiminin bel ağrısına sert yatak iyi gelir.. Gider alırsınız, sonra faydasını görmezseniz üzülürsünüz. Bende bel fıtığı var, sert yatak ağrıtıyor ama yatağımda ağrı olmuyor çok şükür

In

Onun da modelleri var hepsi bir olmaz ki. Ayrıca kimi bel ağrısına ortopedik yatak, kiminin bel ağrısına sert yatak iyi gelir.. Gider alırsınız, sonra faydasını görmezseniz üzülürsünüz. Bende bel fıtığı var, sert yatak ağrıtıyor ama yatağımda ağrı olmuyor çok şükür
Bize de sert yatak önerdi oradaki görevli. Sert daha iyi gelirmiş. 🤷‍♀️🤷‍♀️
Sizin de sert ağrıtıyormuş.

Bize de sert yatak önerdi oradaki görevli. Sert daha iyi gelirmiş. 🤷‍♀️🤷‍♀️
Sizin de sert ağrıtıyormuş.
Görevli kim ki ya. Ne biliyor o? Ailece fıtık sorunumuz var bizim. Babamın fıtığı na sert yatak iyi geliyor ama bana ortopedik.
Sert bir yerde bir kaç gün yatıp deneyebilirsiniz

Görevli kim ki ya. Ne biliyor o? Ailece fıtık sorunumuz var bizim. Babamın fıtığı na sert yatak iyi geliyor ama bana ortopedik.
Sert bir yerde bir kaç gün yatıp deneyebilirsiniz
Yatakta uyumaktansa cekyatta uyumak belimi daha az hatta hiç ağrıtmıyor.
Fıtık yok ben de çok şükür ama belde duzlesme varmış gebelige bağlı

Yatakta uyumaktansa cekyatta uyumak belimi daha az hatta hiç ağrıtmıyor.
Fıtık yok ben de çok şükür ama belde duzlesme varmış gebelige bağlı
Benimde belde düzleşme omurgada yamukluk ne ararsan var 😀 çekyatta yat bir süre bence, ne kaybedersin ki

Back
X