Allah sağlıkla kucağına almak kısmet etsin canım
Böyle şeyler okudukça ah keşke ben de ben de diyorum...İnşallah Rabbim tüm bekleyenlerin kollarını sağlıklı bebeklerle doldursun
yumurtayı nasıl takip edicez.. burda çok okudum çeşit çeşit şeyler ama ben anlamadım bu ay 14 muabbeti ise bize uymuyo ben rastgele 28 için 14 se benim için 17 18 dir diye öle kafa hesabı yaptım. bende de aynı şey var bu arada genelde ağrılı olur benim de adetim ama hiç ağrım yok şimdi
peki nasıl oldu da testlerde negatif çıktı sordun mu dr a??
adet zamanının kaç gün oldugunu atıyorum 35 onu pc yumurtlama hesaplama bölümünden ögreneceksin bide öle deneyin
merhaba.geçmiş olsun canım.belki adet sancıların düşükten sonra azalmıştır.öyle derler ya hani hamile kalınca geçermiş die.sonuçta hamile kalmssın.inşallh allahım gönlüne göre verir.nekada zamandır bebek sitiyorsun.aşılamay karar verdiğine göre.problem bellimi canım?
ben yumurtlama günümü 35 günde bir olduğumdan 35 ten 14 ü çıkarıyorum yani 21.günü ne falan denk gelio tabi o hafta dikkat ediyorum özellikle.gün aşırı ilişki şeklinde.birde ilişkiden sonra hiç kalkmıyorum yerimden.yastıkta koydum bu ay,diz dirsekte durdum bi amuda kalkmadığım kaldıvalla bazayı kadırtıyom eşime öyle de denedim demokraside çareler tükenmiyo.bu ay bunların hepsini yaptım bakalım işe yaradımı
inşallh sancal ne demek ederiz tabiki.allah bebeğine tez zamanda kavuştursun işallh.şükürler olsun ki artık bebek sahibi olmak için birçok yöntem var.inşallh bukez olumlu sonuç alırsın
inşallah olur sancal :) haber et bize olur mu.. güzel haberler beklioruz senden...
ben öle diz dirsek yapamam yaaa nerde romantizm ?? :))) çok komik gelir gülerim ben :)))
inşallah olur sancal :) haber et bize olur mu.. güzel haberler beklioruz senden...
ben öle diz dirsek yapamam yaaa nerde romantizm ?? :))) çok komik gelir gülerim ben :)))
slm kalbimin yaaa nasıl olcek bu işler arkadaşlar yaa yumurta takibi mi yaptırsak yoksa ovulasyon testimi alsak ki ne yapsak çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?