düzensiz adet görüp hamile kalanlar

Allah sağlıkla kucağına almak kısmet etsin canım
Böyle şeyler okudukça ah keşke ben de ben de diyorum...İnşallah Rabbim tüm bekleyenlerin kollarını sağlıklı bebeklerle doldursun

merak etme cnm Allah hayırlısını nasip etsin ben denemeye başaldıktan hemen hemen 6 aya yakın sonra bu sonucu aldım sizinde en kısa zamanda bu mutlu haberini alamnızı dilerim

inşallah bende hamileyimdir umutlandım şimdi bak.benimde bir hafta geçti testler negatif die moralimi bozuyorum bide.kan tahlilim pozitif çıksın allahım lütfeeennn

adet zamanının kaç gün oldugunu atıyorum 35 onu pc yumurtlama hesaplama bölümünden ögreneceksin bide öle deneyin

peki nasıl oldu da testlerde negatif çıktı sordun mu dr a??

valla orası hakkında tam net bi acıklama hiç alamadım çünkü herkes cok sasakın drlar kendileriyle celişti cünkü 19 aralıkta kan tahlil 0.01 cıkıyo 4 ocakta 4+4 hamile oluyorum işte gec döllenme dnene şey bu demekki bende hala cok şaşkınım ben bebeğimin varlığına bile hala inanamıyorum her ay kontrolde ultarsonda görünce ikna oluyorum anca

adet zamanının kaç gün oldugunu atıyorum 35 onu pc yumurtlama hesaplama bölümünden ögreneceksin bide öle deneyin

denesekde tutma ihtimali pek yok ki son 2 sat ı soruyo nette benimkiler her ay değişiyo 30 34 32 31 30 31 31 33 gb olduğundan tahmin anca olur

ben yumurtlama günümü 35 günde bir olduğumdan 35 ten 14 ü çıkarıyorum yani 21.günü ne falan denk gelio tabi o hafta dikkat ediyorum özellikle.gün aşırı ilişki şeklinde.birde ilişkiden sonra hiç kalkmıyorum yerimden.yastıkta koydum bu ay,diz dirsekte durdum bi amuda kalkmadığım kaldıvalla bazayı kadırtıyom eşime öyle de denedim demokraside çareler tükenmiyo.bu ay bunların hepsini yaptım bakalım işe yaradımı

saol canım..ben düşügümü 2008deyaptım hala bişey yok düzensiz adet oldugum için yumurtalar problemli büyümüyolar ben bi aşılama oldum ocak3.de şimdi olcaktım ama işte dr yumurtalar kendiliginden çatladıgı için olmadı kendimiz yaptık bilmiorum dua edin kızlar 3gün sonra pozitif olsun bebişim benimle olsun

inşallh sancal ne demek ederiz tabiki.allah bebeğine tez zamanda kavuştursun işallh.şükürler olsun ki artık bebek sahibi olmak için birçok yöntem var.inşallh bukez olumlu sonuç alırsın

ay çok komiksin valla inş.olur allhın izniyle bende yapıorum aynen yakında amuda kalkıp dewnicez bu gidişle zaten

Kislarr slmm baharrrr yawrum bisde senin gibi hamis olalimmmm dua ettt.kislar bnde de duzensizlikk varrr yunurta ezervi azligii.bn hayit tohumu iciorummm son 5 reglim tam zmninda olduuu.sabah aksma hergunn iciorumm ama bgun bi arkdsimiz regliyken ara verin dio hayt tohumunaa bilen varmii kuzularimmm .hepimis en saglikli en hayrlii ennn ennn bebeklerin annesii oallallimmm nasip et yaradanimmm aminn

hlycn güzel dileklerin için saol.bu konuda bir bilgim yok neyzikki.bilen arkadaşlarda umarım cevap verirler.allah sanada bebiş verir inşallah

inşallah olur sancal :) haber et bize olur mu.. güzel haberler beklioruz senden...

ben öle diz dirsek yapamam yaaa nerde romantizm ?? :))) çok komik gelir gülerim ben :)))

slm. canlarım bendede aynı sorun ve iyice şaşırdım bu düzensizlik yüzünden.bende yazayım bari
30
30
32
30
30
34
25
26
34
ve bugün 32 günüm hala yok test yaptım ama çıkmadı.offff hadi gel yumurtlama dönemini bul şimdi.nasıl yapacağız yaaaa bu işi.allahım yardım et.

inşallah olur sancal :) haber et bize olur mu.. güzel haberler beklioruz senden...

ben öle diz dirsek yapamam yaaa nerde romantizm ?? :))) çok komik gelir gülerim ben :)))

biz amuda kalkmaktan bahsediyoruz sen ne diyosun canım yaadiz dirsek yapmassanda ilişki sonrası öyle dur.bu ay inan ben yarım saat 45 dk öyle durdum inan zor düzledim kendimi heryanım tutulmuş:86:valla ben netten araştırdım sperm sayısı az olanlar için öyle öneriyorlar spermler daha çabuk ulaşırmış

slm kalbimin yaaa nasıl olcek bu işler arkadaşlar yaa yumurta takibi mi yaptırsak yoksa ovulasyon testimi alsak ki ne yapsak çözemedim

slm kalbimin yaaa nasıl olcek bu işler arkadaşlar yaa yumurta takibi mi yaptırsak yoksa ovulasyon testimi alsak ki ne yapsak çözemedim

canım ben geçen ay güya yaptırdım ama doktor ilgilenmedi 2 günde bir yapın dedi salıverdi.12 gündü hatta bunu söylediği ve ben 34 günde oldum güya yumurtamda çatlamak üzereydi.valla doktorunu bulmak lazım bulabilirseniz yaptırın derim ben bulamadım ya şu gün gel ya bu gün gel hangi gün çatlayacak bile demedi.bende uyuz oldum.işimiz çok zor çokkkk.birde klomen vermişti salak doktor takip etsene ne olacak kistmi oluşturacak.çatlama iğnesi bile vermedi gıcık öyle bir ayımı yedi.

''Her üzüntü diger elinde bir hediyeyle beraber gelir. Ama genellikle aci çekmekle öylesine mesgul oluruz ki ; hediyenin farkina bile varmayiz; o da geldigi gibi yitip gider.'' Mevlana söyle der: ''Üzülme! kaybettigin her sey baska bir sekle dönüsüp sana geri döner."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…