düzensiz adet görüp hamile kalanlar

hiçbir fikrim yok canım ama yinede yaptır rahatlarsın, belki o zaman gelir adetin bir şey yoksa..

Olabilir canım. Yumurtlamadan ortalama 12 gün sonra kanda tespit edilebiliyor. Daha önce gebe olsan da öğrenemezsin...

Tebrikler canım.. Allah ım sağlıkla bebişini de kucağına almayı nasip etsin.

nimet007 arkadaşım çok sevindim tebrikler inşallah sağlıklı bir bebiş dünyaya gelir evli mutlu çocuklu bir ömür dileğiyle
tabi darısı başımıza

conquetor canım ben bilmiyorum ama söylediğin ihtimal mantıklı olabilir ama yinede çok umutlanma belki hala içinde umut ışığı olduğunda psikolojik edetin geçikiyorudur.

kendini rahat bırak ne olacaksa olacak nasılsa :) tabi inşallah bu ihtimal çıkar ve gelir... gelmesse de senden ümitliyim bu ay rahat ol bak olacak.. sonra sen bana umut olcan nasılsa bu ay benden umut yok ayni mayısta senden güzel haber alcaz haziranda benden haber alcaz ve yaza kalmadan bu başlıktaki herkesden :)))) inşallah ve derin bir aminnnn :)))

ben dediğim gibi başlık açıp kaçtım sanmayın buralardayım ama annem burda o yüzden aktif olamıyorum ama günde 1 2 kes mutlaka girip gelişmeleri takip ediyorum..

öptüm hepiiiziii

aslında kan tahlilim negatif diye hoplamaya zıplamaya başladım banyoda sıcak suya falan bile girdim ümidim bitmişti yani.ama arkadaş öyle deyince acaba olabilirmi dedim.ama psikolojik olarak artık kendimi etkilemiyorumpazartesi sabah 9 arandevum var.bakalım ne çıkacak::82:

tebrik ederim canım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

demekki bu hamilelik belirtisiymiş canım
gözğn aydın
kaç haftalıkmış bellimi

kızlarr 19 gün gecikmeden sonra bu sabah büyük bir karın ağrısı ile uyandım.kırmızılar gelmeye başlamıştı.sancıdan deliye döndüm.ağrı kesici iğne banamısın demedi.sıcak su torbası koydum falan.yok ağrımdan duramıyorum.ayağa kalkınca gözlerim kararıyor.istifra ediyorum.offf allahım çok sancılı geçiriyorum.sonunda oldum ama beni bitirdi.valla bazen sırf şu adet sancılarımdan kurtulmak için bile hamiş olasım var.:84::84::84::84:

canım sanki kist varmışta erimiş adet olmuşsun gibime geldi o çok sancılı adet dönemini geçirmene sebep olur normalde adet dönemin bu kadar ağır geçmezdi değil mi ben de çok adet sancısı çekerim doğum yapınca azalmıyorki soğuk aldığında şiddetli adet dönemi geçirirsin ben de aynı dertten muzdaribim

yok hamiş olunca 9 ay adet yok ya:)benim her ayım sancılı olur.şiddeti değişir.bu kez aşırı şiddetli olanlarındandı.hala daha sancım var.belim sırtım heryanım ağrıyor.ayağa kalkmadan yatıyorum öylece.kadın olmak zor işş

kızlar bende çok düzensiz adet oluyorum ama burada uzun sürelerde düzensiz adet olmaktanmı bahsediyosunuz çünkü ben bazen 30 35 günde bir bazen 2 3 haftada bir olurum benimki baya karışık ama çok şükür benim bi bebeğim var tetkiklerinizi yaptırın hormonlarınıza baktırın muane olun kist vs.. var mı eğer yoksa düzensiz adet olmanız herhangi bi nedene bağlı değildir ve allahın izniyle bi bebeğiniz olmasına engel sayılmaz bana yapılan tetkiklerde muayene hiçbişey çıkmamıştı
benim durumum biraz ırsi ailede kimse düzenli adet olmuyoki ama maşallah herkezin çoluğu çocuğu var..

tatlım gözümüz aydın kırmızı geldi e artık bi an önce bitmesini bekleyelim ki

çalışmalar başlasıııııın

hadi bakalım gözün aydın... neyse hastalığın bitsin çalışmalar başlasın tekrardan.. her ay yeni bir umut değil mi :)))

paylaşımın için teşekkürler... şahsen sağlık sorunum yok ama her ay adet geciktikçe beklemek sıkıntılı olan olcak mı olmicak mı niye gecikti hamiş mi yoksa olağan gecikme mi... sıkıntının en büyüğü bu ( herkes gb belli periyod olsa keşke

ay bilirim o sancıları..benimde ne kadar geç gelirse o kadar sancılı olur..neyse canım biran önce geçsinde hem sancılardan kurtul hem çalışmalara başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…