çok sağol canım..Sende en kısa zamanda kavuşursun inşallah bebişine..güne güzel bi haberle başladık.allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım
bebiştenmiş demekki
kızlar benim adetin gelmeye hiç niyeti yok.acaba ben geçen hafta falan yumurtlamış olabilirmiyim ki?akşam arkadaş geldi oturmaya.biliyordu durumumu hala olmadım deyince belki kan tahlili yaptırmana yakın yumurtladın belki o günler kaldın diyo.tekrarlat kan tahlilini dedi.beöyle bişi olabilir mi?imkansız mı?
kızlar benim adetin gelmeye hiç niyeti yok.acaba ben geçen hafta falan yumurtlamış olabilirmiyim ki?akşam arkadaş geldi oturmaya.biliyordu durumumu hala olmadım deyince belki kan tahlili yaptırmana yakın yumurtladın belki o günler kaldın diyo.tekrarlat kan tahlilini dedi.beöyle bişi olabilir mi?imkansız mı?
Arkadaşlar hamileyim :)) 2 gün önce size yazmıştım o gün hamile olduğumu öğrendim..hiç umudum yoktu hatta testi ağlayarak yaptım yine negatif çıkacak diye ama Allahım nasip etti.. İnşallah size ve tüm isteyenlere de Allahım tez zamanda nasip eder..
Nimett07 tebrik ederim canım, Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Tebrikler canım.. Allah ım sağlıkla bebişini de kucağına almayı nasip etsin.
Arkadaşlar hamileyim :)) 2 gün önce size yazmıştım o gün hamile olduğumu öğrendim..hiç umudum yoktu hatta testi ağlayarak yaptım yine negatif çıkacak diye ama Allahım nasip etti.. İnşallah size ve tüm isteyenlere de Allahım tez zamanda nasip eder..
Merhaba kızlar..Bende sizin gibiyim( adetim 30-35 günde geliyor genelde ama bazen daha da geciktiği oluyor,bir kere 40 günde olmuştum..bu ayda gecikti ,bugün 38 gün oldu..11 aydır bebek istiyoruz ve ben hiç dr gitmedim korkumdan..çok korkuyorum dr a gitmekten ,ama bu defa kesin kararlıyım hastalanırsam gideceğim..Kasıklarım hastalanacakmışım gibi ara ara ağrıyor,idrarımın rengi çok koyu,göğüsslerim acayip acıyor..
Teşekkürler canım..Aminn inşallah..tebrik ederim canım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
demekki bu hamilelik belirtisiymiş canım
gözğn aydın
kaç haftalıkmış bellimi
kızlarr 19 gün gecikmeden sonra bu sabah büyük bir karın ağrısı ile uyandım.kırmızılar gelmeye başlamıştı.sancıdan deliye döndüm.ağrı kesici iğne banamısın demedi.sıcak su torbası koydum falan.yok ağrımdan duramıyorum.ayağa kalkınca gözlerim kararıyor.istifra ediyorum.offf allahım çok sancılı geçiriyorum.sonunda oldum ama beni bitirdi.valla bazen sırf şu adet sancılarımdan kurtulmak için bile hamiş olasım var.:84::84::84::84:
kızlarr 19 gün gecikmeden sonra bu sabah büyük bir karın ağrısı ile uyandım.kırmızılar gelmeye başlamıştı.sancıdan deliye döndüm.ağrı kesici iğne banamısın demedi.sıcak su torbası koydum falan.yok ağrımdan duramıyorum.ayağa kalkınca gözlerim kararıyor.istifra ediyorum.offf allahım çok sancılı geçiriyorum.sonunda oldum ama beni bitirdi.valla bazen sırf şu adet sancılarımdan kurtulmak için bile hamiş olasım var.:84::84::84::84:
kızlar bende çok düzensiz adet oluyorum ama burada uzun sürelerde düzensiz adet olmaktanmı bahsediyosunuz çünkü ben bazen 30 35 günde bir bazen 2 3 haftada bir olurum benimki baya karışık ama çok şükür benim bi bebeğim var tetkiklerinizi yaptırın hormonlarınıza baktırın muane olun kist vs.. var mı eğer yoksa düzensiz adet olmanız herhangi bi nedene bağlı değildir ve allahın izniyle bi bebeğiniz olmasına engel sayılmaz bana yapılan tetkiklerde muayene hiçbişey çıkmamıştı
benim durumum biraz ırsi ailede kimse düzenli adet olmuyoki ama maşallah herkezin çoluğu çocuğu var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?