bblau çok sevindim arkadaşım bişey çıkmamış şükür.bak ne güzel adet olmuşsun.doktora gitmeni bekliyomuş senin ki.korkmuş bak:)benim 43 gün oldu hala yok.umudum da azaldı nedemse.millet umutlanır geciktikçe bense umudumu kaybettim.inşallah bidahaki aya senden güzel haberler alırız:=)
ayy moustigue valla eğer hamileysem en iyi örneklerden biri de ben olurum hamile olduğu halde idrar testi negatif çıkanlara:)idrar testlerinin negatif çıkması benim umudumu kaybettiren açıkçası.milletin adet tarihi gelmden idrarda belli oluyo.olsa çıkardı diyorum kendi kendime.ama ağzından bal damlıo valla sevindim şimdi bak:)
Ya sorma benim eşim de öğürüyo. Kötü de değil ki tadı. Bildiğin şekerli su gibi bişey. Normal su gibi hatta. İçemicek ne var bilmem.
Ben de soğanı nasıl içiçem diye düşünüyorum ama bebek yolunda zehir olsa içicem artık
kızlar az önce idraar testi yaptım negatif çıktı yine.ama hala adette olmadım.15 gün geçti bu nasıl bişey allahım yaaa.bugün bebek mevlüdüne gittik.kendimi nekadar olumsuz düşünmeye çalışsamda kaptırmışım galiba en ufak bişeyde karnımı tutar oldu.obur oldum.bu 15 günde 1 kilo almışım şok oldum.ben yarın kan testine gideceğim kısmet olursa.ama idrar negatif olunca hevesim kalmadı.artık hayırlısı ne yapalım.uzun zamandır bukadar gecikmemiştim.çok üzülüyorum.kan testinde de negatfi vurcaklar suratıma biliyorum
ne yazık ki benim adetimde çok düzensiz düzenliykende hamile kalamıyordum ben 28 günde bir olurdum şimdi en az 38 39 günde bir oluyorum bazı aylar adet olamıyorum bazne 20 günden fazla yani nerdeyse 2 ayda bir oluyorum allah 2008 yılında mucize olarak bir erkek bebek verdi ama ben bir sneedir yine çabalıyoruz yine yok
hayırlısı olsun moustigue sen görmüşün kırmızıyı.ben ne kırmızıyı gördüm ne çift çizgiyi.nisan bitiyo artık.sen bidaha ki maçlara kaldın bakalım hakkında hayırlısı olsun.işllh tez zamanda kavuşursun bebişe.bende yarın bi gideyimde gerçekle yüzleşeyim.söktürücü mü verir artık ne yapar geleceği yok benim kırmızıların.bebğinde
az önce kan testi verdim.yarın sonucu alıcam kızlar.bakalım hakkımda hayırlısı olsun inşallah.
Aynı gün içerisinde vermiyolar mı canım ya? Sağlık ocağına mı verdin?
Hadi hayırlı haberler olsun inşallah
yok canım özel bir laboratuvara verdim tahlili.çok ısrar ettim ama yarın belli olur dedi.bügün veremezlermiş.ne dersin sence sonuç ne olacak?allak bullak oldum.akşam testim 1,2 saat içinde pozitife döndü ama çok silik güvenemedim
yok canım özel bir laboratuvara verdim tahlili.çok ısrar ettim ama yarın belli olur dedi.bügün veremezlermiş.ne dersin sence sonuç ne olacak?allak bullak oldum.akşam testim 1,2 saat içinde pozitife döndü ama çok silik güvenemedim
Selam arkadaslar ben kkya yenı uye oldum.. eger ıkıncı cızgı sılık cıktıysa buyuk bı ıhtımal hamılesın.. bende 5 gundur korunmuyorum catlıycam ne zaman ogrenebılırım ben sonucu yaa.. adetını beklıceksın dedı dr.. ama benım normalde adetım her ayın 20.li gunlerınde oluyor fakat bu ay 2 hafta gecıkmelı oldu yanı 7 nısanda oldu,dr da bu tarıhı baz alıyor acaba o tarıhı mı yoksa genelde adet oldugum tarıh olan 20li tarıhlerı mı baz almalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?