düzensiz adet görüp hamile kalanlar

ayy moustigue valla eğer hamileysem en iyi örneklerden biri de ben olurum hamile olduğu halde idrar testi negatif çıkanlara:)idrar testlerinin negatif çıkması benim umudumu kaybettiren açıkçası.milletin adet tarihi gelmden idrarda belli oluyo.olsa çıkardı diyorum kendi kendime.ama ağzından bal damlıo valla sevindim şimdi bak:)

Korkmuş valla,doktordan çıkışta geliverdi :)))) Artık çalışmalara tam gaz devam :)
İlk kez moralim bu kadar iyi regl olduğum halde, hep üzülürdüm.
Bence sen de artık bi tahlil yaptır canım, bekledikçe karmaşıklaşıyor insan. Psikolojisi bozuluyor.

Ben de çok özeniyorum adeti geçmeden silik de olsa idrar testlerinde görenlere :)))
Ama canım ben de hamile olduğum ay hiç göremedim idrarda. Kanda çıktı anca.

bende soğan kürü kullansammı ki acaba?işe yarar belki ama nasıl içerim çok hassas benim miğde.eşimede keçiboynuzu kürü yapıorum oda içmiyor off off

Ya sorma benim eşim de öğürüyo. Kötü de değil ki tadı. Bildiğin şekerli su gibi bişey. Normal su gibi hatta. İçemicek ne var bilmem.
Ben de soğanı nasıl içiçem diye düşünüyorum ama bebek yolunda zehir olsa içicem artık

Bende eşime bir dönem içirmeye kalktım ancak kokudan midesi bulanıyordu
bende şöyle bir yol denedim,sabahtan bardağa koyuyorum ve üzerini tülbentle kapatıyorum ki toz kaçmasın böylece o içene kadarda kokusu kalmıyordu

kızlar ben işe dalmışım yaww anneem geliyo yarın :))) 1 hafta misafirim olcakda bende hazırlık yapıorum bi taraftan .... conqueror valla ciddi diorum canım sen git dr a ..

ne yazık ki benim adetimde çok düzensiz düzenliykende hamile kalamıyordum ben 28 günde bir olurdum şimdi en az 38 39 günde bir oluyorum bazı aylar adet olamıyorum bazne 20 günden fazla yani nerdeyse 2 ayda bir oluyorum allah 2008 yılında mucize olarak bir erkek bebek verdi ama ben bir sneedir yine çabalıyoruz yine yok

kızlar az önce idraar testi yaptım negatif çıktı yine.ama hala adette olmadım.15 gün geçti bu nasıl bişey allahım yaaa.bugün bebek mevlüdüne gittik.kendimi nekadar olumsuz düşünmeye çalışsamda kaptırmışım galiba en ufak bişeyde karnımı tutar oldu.obur oldum.bu 15 günde 1 kilo almışım şok oldum.ben yarın kan testine gideceğim kısmet olursa.ama idrar negatif olunca hevesim kalmadı.artık hayırlısı ne yapalım.uzun zamandır bukadar gecikmemiştim.çok üzülüyorum.kan testinde de negatfi vurcaklar suratıma biliyorum

canım sıkma canını hayırlısı olsun hele bi testi yaptır bakalım ne oluyo. bende bu sabah karın ağrısıyla uyandım ( adet oldum yani... mayıs ayından da hiç umudum yok yumurtlama dönemimde tatile gidicem kardeşimin yanına (( yani benim işler muhtemelen hazirana kaldı gb ( belli de olmaz tabii ama kısmet artık

bir tane olmuş ya ikinci neden olmasın bozma moralini ama yinede dr a git çok huzursuz olduysan kafan rahat eder :))

hayırlısı olsun moustigue sen görmüşün kırmızıyı.ben ne kırmızıyı gördüm ne çift çizgiyi.nisan bitiyo artık.sen bidaha ki maçlara kaldın bakalım hakkında hayırlısı olsun.işllh tez zamanda kavuşursun bebişe.bende yarın bi gideyimde gerçekle yüzleşeyim.söktürücü mü verir artık ne yapar geleceği yok benim kırmızıların.bebğinde

evett heyecanla haberlerin bekleniyooo :)))

Aynı gün içerisinde vermiyolar mı canım ya? Sağlık ocağına mı verdin?
Hadi hayırlı haberler olsun inşallah

yok canım özel bir laboratuvara verdim tahlili.çok ısrar ettim ama yarın belli olur dedi.bügün veremezlermiş.ne dersin sence sonuç ne olacak?allak bullak oldum.akşam testim 1,2 saat içinde pozitife döndü ama çok silik güvenemedim

Selam arkadaslar ben kkya yenı uye oldum.. eger ıkıncı cızgı sılık cıktıysa buyuk bı ıhtımal hamılesın.. bende 5 gundur korunmuyorum catlıycam ne zaman ogrenebılırım ben sonucu yaa.. adetını beklıceksın dedı dr.. ama benım normalde adetım her ayın 20.li gunlerınde oluyor fakat bu ay 2 hafta gecıkmelı oldu yanı 7 nısanda oldu,dr da bu tarıhı baz alıyor acaba o tarıhı mı yoksa genelde adet oldugum tarıh olan 20li tarıhlerı mı baz almalıyım

İdrar testlerinde silik öyle kolay kolay çıkmaz canım.
Allahın izniyle yarın güzel haber alacaksın gibime geliyor.
Buraya yazarsan yorumlarız bchg değerini :))

Son adet tarihini baz almalısın...
Adet döngün kaç gün? Başlangıçtan başlangıca?

yazamazmıyım yaa.yazarım elbet.olumlu yada olumsuz ne olursa.ama testin markası kafamı karıştıran.bu sitede baktım bebe time kullanmayın yanlış sonuç veriyor demişler.o yüzden olumsuz sonuca hazırladım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…