Düzenli yaşamak

Dün kelimenin tam anlamıyla kaZiklandim, hep de internetten alışveriş yaparım ama ihmalkarlik yaptım.ayni ürünler çok daha uygundu tabi ki nette, baktım. İçime çok oturdu.yuvarlak hesap 130 TL ödedim ki netten 50-60 a kapatırdim.dogum günü malzemeleri aldım.

Geçen hafta 900 kusurluk alışveriş yaptım evet ama, tamamına yakını ihtiyaçtı. Bebek yağı, şampuan,ajanda, zıbın kizim için birkaç tane, iki üç tane alt, kızıma pijama,bana 2 kıyafet, bir kitap, çocuk basamağı,oyuncak, parfüm, düşünmeden aklıma gelenler.

Yeni yıl hedeflerim:
  1. Daha fit ve sağlıklı olabilmek
  2. Basketbol ve voleybolda daha iyi olabilmek
  3. İngilizcemi geliştirmek
  4. Arapçamı geliştirmek
  5. Kur'an-ı Kerimi hem Arapça hem de Türkçe hatmetmek
  6. Suluboya sergimi açmak
  7. İstediğimiz eve taşınmak
  8. Kendimi daha çook sevmek
  9. Kendimi daha çok tanımak
  10. Daha cesur olmak
  11. En az 40 kitap bitirmek
  12. Mesleki olarak (pratik/teorik ) kendimi çok geliştirmek
  13. Giyimime daha çok özen göstermek
  14. Yediklerime daha çok dikkat etmek
  15. Oruç borçlarımı bitirmek
  16. Daha çok para biriktirmek
  17. Daha çok insan tanımak
  18. Daha az atık çıkartmak
  19. Hergünümü kadınlarklübü başlığıma yazmak
  20. Çevremdeki insanlara onları sevdiğimi daha çok göstermek/söylemek
  21. Dünya haritası, ülkeler , başkentleri, özellikleri ve tarihleri hakkında genel bir kültüre sahip olmak.
  22. Daha çok namaz suresi ezberlemek
  23. Paten kaymayı öğrenmek ve maltepe sahili baştan sona kayarak gezmek
  24. Göbeğimi tamamen eritmek
  25. Hergün şükretmeyi hiç unutmamak..

Yeni yıl hedeflerim:
  4. Arapçamı geliştirmek
  10. Daha cesur olmak
  21. Dünya haritası, ülkeler , başkentleri, özellikleri ve tarihleri hakkında genel bir kültüre sahip olmak.
Insan böyle güzel hedefler okuyunca mutlu oluyor:) Motive edici benim icin. Ve cogu insanin hemen hemen ayni seyleri hedeflemesi ve ayni sorunlarla mücadele etmeside aslinda bi yandan iyi cünkü birlikte birbirimizden güc alarak , bilgilenerek ayni hedeflerimize ulasabiliriz ve fikir alisverisi olur. Hem bu yolda yalniz olmadigini bilmekte güzel

Insan böyle güzel hedefler okuyunca mutlu oluyor:) Motive edici benim icin. Ve cogu insanin hemen hemen ayni seyleri hedeflemesi ve ayni sorunlarla mücadele etmeside aslinda bi yandan iyi cünkü birlikte birbirimizden güc alarak , bilgilenerek ayni hedeflerimize ulasabiliriz ve fikir alisverisi olur. Hem bu yolda yalniz olmadigini bilmekte güzel
Katılıyorum 😍 moral, motive, birliktelik çoook önemli 👍

Yeni yıl hedeflerim:
  4. Arapçamı geliştirmek
  10. Daha cesur olmak
Teşekkür ederiz, motive ediciydi😉

Herkese günnnaaayyyydddııınnn
Bugün aşırı motiveyim. Kuaföre gidicem yıllar sonra çünkü 💜💜 rapunzel saçlarıma veda edip omuzlarımda kestirmek istiyorum hem daha modern ve sağlıklı görünür.

@Rose36 çıktıyı evden aldım pinterestte böyle görseller vardı indirdim bir kaç tane. Şimdilik 10 sayfalık aldım. Bu sayfalardan sıkılınca yeni formatta bi 10 sayfa daha çıkarırım kendime diye düşündüm param olana kadar 🤣🤣
Elde avuçta ne varsa zamanında gram altına yatırdıydım da şuan aç geziyorum 🤣🤣

Herkese günnnaaayyyydddııınnn
Bugün aşırı motiveyim. Kuaföre gidicem yıllar sonra çünkü 💜💜 rapunzel saçlarıma veda edip omuzlarımda kestirmek istiyorum hem daha modern ve sağlıklı görünür.

@Rose36 çıktıyı evden aldım pinterestte böyle görseller vardı indirdim bir kaç tane. Şimdilik 10 sayfalık aldım. Bu sayfalardan sıkılınca yeni formatta bi 10 sayfa daha çıkarırım kendime diye düşündüm param olana kadar 🤣🤣
Elde avuçta ne varsa zamanında gram altına yatırdıydım da şuan aç geziyorum 🤣🤣
Şimdiden kolay gelsin.altınin gramı yanlış hatırlamıyorsam 1.000 den geri düştü 600 lere, jet gibi.

Günaydinn:)
Bende dün cok düsündüm ajandami nasil yapsam baslasam diye. Cok hedef var ama henüz bir plan yoktu. Dün gece baya yordum kafayi:KK66:) ve bir mind map hazirladim. Her kategoriden her ay 1-2 hedef alip onlari uygulamaya gayret edicem. Mesela kategoriler maneviyat, kisisel gelisim, egitim, bakim, aile, sosyal hayat, saglik vb olabilir. Ve her kategorinin hedefleri var. Manevi hayatta bu ocak ayi meseal namaza ve her hafta bir cüz okuma hedefi koydum. Saglik kategorissinde sekerli icecek icmemek ve günlük 10.000 adim atmak. Aile kategorisi her hafta bir altivite planlamak olacak. Meesela gezi olabilir, evde filim olabilir, vb...

Belki fikir olur sizlerede:)
Ve bj cok minimal tutmak istiyorum. Yani youtube pintwrestteki gibi öyle sayfalarca tasarlanmis konulari görününce hosuma tabiki gidiyor ama asil odaklanmam gereken hedeflerim benim icin. Onjnla simdilik oturup tasarlamakla zamanimi kaybedemem. Hem bikarim ben öyle😂

Günaydinn:)
Bende dün cok düsündüm ajandami nasil yapsam baslasam diye. Cok hedef var ama henüz bir plan yoktu. Dün gece baya yordum kafayi:KK66:) ve bir mind map hazirladim. Her kategoriden her ay 1-2 hedef alip onlari uygulamaya gayret edicem. Mesela kategoriler maneviyat, kisisel gelisim, egitim, bakim, aile, sosyal hayat, saglik vb olabilir. Ve her kategorinin hedefleri var. Manevi hayatta bu ocak ayi meseal namaza ve her hafta bir cüz okuma hedefi koydum. Saglik kategorissinde sekerli icecek icmemek ve günlük 10.000 adim atmak. Aile kategorisi her hafta bir altivite planlamak olacak. Meesela gezi olabilir, evde filim olabilir, vb...

Belki fikir olur sizlerede:)
Ve bj cok minimal tutmak istiyorum. Yani youtube pintwrestteki gibi öyle sayfalarca tasarlanmis konulari görününce hosuma tabiki gidiyor ama asil odaklanmam gereken hedeflerim benim icin. Onjnla simdilik oturup tasarlamakla zamanimi kaybedemem. Hem bikarim ben öyle😂
Güzel olacağını umuyorum.😍ben de öyle aşırı süslemeli sevmem.

.

Eklentiler

• images (7).jpeg
    images (7).jpeg
    3,6 KB · Görüntüleme: 59
X