- 17 Ekim 2021
- 11.296
- 37.403
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Insan böyle güzel hedefler okuyunca mutlu oluyor:) Motive edici benim icin. Ve cogu insanin hemen hemen ayni seyleri hedeflemesi ve ayni sorunlarla mücadele etmeside aslinda bi yandan iyi cünkü birlikte birbirimizden güc alarak , bilgilenerek ayni hedeflerimize ulasabiliriz ve fikir alisverisi olur. Hem bu yolda yalniz olmadigini bilmekte güzelYeni yıl hedeflerim:
- Daha fit ve sağlıklı olabilmek
- Basketbol ve voleybolda daha iyi olabilmek
- İngilizcemi geliştirmek
- Arapçamı geliştirmek
- Kur'an-ı Kerimi hem Arapça hem de Türkçe hatmetmek
- Suluboya sergimi açmak
- İstediğimiz eve taşınmak
- Kendimi daha çook sevmek
- Kendimi daha çok tanımak
- Daha cesur olmak
- En az 40 kitap bitirmek
- Mesleki olarak (pratik/teorik ) kendimi çok geliştirmek
- Giyimime daha çok özen göstermek
- Yediklerime daha çok dikkat etmek
- Oruç borçlarımı bitirmek
- Daha çok para biriktirmek
- Daha çok insan tanımak
- Daha az atık çıkartmak
- Hergünümü kadınlarklübü başlığıma yazmak
- Çevremdeki insanlara onları sevdiğimi daha çok göstermek/söylemek
- Dünya haritası, ülkeler , başkentleri, özellikleri ve tarihleri hakkında genel bir kültüre sahip olmak.
- Daha çok namaz suresi ezberlemek
- Paten kaymayı öğrenmek ve maltepe sahili baştan sona kayarak gezmek
- Göbeğimi tamamen eritmek
- Hergün şükretmeyi hiç unutmamak..
KatılıyorumInsan böyle güzel hedefler okuyunca mutlu oluyor:) Motive edici benim icin. Ve cogu insanin hemen hemen ayni seyleri hedeflemesi ve ayni sorunlarla mücadele etmeside aslinda bi yandan iyi cünkü birlikte birbirimizden güc alarak , bilgilenerek ayni hedeflerimize ulasabiliriz ve fikir alisverisi olur. Hem bu yolda yalniz olmadigini bilmekte güzel
Teşekkür ederiz, motive ediciydiYeni yıl hedeflerim:
- Daha fit ve sağlıklı olabilmek
- Basketbol ve voleybolda daha iyi olabilmek
- İngilizcemi geliştirmek
- Arapçamı geliştirmek
- Kur'an-ı Kerimi hem Arapça hem de Türkçe hatmetmek
- Suluboya sergimi açmak
- İstediğimiz eve taşınmak
- Kendimi daha çook sevmek
- Kendimi daha çok tanımak
- Daha cesur olmak
- En az 40 kitap bitirmek
- Mesleki olarak (pratik/teorik ) kendimi çok geliştirmek
- Giyimime daha çok özen göstermek
- Yediklerime daha çok dikkat etmek
- Oruç borçlarımı bitirmek
- Daha çok para biriktirmek
- Daha çok insan tanımak
- Daha az atık çıkartmak
- Hergünümü kadınlarklübü başlığıma yazmak
- Çevremdeki insanlara onları sevdiğimi daha çok göstermek/söylemek
- Dünya haritası, ülkeler , başkentleri, özellikleri ve tarihleri hakkında genel bir kültüre sahip olmak.
- Daha çok namaz suresi ezberlemek
- Paten kaymayı öğrenmek ve maltepe sahili baştan sona kayarak gezmek
- Göbeğimi tamamen eritmek
- Hergün şükretmeyi hiç unutmamak..
Şimdiden kolay gelsin.altınin gramı yanlış hatırlamıyorsam 1.000 den geri düştü 600 lere, jet gibi.Herkese günnnaaayyyydddııınnn
Bugün aşırı motiveyim. Kuaföre gidicem yıllar sonra çünkürapunzel saçlarıma veda edip omuzlarımda kestirmek istiyorum hem daha modern ve sağlıklı görünür.
@Rose36 çıktıyı evden aldım pinterestte böyle görseller vardı indirdim bir kaç tane. Şimdilik 10 sayfalık aldım. Bu sayfalardan sıkılınca yeni formatta bi 10 sayfa daha çıkarırım kendime diye düşündüm param olana kadar
Elde avuçta ne varsa zamanında gram altına yatırdıydım da şuan aç geziyorum
Güzel olacağını umuyorum.Günaydinn:)
Bende dün cok düsündüm ajandami nasil yapsam baslasam diye. Cok hedef var ama henüz bir plan yoktu. Dün gece baya yordum kafayi) ve bir mind map hazirladim. Her kategoriden her ay 1-2 hedef alip onlari uygulamaya gayret edicem. Mesela kategoriler maneviyat, kisisel gelisim, egitim, bakim, aile, sosyal hayat, saglik vb olabilir. Ve her kategorinin hedefleri var. Manevi hayatta bu ocak ayi meseal namaza ve her hafta bir cüz okuma hedefi koydum. Saglik kategorissinde sekerli icecek icmemek ve günlük 10.000 adim atmak. Aile kategorisi her hafta bir altivite planlamak olacak. Meesela gezi olabilir, evde filim olabilir, vb...
Belki fikir olur sizlerede:)
Ve bj cok minimal tutmak istiyorum. Yani youtube pintwrestteki gibi öyle sayfalarca tasarlanmis konulari görününce hosuma tabiki gidiyor ama asil odaklanmam gereken hedeflerim benim icin. Onjnla simdilik oturup tasarlamakla zamanimi kaybedemem. Hem bikarim ben öyle