- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 26
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
AA bunlar harika :) benim sadece yıllık önemli hedeflwrdi aylık ayrı belirliyorm ben.5-6 gün kaldı, dediğim gibi yeni yılın ilk gününden başlayacağim şunu bunu yaptım demeye.
Planlarımdan birkaçı şu;
Kaç kiloyum (diyet yapma planım yok şimdilik ama kontrol edicem) bunu haftada bir veya iki,bazen de her gün kontrol edeceğim için,ajandama nasıl yansıyacağimi,planını bilemiyorum. Belki hatırlatma şeklinde yaparım günden güne not alıp
NamaZ,hangi vakitleri kıldım?
İbadet (kuran mi okudum,tesbih mi) sayı olarak isimleri ile yazmalıyım
Kumbarama kaç para attım ve bugün nelere kaç para verdim?
Vitamin hangisi, p ile başlayan veya demir hapı, bunu düzenli almalı ve yazmalıyım
Kişisel her hangi bir bakım yaptım mı? Bu şart değil aslında ama yapıp yapmadığim ve tür olarak notlayacagim (dudak kremi, duş,saç kremi, vücut-el nemlendirme)
Ev işi (en basiti de olur ki bu konuda zayıfım)
Yemek ya da hamur işi (özellikle hamur işi yapmaya özen göstereceğim, pratiklik kazanmak adına)
O an ertelediğim şeyleri yazıp takip edecegim
Planla ilgili düşünüp ikinci mesajı da yazacağım yeni yıla kadar
Bunları ajandaya organize etmek beni zorlayacak, çünkü kaçırmak istemiyorum detayları
Hayır malesef bende o konuda ne yapacağımı bilmiyorum ama hedeflerim genel olarak şöyle
Sağol,çok harcamıyorum,ama bu genel bir sorun, faydalananlar olacaktır. Merakımdan ve düzenli takip açısından harcama/kumbara kısımlarini amaç olarak yazdımPara yönetimi diye bir uygulama var harcamalarını kontrol etmek için kullanabilirsin çok faydali @Rose36
Adım da olsa yaz benceAA bunlar harika :) benim sadece yıllık önemli hedeflwrdi aylık ayrı belirliyorm ben.
Spor ben de düşünüyorum bakalım.
Benziyor hedeflerimiz.Kisisel bazı sorunlar bende de var maalesef ama bahsedip moodumuzu düşürmeyecegim. Tertemiz bir sayfa ile karşılayalim 2022 yi.Hayır malesef bende o konuda ne yapacağımı bilmiyorum ama hedeflerim genel olarak şöyle
Namaz ve kurani kerim okumak
Düzenli spor yapmak
Diyetisyene gidiyorum ben şuan 59 kiloyum ama hedefim 55 olmak diyete devam
Kitap okumak
Bakımlarımı düzenli hale getirmek
Para biriktirmek
Kişisel bazı sorunlarım var onları çözmek
Şuan kendimi öyle kötü hissediyorum ki zaten anlatmak istersen dinleyebilirim. Reglime 1 hafta kaldı ondan mıdır nedir oturmuş ağlıyorum her şey sinirimi bozuyorBenziyor hedeflerimiz.Kisisel bazı sorunlar bende de var maalesef ama bahsedip moodumuzu düşürmeyecegim. Tertemiz bir sayfa ile karşılayalim 2022 yi.
Regl dendir ya, duşa gir hemen.iyi gelir .ben de öyle yapıyorum.Şuan kendimi öyle kötü hissediyorum ki zaten anlatmak istersen dinleyebilirim. Reglime 1 hafta kaldı ondan mıdır nedir oturmuş ağlıyorum her şey sinirimi bozuyor
Regl beni mahvediyor ya. Yarın işe giderken kendime yıllık ajanda bakacağım. Bazıları planner gibi oluyor. Hedefler ilerleme durumu su spor hepsini yazabiliyoruz onlardan bakacağımRegl dendir ya, duşa gir hemen.iyi gelir .ben de öyle yapıyorum.
Al kesinlikle.Regl beni mahvediyor ya. Yarın işe giderken kendime yıllık ajanda bakacağım. Bazıları planner gibi oluyor. Hedefler ilerleme durumu su spor hepsini yazabiliyoruz onlardan bakacağım
Ellerinize sağlıkİki küçük çocugumla,hatta biri bebek. Poğaça, kurabiye, makarna salatası yapabildim.Öyle bitap haldeyim ki, ısrarla durmadılar her zamanki gibi.aksama kadar iki çeşit çıkarabildim.birini dünden hazırladım. İnsanlar bunları çocuklu da olsa 1 saatte yapıyorlardir,bu konuda da geliştirmeliyim kendimi ve bazı yaptıklarım çok lezzetli ama bazıları da idare eder.ben hep leziz olmasını istiyorum doğal olarak.
Sağol.kizimi çok iyi oyalıyorum, hatta tek benimle öyle oynuyor ama şimdi kırk yılın başı elim hamurluydu.ancak hamurla oyalayabildim.kucuk olanın gazları yeni bitti. Basbasbagriyodu gazdan.babanin davranışına üzüldüm.ornek verir misin? Eminim sen normalden daha da ılımlı davranır,iyi yetiştirirsin.Ellerinize sağlık
Belki çocukları doğru şekilde oyalamıyorsunuzdur böyle videolar görmüştüm youtubeda bakmanızı tavsiye ederim.
Bende kendime her akşam için bir araştırma konusu bulmaya karar verdim. Bu akşamki konum narsist annelerin çocuklarını yanlış büyütme şekli ve çocuklarının geleceği. Narsist bir baba ile büyüyen ben bu konuda kendi farkındalığımı arttırmalı ve çocuklarıma karşı böyle olmamalıyım diye düşünüyorum.
Bu biraz hassas bir konu burdan yazmayayım isterseniz size özelden mesaj atayım dedim ama kapalı galiba bana yazarsanız özelden öyle konuşalımSağol.kizimi çok iyi oyalıyorum, hatta tek benimle öyle oynuyor ama şimdi kırk yılın başı elim hamurluydu.ancak hamurla oyalayabildim.kucuk olanın gazları yeni bitti. Basbasbagriyodu gazdan.babanin davranışına üzüldüm.ornek verir misin? Eminim sen normalden daha da ılımlı davranır,iyi yetiştirirsin.
OlurBu biraz hassas bir konu burdan yazmayayım isterseniz size özelden mesaj atayım dedim ama kapalı galiba bana yazarsanız özelden öyle konuşalım
Valla bizimkini oyalamak öyle zor ki.bugun nerdeyse bir saat arabanın içinde kendini ordan oraya attı. Çılgınca yirtiniyorRose ben çocuklara de hamur veriyorum hamurlu bir şey yaparken iyi oyalıyor biraz kirletiyor ama