Düzenli yaşamak

AA bunlar harika :) benim sadece yıllık önemli hedeflwrdi aylık ayrı belirliyorm ben.
Spor ben de düşünüyorum bakalım.

L LADY VEGA selam, hedeflerini ajandaya veya deftere yazdın mı yeni yıl için , günlük plan...?
Hayır malesef bende o konuda ne yapacağımı bilmiyorum ama hedeflerim genel olarak şöyle

Namaz ve kurani kerim okumak
Düzenli spor yapmak
Diyetisyene gidiyorum ben şuan 59 kiloyum ama hedefim 55 olmak diyete devam
Kitap okumak
Bakımlarımı düzenli hale getirmek
Para biriktirmek
Kişisel bazı sorunlarım var onları çözmek

Para yönetimi diye bir uygulama var harcamalarını kontrol etmek için kullanabilirsin çok faydali @Rose36
Sağol,çok harcamıyorum,ama bu genel bir sorun, faydalananlar olacaktır. Merakımdan ve düzenli takip açısından harcama/kumbara kısımlarini amaç olarak yazdım

Benziyor hedeflerimiz.Kisisel bazı sorunlar bende de var maalesef ama bahsedip moodumuzu düşürmeyecegim. Tertemiz bir sayfa ile karşılayalim 2022 yi.

Benziyor hedeflerimiz.Kisisel bazı sorunlar bende de var maalesef ama bahsedip moodumuzu düşürmeyecegim. Tertemiz bir sayfa ile karşılayalim 2022 yi.
Şuan kendimi öyle kötü hissediyorum ki zaten anlatmak istersen dinleyebilirim. Reglime 1 hafta kaldı ondan mıdır nedir oturmuş ağlıyorum her şey sinirimi bozuyor

Regl dendir ya, duşa gir hemen.iyi gelir .ben de öyle yapıyorum.
Regl beni mahvediyor ya. Yarın işe giderken kendime yıllık ajanda bakacağım. Bazıları planner gibi oluyor. Hedefler ilerleme durumu su spor hepsini yazabiliyoruz onlardan bakacağım

İki küçük çocugumla,hatta biri bebek. Poğaça, kurabiye, makarna salatası yapabildim.Öyle bitap haldeyim ki, ısrarla durmadılar her zamanki gibi.aksama kadar iki çeşit çıkarabildim.birini dünden hazırladım. İnsanlar bunları çocuklu da olsa 1 saatte yapıyorlardir,bu konuda da geliştirmeliyim kendimi ve bazı yaptıklarım çok lezzetli ama bazıları da idare eder.ben hep leziz olmasını istiyorum doğal olarak.

Ellerinize sağlık
Belki çocukları doğru şekilde oyalamıyorsunuzdur böyle videolar görmüştüm youtubeda bakmanızı tavsiye ederim.
Bende kendime her akşam için bir araştırma konusu bulmaya karar verdim. Bu akşamki konum narsist annelerin çocuklarını yanlış büyütme şekli ve çocuklarının geleceği. Narsist bir baba ile büyüyen ben bu konuda kendi farkındalığımı arttırmalı ve çocuklarıma karşı böyle olmamalıyım diye düşünüyorum.

Sağol.kizimi çok iyi oyalıyorum, hatta tek benimle öyle oynuyor ama şimdi kırk yılın başı elim hamurluydu.ancak hamurla oyalayabildim.kucuk olanın gazları yeni bitti. Basbasbagriyodu gazdan.babanin davranışına üzüldüm.ornek verir misin? Eminim sen normalden daha da ılımlı davranır,iyi yetiştirirsin.

Bu biraz hassas bir konu burdan yazmayayım isterseniz size özelden mesaj atayım dedim ama kapalı galiba bana yazarsanız özelden öyle konuşalım

Cok güzel bir konu

Bullet Journal iyi bir fikir bende bu hafta edineyim

Baris özcani youtube da " zincir kirma " videosu cok güzel. Yeni aliskanliklar edinmek/ kötü aliskanliklardan vazgecmek icin faydali bir yöntem. Motive edici bence:) yeni yil hedeflerim icin uygulamayi düsünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…