- 20 Mayıs 2024
- 888
- 4.712
- 28
Çok şükür iyiAleyküm selam canım annen nasıl oldukontrole gittiniz mi
Yarası da iyiye gidiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür iyiAleyküm selam canım annen nasıl oldukontrole gittiniz mi
Çok şükür iyi
Yarası da iyiye gidiyorsaçları kaşları çıkmaya başladı bile
patoloji sonucuna göre de diğer tedavi süreci planlanacak
Amin inşallahiyi olmasına sevindim canım
Sonuçlar güzel gelsin, tedavisi de sağlıcakla afiyetle ilerlesin inşaAllah![]()
Büyük kızda iki sene gitti onda sorun yoktu da oğlum halen diyor iki sene anaokuluna gideceğime küçükten birinci sınıfa yazdirsaydinız diye bir sene daha erken biterdi okul diyeAhseni bilemiyorum ya kuduruk kız![]()
Çok şükür iyi
Evet çok şükür annem çok tevekkül eden bir kadın.Bu dönemin en etkili ilacı moral yanında olmanız ile kolaylıkla anlayacaktır bu dönemi inşallah
Kemoterapi sonrası kefir ,ev yapımı yoğurt iyi geliyor
Çok sevindim canım inşallah bundan sonra ki süreçte güzel geçerÇok şükür iyi
Çok mantıklıBüyük kızda iki sene gitti onda sorun yoktu da oğlum halen diyor iki sene anaokuluna gideceğime küçükten birinci sınıfa yazdirsaydinız diye bir sene daha erken biterdi okul diye![]()
Gerçekten çok güzel yerler var. Balıklı göl ve Halfeti'ye bayıldımÇok güzel
Urfa'da pek çok yer beni çok etkilemişti,gezme fırsatım olmuştu, bayılmıştım..
Deniz 3 yaşına gelince yarım gün vermeyi düşünüyorum bende. Evde artık etkinlikler ve öğreticilik biraz monotona bağlıyor, kreş daha verimli olur gibi geliyor.Ahsen mayısın sonunda 3 yaşında oluyor. Kreşe göndermek gibi niyetim vardı. Ama erken, sıkılır mı diye düşünmeye başladım. Bu sene giderse 2 sene kreş olmuş olacak. Seneye giderse kreş (4 yaş), sonraki sene anaokulu böyle daha mı iyi olur?
Ay yok bizim her gidişimiz böyle en az iki saat hele büyük oğlum yazın bizim bura müsait top oynamaya bi cıkıyo 4 5 saat boyunca top oynuyolarAynen onda var sürekli bi yere gidiyoruzaynen dinlenirsin sende. Parkta o kadar kalmıyoruz biz maksimum yarım saat
![]()
Maşallah Allah şifa versin. Çok sevindim dolunayÇok şükür iyi
Çok geçmiş olsun. Kendini üzme sıkıldıkca bi hava almak için bile olsa cık dısarı bebeginle. Ve beklentiye girme karsılıgını göremiyosan beklenti yapılmamasından daha cok yıpratıyo insanıBugün
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Yatak odasının tozunu aldım
1 posta çamaşır katladım
Robot evi süpürdü
Robotun filtresini boşalttım
Akşam yemeği
(Tavuk suyu çorbası
Makarna
Salata)
.
Tam bebeğim iyileşti şimdi ben hasta oldum lohusa depresyonuna girdim resmen resmen 60 gün sonra çünkü artık bunalıyorum hep evdeyim sonra bebeğim hasta oldu eşimden beklentilerim oluyor onda bunları göremiyorum göremeyince sinirleniyorum cumartesi günü akşam bi kavga koparıp gece yarısına kadar ağladım bekarken de böyleydim çok üzülüp ağlayınca ertesi gün hasta olurdum muhakkak değdi mi hayır ama dolmuşum demek ki onada ihtiyacım vardı
AdChoices
ADVERTISING
Çok sevindim canım inşallah bundan sonra ki süreçte güzel geçer![]()
Amin inşallahMaşallah Allah şifa versin. Çok sevindim dolunay![]()