Düzenli Evimiz & Hayatımız

benim kızımda 3 yaşında kreşe vermeyi düşünüyo, çünkü çok hareketli bi çocuk enerjisi çok fazla
sen bilirsin istersen gönder
Valla bilemedim yaa 1.sinif öncesi 3 sene gidecek sıkılır mı diye düşünüyorum

sweetgirlcandy sweetgirlcandy inşallah Allâh gönlüne göre versin. ❤
Ahsene gelinnce de evde sıkıldığı kadar sıkılmaz emin ol 3 sene gidince
Evde sıkılmıyor ki ben sıkılıyorum 😂sürekli etkinlik yapıyoz ya da sürekli köyde bahçede geziyor 🤭

Bana kalsa ben bu sene göndercektim 3 bucuk yasındaydı esim kücük diye göndermedi. Eylülde yazdırcam insallah hala kücük diyo 4 bucuk olacak büyük oglum sadece anasınıfına gitti onda da aynısını yaptı kücük kücük diye izin vermedi gitmesine. Okulda hiç zorlanmadım cok sükür ama ben Meteyle vakit geciremiyorum bi parka cıkarıyorum yazın her gün bide sabah bi iki saat oynadıgım fırsatın varsa yarım gün gitsin
Aa bak yarım gün de aklımda. Tüm gün sanırım göndermem de yarım belki olabilir. Ahsenle etkinlik falan yapıyoruz evde sürekli bide hep köyde bahçede bi yerlere gidiyoruz. Sıkıldığını sanmıyorum da bilemedim

Daha bugün bu konu oldu veliler arasında.
3 yıldır anaokuluna giden bir öğrenci var ve sıkılmış haliyle. Çocuk anormal davranıyor artık.
Ben çok buluyorum Sweet.
İmkan varsa bir anaokulu sonrası ilkokul. Hadi bir de kreş olsun çalışan annedir ya da başka durum.
Bende kreş, anaokulu, ilkokul olsun diye düşündüm. Öncesinde 2 kreş olacaktı. Düşününce ilkokula kadar ohoo. Kreşi de anaokulundan önce bi gitsin ortamı öğretmeni bilsin diye istiyorum. Uyum sağlaması kolay olsun diye. İş yeri kendimizin o konuda rahatım evden hallediyorum işlerimi de

sweetgirlcandy sweetgirlcandy canım kreş konusunda yarım gün gönderebilirsin faydası olur diye düşünüyorum. 2 yıl kreş, sonra anaokulu fazla değil gibi geliyor.
Yaa değil mi 🙈 kafam karıştı şimdi. Eylüle kadar vaktim var bakalım 😂 bu sene olursa yarım günden fazlası olsun istemem zaten bakalım

Sıkılmıyorsa gönderme tabi. Ama benim kızım sıkılıyor. Bahçeli ev olsa gğzel tabide
Yani bence sıkılmıyordur kendine sormak lazım 😂😂😂 okul diye can atıyor tabi çok istiyor. Ya bide aşırı hareketli ya ondan da çekiniyorum 2 öğretmenli sınıf olması lazım ahsen çok tehlikeli şeyler yapıyor. Orda da yaparsa diye korkuyorum. Ay valla yemede yanında yat. Apartman tam yola cephe bizim bahçesi bişeyi de yok. İndiremiyorum mecbur hep anneme köye bahçeye gidiyoruz oynasın diye

Çok yorucuydu canım bide hemen pazartesiye giriş yaptık
Yorgunum dostlarım yorgunum yorgun 🥲
İnşallah güzel sonuclar alırsın gönülcüm🌸
Aa bak yarım gün de aklımda. Tüm gün sanırım göndermem de yarım belki olabilir. Ahsenle etkinlik falan yapıyoruz evde sürekli bide hep köyde bahçede bi yerlere gidiyoruz. Sıkıldığını sanmıyorum da bilemedim
Yani sürekli bi yere gidiyosan okul sana zor gelir cıkıs saatine göre ayarlamaya çalışmak. Bende sürekli komsularla görüşüyorum mete sıkılmasın diye aynı yaş civarınds çocukları olanlarla oturuyoruz parka gidiyoruz hep beraber bi çıkıyoruz 3 saat parkta duruyoruz cocukların peşinde tabi sonra biz pert oluyoruz😂
Ben yine yarım gün göndercem meteyi sabah 9 öglen 2 abiside 8.45 2.30 arası okulda aynı saatlerde evde olmamaları bana iyi gelir

Yani bence sıkılmıyordur kendine sormak lazım 😂😂😂 okul diye can atıyor tabi çok istiyor. Ya bide aşırı hareketli ya ondan da çekiniyorum 2 öğretmenli sınıf olması lazım ahsen çok tehlikeli şeyler yapıyor. Orda da yaparsa diye korkuyorum. Ay valla yemede yanında yat. Apartman tam yola cephe bizim bahçesi bişeyi de yok. İndiremiyorum mecbur hep anneme köye bahçeye gidiyoruz oynasın diye
Oralar çocuklara iyi geliyor. Bizde hafta sonu gidiyoruz. Toprak su çamır gün bitiyoe zaten

İnşallah güzel sonuclar alırsın gönülcüm🌸

Yani sürekli bi yere gidiyosan okul sana zor gelir cıkıs saatine göre ayarlamaya çalışmak. Bende sürekli komsularla görüşüyorum mete sıkılmasın diye aynı yaş civarınds çocukları olanlarla oturuyoruz parka gidiyoruz hep beraber bi çıkıyoruz 3 saat parkta duruyoruz cocukların peşinde tabi sonra biz pert oluyoruz😂
Ben yine yarım gün göndercem meteyi sabah 9 öglen 2 abiside 8.45 2.30 arası okulda aynı saatlerde evde olmamaları bana iyi gelir
Aynen onda var sürekli bi yere gidiyoruz 🤭 aynen dinlenirsin sende. Parkta o kadar kalmıyoruz biz maksimum yarım saat 🤭

Back
X