- 22 Kasım 2024
- 187
- 604
- 18
Gunaydin
Sabah kahvaltıdan önce yatak odasının perdelerini makineye attim
Pencere ve balkon kapısını sildim
Kahvalti hazırladım kızımla yaptik
Biraz oyun oynadik

Duş aldım ve bebem uyandı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin
Sabah kahvaltıdan önce yatak odasının perdelerini makineye attim
Pencere ve balkon kapısını sildim
Kahvalti hazırladım kızımla yaptik
Biraz oyun oynadik
Başınız sağolsun ablagünaydın, hayırlı sabahlar
eşimin abisi dün sabah vefat etti cenazemiz vardı![]()
Bende göndermeyi düşünüyorum bu sene babası yok diyor büyük oğlumda öyle üst üste anaokuluna gitti 1.ci sınıfta zorlandık kızlar daha uyumlu amaAhsen mayısın sonunda 3 yaşında oluyor. Kreşe göndermek gibi niyetim vardı. Ama erken, sıkılır mı diye düşünmeye başladım. Bu sene giderse 2 sene kreş olmuş olacak. Seneye giderse kreş (4 yaş), sonraki sene anaokulu böyle daha mı iyi olur?
Arkadaşımın kizi da 3 yasinda kreş degil de anaokulu verdi MEB e bağlı daha önce kreş denemislerdi şuan çok memnunAhsen mayısın sonunda 3 yaşında oluyor. Kreşe göndermek gibi niyetim vardı. Ama erken, sıkılır mı diye düşünmeye başladım. Bu sene giderse 2 sene kreş olmuş olacak. Seneye giderse kreş (4 yaş), sonraki sene anaokulu böyle daha mı iyi olur?
Sen bilirsin ama bence seneye göndersen daha iyiAhsen mayısın sonunda 3 yaşında oluyor. Kreşe göndermek gibi niyetim vardı. Ama erken, sıkılır mı diye düşünmeye başladım. Bu sene giderse 2 sene kreş olmuş olacak. Seneye giderse kreş (4 yaş), sonraki sene anaokulu böyle daha mı iyi olur?
Bana kalsa ben bu sene göndercektim 3 bucuk yasındaydı esim kücük diye göndermedi. Eylülde yazdırcam insallah hala kücük diyo 4 bucuk olacak büyük oglum sadece anasınıfına gitti onda da aynısını yaptı kücük kücük diye izin vermedi gitmesine. Okulda hiç zorlanmadım cok sükür ama ben Meteyle vakit geciremiyorum bi parka cıkarıyorum yazın her gün bide sabah bi iki saat oynadıgım fırsatın varsa yarım gün gitsinAhsen mayısın sonunda 3 yaşında oluyor. Kreşe göndermek gibi niyetim vardı. Ama erken, sıkılır mı diye düşünmeye başladım. Bu sene giderse 2 sene kreş olmuş olacak. Seneye giderse kreş (4 yaş), sonraki sene anaokulu böyle daha mı iyi olur?
sağolasın serocumBaşınız sağolsun abla![]()
İnşallah hayırlısı ile nasip olsunKızlar kızlar canım kızlar. Benim için dua eder misiniz beklediğim bir şey var içim kıpır kıpır inşallah olur da burdan sizinle paylaşmak nasip olur![]()
Sanırım araba kullanacağın için olıyor ilknur.Kızlar bu panik atak nasıl bisey bende ondan var sanırım.
Sürekli kalbim sıkışıyo karnım agrıyo nefesim daralıyo belli bi nedenide yok.
Bugun dişe gitcem ama korkmuyorum korkacak bisey yapılmayacak cünkü.
Eşimle araba sürmeye baslamıstık 2 kere cıktık bundan sonra her gittigimiz yere ben sürcem dedim dünde yine ben sürdüm biraz gerildik hic hata yapmamamı bekledigi icin. Bugun dişçiye giderken yine ben sürerim dedim o mu aklımda suan ondan mı bilmiyorum. Yani uyandıgımdan beri böyleyim karnım agrıyo sürekli nefesim daralıyo. Bi tek bu degil her şeyde ben böyleyim en ufak biseyde heyecanda streste aynı seyleri yasıyorum
Daha bugün bu konu oldu veliler arasında.Ahsen mayısın sonunda 3 yaşında oluyor. Kreşe göndermek gibi niyetim vardı. Ama erken, sıkılır mı diye düşünmeye başladım. Bu sene giderse 2 sene kreş olmuş olacak. Seneye giderse kreş (4 yaş), sonraki sene anaokulu böyle daha mı iyi olur?
Oda var hayal kalbim resmen ağzımda atıyo o kadar hızlı sonrasında nefesim daralıyo. Bi kere gece uyuyamadım o kadar kötü oldum ki balkona çıkıyorum gecmiyo derin nefes almaya çalışıyorum alamıyorum yarıda kesiliyo nefesim o zaman ds hic bisey yoktu arabayla alakalı bi durum hic yoktu. En son yarım saat aglamıstım kendime gelmistimSanırım araba kullanacağın için olıyor ilknur.
Bende öyleyim her konuda bi yere gideceğim zaman erken uyanırım alarmdan önce. Karnıma ağrılar girer ne biliyim stres olurum. Panik atak karın agrısı değilde kalp çarpıntısı sanki kalp krizi geçirecekmişsin gibi oluyor daha çok. Nefes almakta güçlük çekiyorsun nerede ne zaman geleceği belli olmuyor. Tabi kişiden kişiye göre değişir bu tabirler ama bence sen araba konusunu taktığın için oluyor
İstersen terapi al bi uzman görüşü iyi olur senin için ilknur. Zor bi durum bende anksiyeteye var maalesef yaşadıklarını anlayabiliyorumOda var hayal kalbim resmen ağzımda atıyo o kadar hızlı sonrasında nefesim daralıyo. Bi kere gece uyuyamadım o kadar kötü oldum ki balkona çıkıyorum gecmiyo derin nefes almaya çalışıyorum alamıyorum yarıda kesiliyo nefesim o zaman ds hic bisey yoktu arabayla alakalı bi durum hic yoktu. En son yarım saat aglamıstım kendime gelmistim
Bunu düsündüm bugun alsam mı diye. Bu arada büyük oglumla ilgili sürekli biseyler getiriyorum aklıma oda tavan yaptı slow müzik dinleyemiyorum hemen kafamda beliriyo düsünceler sonrw aglamaya baslıyorumİstersen terapi al bi uzman görüşü iyi olur senin için ilknur. Zor bi durum bende anksiyeteye var maalesef yaşadıklarını anlayabiliyorum
Yani alsan iyi olur bence kendini daha iyi hissedersin canımBunu düsündüm bugun alsam mı diye. Bu arada büyük oglumla ilgili sürekli biseyler getiriyorum aklıma oda tavan yaptı slow müzik dinleyemiyorum hemen kafamda beliriyo düsünceler sonrw aglamaya baslıyorum