Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sınırlarımı çok zorluyor, hem de saatlerce . Sakinken çok konuşup anlatıyorum. Ama ilk fırsatta yine aynı şeyler .

Amin sağol bonusum . Her gün okuyayım demi?

Geçicidir ama bu kadar da erken başlayacağını düşünmüyordum ya 🙁
kuzum ergenlk yaşı aşağı çekildi normal bir süreç olarak kabul et o da kendi arayışı içinde sadece yönlendir bu şekilde ilişki kurulamayacığını ona hissettir
sen hırçın olduğunu yazmışsın sana sayğısızlık yapmasına izin verme sakin zamanlarında senden özür dilediği zaman onu anladığını söylerek cümleye başlaki bana ne oluyor demesin şimdiki gençler çok uyanık ben ergenim ayağına aileyi barmağında oynatıyor bu konuda da sakın sen ergensin etiketi yapıştırma hatta bu süreci akışa bırak bazen tek bir cümle tartışmayı kesebilir mesala
bu kadar ileri gidip saygısızlık yapmana izin veremem gibi onu aşağlamadan etkileyici sözler bul odayı terk et siniri yatışınca yanına gelince güzelce konuş bu
önce bu süreci doğal karşıla ve kabullen

benim kız ergenim diyor bunun arkasına sakladığında bende menepoza girecem bir ergen bir meneboz otuturuz aşağı
şunu hissetirin hayat döngüsü bizi bir şeyler içnden geçirip çıkarıyor biz bunlara ayak uyduracağız hangi kalbın içindeysen onun şekli alacaksın kalıpları zorlarsan dışına çıkarsan dağılırsın

1000019201.webp

Günaydın, hayırlı haftalar kır çiçekleri 🤍

Back
X