- 8 Aralık 2011
- 45.523
- 165.003
- 798
hayırla sağlıkla gelsinKızlar kızlar canım kızlar. Benim için dua eder misiniz beklediğim bir şey var içim kıpır kıpır inşallah olur da burdan sizinle paylaşmak nasip olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırla sağlıkla gelsinKızlar kızlar canım kızlar. Benim için dua eder misiniz beklediğim bir şey var içim kıpır kıpır inşallah olur da burdan sizinle paylaşmak nasip olur![]()
Hayırlısı olsun canm Allah gönlüne göre versin inşallahKızlar kızlar canım kızlar. Benim için dua eder misiniz beklediğim bir şey var içim kıpır kıpır inşallah olur da burdan sizinle paylaşmak nasip olur![]()
Hayırlısıyla kolaylıkla afiyetle sağlıkla gelsin beklediğin haber swetimmKızlar kızlar canım kızlar. Benim için dua eder misiniz beklediğim bir şey var içim kıpır kıpır inşallah olur da burdan sizinle paylaşmak nasip olur![]()
Allah rahmet eylesingünaydın, hayırlı sabahlar
eşimin abisi dün sabah vefat etti cenazemiz vardı![]()
İnşallah em güzel şekilde gerçekleşir istediğin şey sweetKızlar kızlar canım kızlar. Benim için dua eder misiniz beklediğim bir şey var içim kıpır kıpır inşallah olur da burdan sizinle paylaşmak nasip olur![]()
sağol canım Allah razı olsunAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah başınız sağ olsun abla
sağol canım Allah razı olsunpapatyamm başınız sağolsun.
sağol canım Allah razı olsun aminAllah rahmet eylesin
hayırlı haberler alırsınKızlar kızlar canım kızlar. Benim için dua eder misiniz beklediğim bir şey var içim kıpır kıpır inşallah olur da burdan sizinle paylaşmak nasip olur![]()
Allah rahmet eylesin abla başınız sağolsungünaydın, hayırlı sabahlar
eşimin abisi dün sabah vefat etti cenazemiz vardı![]()
Hayırlısıyla Allah gönlündeki nasip etsin canımKızlar kızlar canım kızlar. Benim için dua eder misiniz beklediğim bir şey var içim kıpır kıpır inşallah olur da burdan sizinle paylaşmak nasip olur![]()
Çok güzel gözüküyo nane ellerine saglık
sağolasın ilknurAllah rahmet eylesin abla başınız sağolsun
Hayırlısıyla Allah gönlündeki nasip etsin canım![]()
Çok güzelBalıklıgöl'den selamlarr![]()
benim kızımda 3 yaşında kreşe vermeyi düşünüyo, çünkü çok hareketli bi çocuk enerjisi çok fazlaAhsen mayısın sonunda 3 yaşında oluyor. Kreşe göndermek gibi niyetim vardı. Ama erken, sıkılır mı diye düşünmeye başladım. Bu sene giderse 2 sene kreş olmuş olacak. Seneye giderse kreş (4 yaş), sonraki sene anaokulu böyle daha mı iyi olur?