Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cay icersem yanında bisey yerim o yüzden icmiyorumBiz de kızlarla film izliyoruz.
Siyah çay var![]()
Mükemmel gözüküyoİyi akşamlar
Ormandaydım çocuklarla hafif rüzgarlıydı ama değdi papatyalar halı gibiydi
Eki Görüntüle 3579462
Gelemedim ya. Hem eşim evdeydi hem de çocuklarla (özellikle kızımla) sıkıntıdayımLimonsuzzcay nerdesin görmedim sanki
Noldu canım hayırdırGelemedim ya. Hem eşim evdeydi hem de çocuklarla (özellikle kızımla) sıkıntıdayım![]()
Bilmiyorum ki canım. Ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum anlamadım. Kızım çok öfkeli. Sürekli bişey istiyor, olmayınca çok sinirleniyor. Bana karşı çok saygısız bağırıyorNoldu canım hayırdır
Çocukları yetiştirirken zaman zaman zorlanıyoruz Allah sabrımızı arttırsınGelemedim ya. Hem eşim evdeydi hem de çocuklarla (özellikle kızımla) sıkıntıdayım![]()
Kac yasında limonsuz benim oglumda bu ara öyle 9 yaşında bi sus sanane sürekli tersleyerek cevap veriyo sonrada ne dedim ki diyo şaşırıyorum ya biz böyle miydik bu yaştaBilmiyorum ki canım. Ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum anlamadım. Kızım çok öfkeli. Sürekli bişey istiyor, olmayınca çok sinirleniyor. Bana karşı çok saygısız bağırıyoröyle bağırıp etrafa saldırıyor ki bi görsen sanki çok büyük bişey olmuş.sonra sakinleşince özür diliyor ama ben çok kırılıyorum artık
![]()
Amin inşAllahÇocukları yetiştirirken zaman zaman zorlanıyoruz Allah sabrımızı arttırsın
Kızın kaç yaşında ergenliğe yaklaştıysa huyları çok değişiyor maalesef
10.5 yaşında kuzum. Oğlum da ablasından görüp yapıyor. Kardeşine de çok bulaşıyor. Genelde kavga , bağrış oluyor evde.Kac yasında limonsuz benim oglumda bu ara öyle 9 yaşında bi sus sanane sürekli tersleyerek cevap veriyo sonrada ne dedim ki diyo şaşırıyorum ya biz böyle miydik bu yaşta
Ön ergenlikteymiş bu yaşta olabiliyor böyle şeyler gerçekten zor ama sabrını mümkün olduğunca korumaya çalış benim kızımında huyu çok değişmişti ama geçiyor düzeliyorlar merak etmeAmin inşAllah10.5 yaşında
Aynen öyle bizim evde de durumlar. Hic bisey olmasa bile gidip bi Mete ye vuruyo düsürüyo salak diyo. Her zaman sakin olamıyoruz malesef limonsuz bizde insanız sonucta. Anlamaya çalışcaz mecbur ama her şeye evet demicez yoksa ipin ucu kaçıyo.10.5 yaşında kuzum. Oğlum da ablasından görüp yapıyor. Kardeşine de çok bulaşıyor. Genelde kavga , bağrış oluyor evde.
Ben evet dersem, sakinsem biraz daha iyi oluyorlar ama her zaman olmuyor ki![]()
Ne yapmalıyım peki ? Her istediğini yaparsam önünü alamam.Ön ergenlikteymiş bu yaşta olabiliyor böyle şeyler gerçekten zor ama sabrını mümkün olduğunca korumaya çalış benim kızımında huyu çok değişmişti ama geçiyor düzeliyorlar merak etme
Aynen öyleAynen öyle bizim evde de durumlar. Hic bisey olmasa bile gidip bi Mete ye vuruyo düsürüyo salak diyo. Her zaman sakin olamıyoruz malesef limonsuz bizde insanız sonucta. Anlamaya çalışcaz mecbur ama her şeye evet demicez yoksa ipin ucu kaçıyo.
Tabii ki her istediklerini yapamayızNe yapmalıyım peki ? Her istediğini yaparsam önünü alamam.
Tabii ki her istediklerini yapamayız
Böyle bir dünya yok sınır koymak zorundayız sakinken neden bu şekilde davrandığını sorabilirsin bu yaşlarda akranlarıyla da okulda sorunları olabiliyor. Kimi çocuk içine kapanıyor kimi de agresifleşiyor. Birde çocukların için halim esmasını çekebilirsin gerçekten sakinleştiriyor