Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün 💕
🌸kuruyan çamaşırları katladım ✔️
🌸robot evi süpürdü ✔️
🌸bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım ✔️
🌸evin tozunu aldım✔️
🌸banyo lavabo ve aynasını sildim ✔️
🌸akşam yemeği yaptım ✔️
(kereviz yemeği(dün yapmıştım)
Bulgur pilavı
Salata
Yoğurt)
Akşam yemeği bulaşığını kaldırdım✔️
Ocağı sildim✔️
.
Bu işleri bile yarı yarıya eşim geldikten sonra yaptım bebeğim çok hasta bütün gün onunla ilgilendim 😪 nolur dua edin doktor çok dikkatli olman lazım henüz inmemiş tam ciğerlere ama başlamış dedi öksürüyor o minik bedeni nasıl içim yanıyor ben mi beceremedim bakamadım diye ama cumartesi Kayınvalideme girmiştim kayınpeder çok hastaydı o halle çocuğu kucağına aldı 😔
Çok geçmiş olsun Feraceli Feraceli 🙏🏻 inşallah çabucak iyileşir bebeğin.
Malesef insanlar çok düşüncesiz, madem hastasın niye alıyorsun el kadar bebeği kucağına 😑
Hastaların olduğu yerlerden uzak tutmaya çalışırsan daha iyi olur hem senin hem bebeğinin rahatı için 🌸

Doktorların anlaştığı eczaneler oluyor canım doktorun yönlendirmedi mi eczane için ?
Yok canm ilaçlar Türkiye geneli bulunmuyor firma ile anlaşmada sıkıntı varmiş hemşire dedi şimdiden ilaçlarını bulmaya çalış elinde bulunsun, bnde eczaneleri aradım sordum ama yok dediler, bi eczane depodan getiririm dedi ondan haber bekliyoruz inşallah bulunur ya 😔

✅Yatak odasını havalandırdım
✅Yatağımızı topladım
✅Yatak odasını ve ebeveyn banyosunu süpürdüm
✅Klozet ve lavaboyu yıkadım
✅1 posta çamaşır attım şimdi bitti kurutmaya atcam
✅Mutfağı topladım dünden kalanları elde yıkadım
✅Mutfağı havalandırdım
✅Marketten bişeyler sipariş ettim onları dolaba koydum

🎈3 posta daha çamaşır yıkanacak
🎈Mutfak, oturma odası, antre, çocuk odası ve salon havalandırılıp, süpürülecek
🎈Yemek yapcam
🎈Valiz hazırlanacak
Yolculuk nereye canım 😍

Yani direkt demese bile. Bişey oluyor mesela benle bi bağlantısını buluyor ben yapmışım gibi. Geçenlerde dedim hiç mi benim suçum ben haksızım demezsin ya pes dedim. Her şey benim hatam doğru dedim
Bizde de haksızlığı kabul eder, hatta hep o eder. Ama mutlaka sende şunu yaptın, yapmasaydın böyle olmazdı cümlesi 😂

Yok canm ilaçlar Türkiye geneli bulunmuyor firma ile anlaşmada sıkıntı varmiş hemşire dedi şimdiden ilaçlarını bulmaya çalış elinde bulunsun, bnde eczaneleri aradım sordum ama yok dediler, bi eczane depodan getiririm dedi ondan haber bekliyoruz inşallah bulunur ya 😔
Evet öyle ama doktorlar anlaştıkları eczaneler var ordan alınıyor hep. İnşallah bulursunuz 🙏🏼Sen devlete mi gidiyorsun canım ?

Hava güneşli mis gibi 🪴
Odaları havalandırdım 🪴
Yatağı topladım 🪴
Kahvaltı bulaşığını koyup makineyi çalıştırdım 🪴
Ocak tezgah lavabo temizledim 🪴
Tüm evi süpürdüm 🪴
Büyük banyonun klozet lavabosunu temizledim 🪴
Ebeveyn banyosunu çamaşır suyuyla yıkadım 🪴
Paspasları değiştirdim 🪴
Çamaşır katladım 🪴
Makineye çamaşır attım 🪴
Kahve içiyorum ☕