- 2 Ağustos 2013
- 36.863
- 118.608
- 798
Saray helvası falan değil mi yaw peynir miAfiyet olsun bacım da kahvenin yanına peynir neden![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saray helvası falan değil mi yaw peynir miAfiyet olsun bacım da kahvenin yanına peynir neden![]()
AnaaaaSaray helvası falan değil mi yaw peynir mi![]()
Benimde aklımda tatlılar olduğu için direkt o geldiAnaaaatam önümde beyaz peynir vardı o yüzden onu da aynısı sandım demek ki
![]()
Çok geçmiş olsunBugün
kuruyan çamaşırları katladım
robot evi süpürdü
bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım
evin tozunu aldım
banyo lavabo ve aynasını sildim
akşam yemeği yaptım
(kereviz yemeği(dün yapmıştım)
Bulgur pilavı
Salata
Yoğurt)
Akşam yemeği bulaşığını kaldırdım
Ocağı sildim
.
Bu işleri bile yarı yarıya eşim geldikten sonra yaptım bebeğim çok hasta bütün gün onunla ilgilendimnolur dua edin doktor çok dikkatli olman lazım henüz inmemiş tam ciğerlere ama başlamış dedi öksürüyor o minik bedeni nasıl içim yanıyor ben mi beceremedim bakamadım diye ama cumartesi Kayınvalideme girmiştim kayınpeder çok hastaydı o halle çocuğu kucağına aldı
![]()
Yok canm ilaçlar Türkiye geneli bulunmuyor firma ile anlaşmada sıkıntı varmiş hemşire dedi şimdiden ilaçlarını bulmaya çalış elinde bulunsun, bnde eczaneleri aradım sordum ama yok dediler, bi eczane depodan getiririm dedi ondan haber bekliyoruz inşallah bulunur yaDoktorların anlaştığı eczaneler oluyor canım doktorun yönlendirmedi mi eczane için ?
Yolculuk nereye canımYatak odasını havalandırdım
Yatağımızı topladım
Yatak odasını ve ebeveyn banyosunu süpürdüm
Klozet ve lavaboyu yıkadım
1 posta çamaşır attım şimdi bitti kurutmaya atcam
Mutfağı topladım dünden kalanları elde yıkadım
Mutfağı havalandırdım
Marketten bişeyler sipariş ettim onları dolaba koydum
3 posta daha çamaşır yıkanacak
Mutfak, oturma odası, antre, çocuk odası ve salon havalandırılıp, süpürülecek
Yemek yapcam
Valiz hazırlanacak
Aynen de öyle SerocumBoşver hergün çalışkan oluyoruz da ne oluyor
Amin inşallah canm Allah beyleyişte olanları sevindirsin inşallahİnşallah bu sefer güzel haberler alır mucizene kavuşursun![]()
Bizde de haksızlığı kabul eder, hatta hep o eder. Ama mutlaka sende şunu yaptın, yapmasaydın böyle olmazdı cümlesiYani direkt demese bile. Bişey oluyor mesela benle bi bağlantısını buluyor ben yapmışım gibi. Geçenlerde dedim hiç mi benim suçum ben haksızım demezsin ya pes dedim. Her şey benim hatam doğru dedim
Yaaa sesli güldümAfiyet olsun bacım da kahvenin yanına peynir neden![]()
Evet öyle ama doktorlar anlaştıkları eczaneler var ordan alınıyor hep. İnşallah bulursunuzYok canm ilaçlar Türkiye geneli bulunmuyor firma ile anlaşmada sıkıntı varmiş hemşire dedi şimdiden ilaçlarını bulmaya çalış elinde bulunsun, bnde eczaneleri aradım sordum ama yok dediler, bi eczane depodan getiririm dedi ondan haber bekliyoruz inşallah bulunur ya![]()
Afiyet olsun bacım da kahvenin yanına peynir neden![]()
El cevap Sweetcimden gelmiş.Saray helvası falan değil mi yaw peynir mi![]()
AhahahahBizde de haksızlığı kabul eder, hatta hep o eder. Ama mutlaka sende şunu yaptın, yapmasaydın böyle olmazdı cümlesi![]()
Evet canm bu sefer devlette deneyelim dedikEvet öyle ama doktorlar anlaştıkları eczaneler var ordan alınıyor hep. İnşallah bulursunuzSen devlete mi gidiyorsun canım ?
Amin canım sağolasın , iyi bi haber yok malesef yoğun bakıma almışlar bugün entübe etmişler
Şimdiye kadar özel hastanelerde tedavi gördüm öyle oluyordu, ama devlette önerdikleri eczane olmadıEvet öyle ama doktorlar anlaştıkları eczaneler var ordan alınıyor hep. İnşallah bulursunuzSen devlete mi gidiyorsun canım ?