- 20 Mayıs 2024
- 888
- 4.712
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ortadaki yeşilleyim.sil süpür pareKızlar yapay zeka ya bizi anlattım
Temizlik yapmayı seven kadınlar birbirleriyle muhabbet eden yemek yapan diye
Böyle yapmışEki Görüntüle 3574116
İnşallah olmaz bol bol emzir. Ayaklarının altınada sıcak su torbası koymayı denedin mi ben öyle yapıyodum cocuklara cok rahat gaz cıkarıyolardıDün
Kahvaltı hazırladım eşimi gönderdim
Bulaşık makinesini boşalttım
Çöpleri çıkardım
Ayran çorbası yaptım (hazır bebeğim uyuyorken)
Dünden kuruyanları katladım
2 posta çamaşır attım makineye
Çamaşırlığa serdim yıkananları
Yatağımızı topladım
Robot evi süpürdü
Akşam yemeği menüsü
(Ayran çorbası
Kısır)
.
Öğlen eşim işten izin alıp geldi hastane işlerimizi hallettik üçümüzünde ayrı ayrı gece güzel uyudu aslında ama ben hala uykusuz bitkindim tüm gün bugün bebeğim hasta gibi benimde heniz akıntım var sanki o öyle tıkanık gibi gecede uyumadık doğru düzgün inşallah hasta olmamıştır
AdChoices
ADVERTISING
onuda yapıyorum abla sıcak du kesesinin üstünde bezler ısıtıp karnına koyuyorum
Yapay zeka 40 yapmamış ki bildigin babannem yapmıs bi oksijen makinesi eksik yanındaGünaydın hayırlı sabahlar
Allah neşenizi arttırsın
Amaa kırklı yaşları gömmeyin yahu daha genciz yada ruhumuz genç
Yapay zekayı kınıyorum çok yaşlı çizmiş![]()
Yapay işte ne olacak zekası o kadarYapay zeka 40 yapmamış ki bildigin babannem yapmıs bi oksijen makinesi eksik yanında![]()
Aynen emzirmeyi duydum evet yatağını ısıtıyorum sonra ayaklarını altına koyuyorum karnından sıcak bez koyuyorumİnşallah olmaz bol bol emzir. Ayaklarının altınada sıcak su torbası koymayı denedin mi ben öyle yapıyodum cocuklara cok rahat gaz cıkarıyolardı
Aman iyi ol ablamİyiyim çiçeğimmburaya gün içinde pek sık gelememiş olabilirim, ondan durgun gibi gelmiştir.
siteye girince dualar bölüme bakıyorum, aktifim yani![]()
Bonus
Soldaki çalı süpürgeli bana benziyor ahahahahKızlar yapay zeka ya bizi anlattım
Temizlik yapmayı seven kadınlar birbirleriyle muhabbet eden yemek yapan diye
Böyle yapmışEki Görüntüle 3574116
ay ne biliyim kız öyle sandım kalp büyümesi diyince bu ara hastalıklarla kafam dolu annem hala düzelemediYa ablam hahahahaha senin yanlış anlamaların çok güzel oluyor
Aynı bu kadar benzerPekii bu görsel size kimi hatırlattıEki Görüntüle 3574118
TAkılıyoruz sana geçen günlerde okudum sanki böyle bir şey. Nasıl şu an annenay ne biliyim kız öyle sandım kalp büyümesi diyince bu ara hastalıklarla kafam dolu annem hala düzelemedi
Evet beni anlatmış gönül uygulama :))Bence bu penyez :)
Bende okuya okuya geliyorum parenin mesajı kaçırmışım dedimTısladım gülerken ya offf dedim heralde pare geldi görmedim hahhaha bi de yaşlı gadınları beğenmiyoruz