Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bağımlılık resmen ben her şeyi ona soruyorum artkAynen yaa bide mesela termosumu işte kutumu çektim bahçe ortamında yapar mısın diyorum açık havada yapıyor yani hayalii![]()
geçmiş olsun efser kalp büyümesimi varmış sendesendoromlar açık minak kalbim kaldıramadı oda büyümeye karar vermiş ne vardı bu kadar istekli olmayaydı
Yohh nenem
Yaa hahaŞu önde elinde süpürge olan heyecanlı kadın sensin gönül![]()
Yok abla burda attığı kalpler büyük ya onu demek istemişgeçmiş olsun efser kalp büyümesimi varmış sende
Kocan niye gızgınBen direk kendi fotografımızı koyup yapmıstım gecen gün bu fotografı anime yapar mısın diye eşimi cıkaramadım tam fotodan ben ve bebeklerim![]()
Evet gerçekten bende de öyle olduBağımlılık resmen ben her şeyi ona soruyorum artkinanır mısınız diyet listesi bile yaptı haftalık
![]()
Ya ablam hahahahaha senin yanlış anlamaların çok güzel oluyorgeçmiş olsun efser kalp büyümesimi varmış sende
Efserimgecen senenin cevizi mi ağaçtamı kaldı parem
Hahhaha şuan aklım ceviz büyüklüğünde taşlardabende diyorum günaydının görmedim şu anda aklı cevizdede olmamalı nerden çıktı şimdi ceviz dedim![]()
O gülmüyo pek tercihleri arasında yokKocan niye gızgın
Hahhahahha bi yanlış anlamadır gidiyor ayyy kahkaha attım ya ablamgeçmiş olsun efser kalp büyümesimi varmış sende
onuda yapıyorum abla sıcak du kesesinin üstünde bezler ısıtıp karnına koyuyorumbenim oğlumda bebekken gaz sancısı çok oldu dr küçük havluları ısıt ısıt karnına koy demişti , sende öyle bi dene sıcak iyi geliyo rahatlıyo ütüyle ısıtıp koymuştum sık sık
AnaaaaPekii bu görsel size kimi hatırlattıEki Görüntüle 3574118