- 8 Aralık 2011
- 45.523
- 165.000
- 798
bende diyorum günaydının görmedim şu anda aklı cevizdede olmamalı nerden çıktı şimdi ceviz dedimTısladım gülerken ya offf dedim heralde pare geldi görmedim hahhaha bi de yaşlı gadınları beğenmiyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende diyorum günaydının görmedim şu anda aklı cevizdede olmamalı nerden çıktı şimdi ceviz dedimTısladım gülerken ya offf dedim heralde pare geldi görmedim hahhaha bi de yaşlı gadınları beğenmiyoruz
sayfaya geri dönünce önüme düştüSitede bi gariplik var yine mesajlarına bakınca eskiler görünüyor
Azıcık genc olsaydık kız bu neKızlar yapay zeka ya bizi anlattım
Temizlik yapmayı seven kadınlar birbirleriyle muhabbet eden yemek yapan diye
Böyle yapmışEki Görüntüle 3574116
Hiç sorma yaaAzıcık genc olsaydık kız bu ne![]()
Eki Görüntüle 3574134
Sonra bunu yaptı![]()
Efser
Temizlik işini bitirmiş kahvesini içen telefona bakan biri dedim![]()
Ben direk kendi fotografımızı koyup yapmıstım gecen gün bu fotografı anime yapar mısın diye eşimi cıkaramadım tam fotodan ben ve bebeklerimHiç sorma yaa![]()
Evet olabilir başörtülü diyince direk yaşlı yapıyor zatenBaşımızı böyle örtmüyoruz ya ondan böyle çıkıyor
Ay ne güzel maşallah bende yaptım bir sürüBen direk kendi fotografımızı koyup yapmıstım gecen gün bu fotografı anime yapar mısın diye eşimi cıkaramadım tam fotodan ben ve bebeklerim![]()
Ay yok öyle bir sürü yapamamAy ne güzel maşallah bende yaptım bir sürü![]()
Aynen yaa bide mesela termosumu işte kutumu çektim bahçe ortamında yapar mısın diyorum açık havada yapıyor yani hayaliiAy yok öyle bir sürü yapamamyeter ama manzara sofra fotografları güzel olmuştu senin hoşuma gitti
Şu önde elinde süpürge olan heyecanlı kadın sensin gönülKızlar yapay zeka ya bizi anlattım
Temizlik yapmayı seven kadınlar birbirleriyle muhabbet eden yemek yapan diye
Böyle yapmışEki Görüntüle 3574116
Bence bu penyez :)Pekii bu görsel size kimi hatırlattıEki Görüntüle 3574118