Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben çözdüm bu işi Sero 😂
Ona instagramdan çocuk bakmak en zor iş, bilmem kaç işe bedel gibi videolar atıyorum işte araştırmalar böyle söylüyor ben değil diyorum. Hemen arıyor, akşam gelip ben bakacağım sen dinlen.
Gelince bakıyor mu peki 😄

Ben çözdüm bu işi Sero 😂
Ona instagramdan çocuk bakmak en zor iş, bilmem kaç işe bedel gibi videolar atıyorum işte araştırmalar böyle söylüyor ben değil diyorum. Hemen arıyor, akşam gelip ben bakacağım sen dinlen.
Güzel taktik yazıyorum bunu :KK58:
Hepte çeyiz önerisi almak olmaz

Hava sıcak değilse olmaz
Suan degil ama günes olursa bizim balkon sabah güneşini alıyo öğlene kadar cok sıcak oluyo o zaman
Bunu hic bilmiyorum😂
Ay pardon pardon doğru bir an hatlar karıştı :D nerde burada olan 10 balık 24 tane yengeç burcu kadını bakın kafamı karıştırdınız :D

Bu arada erkekler kadınlardan daha eleştirici oluyor. Bi de kim ben başak erkeğiyim dese bir yorumunu dinliyorum. Diyorum ki “aa ne güzel anlattı” sonunda aşırı saçma bir sonuca varıyo. En son Diyorum ki o kadar mantıklı konuşan adam bu muydu ne bu şimdi 😥

Kadınlarda ben pek eleştiren görmedim. Ben haksızlık olduğunda çok karşı çıkarım. onun dışında kendimi eleştiriyorum en çok. Bi de ben çok düzen hastasıyım. Düzenden kasıt her şeyin kutusu olsun çantası olsun. Bir çekmecede alakasız 100 tane şey görmek beni sıkar. Bir arada durmalarını isterim. Tamamen kendi gözlemim tabii bunlar. :D
Başak burcu erkegiyle tanısırsan direk engelle hahahah
Hep bir mi yumurtladınız bu ne kız
Bi gün 8 tane bi gün 13 tane yumurtluyolarmıs niyeyse hahaha
Serinse birşey olmaz ya.
Senin bebeler yiyor mu yumurta? Bir yaşından sonra yemedi benimki, ah ne güzel köy yumurtası şifa olsun.
Arda hafta içi okula giderken bi tane haşlanmış yumurta yiyo her gün hafta sonları yemiyo😂 mete cok sükür her seyi yiyo onada Her gün yediriyorum yumurta
Biz varya ilknurla o kadar farklıyız ki. O benim dediklerimi yapsa, ben onun dediklerini yapsam yeminle kocalarımızla mikemmel bir ilişkimiz olur. Ama yapamıyok 🤣 ilknurrr22 ilknurrr22 La Vie La Vie
Yalnız sen benim kocamın kadın versiyonu gibisin öyle olsam bende birbirimize girer boşanırdık😂

Evet bakıyor, tüm dünyası kızımız.
Ama bazen çok bunaltıcı oluyor bu durum; düşecek, üşütecek, üstü ıslandı vs vs.
Çok titizleniyor, on defa beni çağırıyor cevap vermiyorum 🤣
He iyi bakıyorsa kız 😄
Ay benim eşim kızım çok küçükken öyleydi aştı biraz.
Şimdi de şey var, annesi çorabı yok, annesi üstü ince, annesi tv ye çok bakıyor.. Babasııı yok çocuuumun 😄

Allahım neşeni artırsın 🤲
Hahah çok iyi anlıyorum seni ve hislerini.
Bende eşimin benim söylemek istediğim şeyi anlamadığından şikayetçiyim. Ama ben söylemeyim de o anlasın istiyorum.
Geçen bi video izledim adam diyorki siz erkeklere bişey söylersiniz onlar söylediğinizin%50 sini anlar%25 ini yapar diyor. Kız o kadar doğru ki yemin ederim test ettim öyle 🤣
Biz söylemeden anlasınlar istiyoz
Ben mesela bulaşık makinesi yıkanınca açıyorum soğusun diye sonra diyom niye yerleştirmedin. Adam diyor ki bana bunu yap de anlamamı bekleme dio😂😂😂

İki balkonda da branda var. cd poşet taktık yinede korkup kaçmadılar. bu kuşlar nasıl gidecek bizim balkonlardan önerisi olan var mı?

Temizlemekten bezdim yahuu. Daha yarım saat olmadı gelmişler. Tekrar sildim :olamaz:

Abartmıyorum bazen 10-15 tane oluyorlar

Eki Görüntüle 3571114
Kış akşamlarında benim evin tüm camları karga doluyor. Sabaha kadar camda balkon korkuluklarındalar. Kış boyu onların pisliği hiç gitmiyor. Hiçbir öözüm bulamadık komşularla 😔

Kızlar bunu okuyan tanıtsın kendini bende sizleri merak ediyorum ama önceden tanıttıysanız 13883 sayfasının arasında bulamam valla :D
29 yaşındayım, İstanbuldan yarışmaya katılıyorum😅
4.5 aylık bebem var. 5 yıldır ev hanımıyım☺️

Maşallah ne konuşmuşsunuz 😅 bende akrep burcuyum ama kindar kıskanç değilim yükselenim yay
Kaçırdın kız. Gaza geldim çenem düştü. Yemek yiyince bir sakinledim. :D
Güzel kombinasyon olmuş iki burcu da çok severim. Tanıdık akreplerin matematiği iyiydi seninde sayısalın iyi mi biraz araştırma yapmış olayım çaktırmadan. Burçlar şöyle böyle diye konuşmayı seviyorum napim :D

Back
X