- 7 Kasım 2014
- 7.419
- 13.261
- 448
Oh ne güzelYok değilim ama severim doğada yetişen otları

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh ne güzelYok değilim ama severim doğada yetişen otları
Gelince bakıyor mu pekiBen çözdüm bu işi Sero
Ona instagramdan çocuk bakmak en zor iş, bilmem kaç işe bedel gibi videolar atıyorum işte araştırmalar böyle söylüyor ben değil diyorum. Hemen arıyor, akşam gelip ben bakacağım sen dinlen.
Güzel taktik yazıyorum bunuBen çözdüm bu işi Sero
Ona instagramdan çocuk bakmak en zor iş, bilmem kaç işe bedel gibi videolar atıyorum işte araştırmalar böyle söylüyor ben değil diyorum. Hemen arıyor, akşam gelip ben bakacağım sen dinlen.
Evet bakıyor, tüm dünyası kızımız.Gelince bakıyor mu peki![]()
Suan degil ama günes olursa bizim balkon sabah güneşini alıyo öğlene kadar cok sıcak oluyo o zamanHava sıcak değilse olmaz
Bunu hic bilmiyorum
Başak burcu erkegiyle tanısırsan direk engelle hahahahAy pardon pardon doğru bir an hatlar karıştınerde burada olan 10 balık 24 tane yengeç burcu kadını bakın kafamı karıştırdınız
Bu arada erkekler kadınlardan daha eleştirici oluyor. Bi de kim ben başak erkeğiyim dese bir yorumunu dinliyorum. Diyorum ki “aa ne güzel anlattı” sonunda aşırı saçma bir sonuca varıyo. En son Diyorum ki o kadar mantıklı konuşan adam bu muydu ne bu şimdi
Kadınlarda ben pek eleştiren görmedim. Ben haksızlık olduğunda çok karşı çıkarım. onun dışında kendimi eleştiriyorum en çok. Bi de ben çok düzen hastasıyım. Düzenden kasıt her şeyin kutusu olsun çantası olsun. Bir çekmecede alakasız 100 tane şey görmek beni sıkar. Bir arada durmalarını isterim. Tamamen kendi gözlemim tabii bunlar.![]()
Bi gün 8 tane bi gün 13 tane yumurtluyolarmıs niyeyse hahahaHep bir mi yumurtladınız bu ne kız
Arda hafta içi okula giderken bi tane haşlanmış yumurta yiyo her gün hafta sonları yemiyoSerinse birşey olmaz ya.
Senin bebeler yiyor mu yumurta? Bir yaşından sonra yemedi benimki, ah ne güzel köy yumurtası şifa olsun.
Yalnız sen benim kocamın kadın versiyonu gibisin öyle olsam bende birbirimize girer boşanırdıkBiz varya ilknurla o kadar farklıyız ki. O benim dediklerimi yapsa, ben onun dediklerini yapsam yeminle kocalarımızla mikemmel bir ilişkimiz olur. Ama yapamıyok![]()
ilknurrr22
La Vie
He iyi bakıyorsa kızEvet bakıyor, tüm dünyası kızımız.
Ama bazen çok bunaltıcı oluyor bu durum; düşecek, üşütecek, üstü ıslandı vs vs.
Çok titizleniyor, on defa beni çağırıyor cevap vermiyorum![]()
Bence deBaşak burcu erkegiyle tanısırsan direk engelle hahahah
Sende benim gocamınYalnız sen benim
Yalnız sende benim gibi olsan evde çıt çıkmazdı ha mal gibi birbirinize bakar dururdunuz ahahahSende benim gocamın![]()
Hahahahaha buna güldümYalnız sende benim gibi olsan evde çıt çıkmazdı ha mal gibi birbirinize bakar dururdunuz ahahah
Ben ne yapmışım da travmam var sabah ne yazdım dönüp okuyacam
Ben mesela bulaşık makinesi yıkanınca açıyorum soğusun diye sonra diyom niye yerleştirmedin. Adam diyor ki bana bunu yap de anlamamı bekleme dioAllahım neşeni artırsın
Hahah çok iyi anlıyorum seni ve hislerini.
Bende eşimin benim söylemek istediğim şeyi anlamadığından şikayetçiyim. Ama ben söylemeyim de o anlasın istiyorum.
Geçen bi video izledim adam diyorki siz erkeklere bişey söylersiniz onlar söylediğinizin%50 sini anlar%25 ini yapar diyor. Kız o kadar doğru ki yemin ederim test ettim öyle
Biz söylemeden anlasınlar istiyoz
Attığım tahin işte kızBen ne yapmışım da travmam var sabah ne yazdım dönüp okuyacam![]()
Kız yazık ya böyle düşününce de acınası haldelerBen mesela bulaşık makinesi yıkanınca açıyorum soğusun diye sonra diyom niye yerleştirmedin. Adam diyor ki bana bunu yap de anlamamı bekleme dio![]()
Ya işlerine öyle geliyorKız yazık ya böyle düşününce de acınası haldeler![]()
Kış akşamlarında benim evin tüm camları karga doluyor. Sabaha kadar camda balkon korkuluklarındalar. Kış boyu onların pisliği hiç gitmiyor. Hiçbir öözüm bulamadık komşularlaİki balkonda da branda var. cd poşet taktık yinede korkup kaçmadılar. bu kuşlar nasıl gidecek bizim balkonlardan önerisi olan var mı?
Temizlemekten bezdim yahuu. Daha yarım saat olmadı gelmişler. Tekrar sildim
Abartmıyorum bazen 10-15 tane oluyorlar
Eki Görüntüle 3571114
29 yaşındayım, İstanbuldan yarışmaya katılıyorumKızlar bunu okuyan tanıtsın kendini bende sizleri merak ediyorum ama önceden tanıttıysanız 13883 sayfasının arasında bulamam valla![]()
Maşallah oyy Allah analı babalı büyütsün29 yaşındayım, İstanbuldan yarışmaya katılıyorum
4.5 aylık bebem var. 5 yıldır ev hanımıyım![]()
Kaçırdın kız. Gaza geldim çenem düştü. Yemek yiyince bir sakinledim.Maşallah ne konuşmuşsunuzbende akrep burcuyum ama kindar kıskanç değilim yükselenim yay