- 10 Kasım 2024
- 2.075
- 11.524
- 123
- 30
Ney kız 5.mi geliyoDualarınız için çok çok teşekkür ederim oldu gibi inşallah bu hafta belli olucak.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ney kız 5.mi geliyoDualarınız için çok çok teşekkür ederim oldu gibi inşallah bu hafta belli olucak.![]()
Bugün aklıma geldi valla. Size de yazıyım dedim kesin vardır diyetgiller diyeBende tekrar diyete başlayacaktım amaaan bayramdan sonra başlarım dedim![]()
Estağfirullah tövbe yarabbim şakası bile kötü gözüm karardı anidenNey kız 5.mi geliyo![]()
Bayramda yeriz biraz yer acılsınBende tekrar diyete başlayacaktım amaaan bayramdan sonra başlarım dedim![]()
Yavaş zıpla da düşmesinEstağfirullah tövbe yarabbim şakası bile kötü gözüm karardı anidenbiiseyi söyleyince olmuyor bende onu uyguluyorum olsun inşallah hemen ziplarim
![]()
hahah bende söyleyim bari olabilir ya düsünüyoruz 3.yü niye olmasınEstağfirullah tövbe yarabbim şakası bile kötü gözüm karardı anidenbiiseyi söyleyince olmuyor bende onu uyguluyorum olsun inşallah hemen ziplarim
![]()
Kanki bu totem herkeste tutmaya bilir bence sen sushahah bende söyleyim bari olabilir ya düsünüyoruz 3.yü niye olmasın![]()
Hahahaha lan olmayacak duam kabul olur doğru diyosun ben kenara çekildimKanki bu totem herkeste tutmaya bilir bence sen sus![]()
Hahahaha lan olmayacak duam kabul olur doğru diyosun ben kenara çekildim![]()
BendeSen diyince baktım öf![]()
Ben aşırı saldım öyle böyle değil ve canım hiç bi şey yapmak istemiyor ne diyet ne spor ama olmaz yani böyle yarın küre başlıcamBende tekrar diyete başlayacaktım amaaan bayramdan sonra başlarım dedim![]()
Doktoru duyunca geçiyor bazı hastalıklar neden oluyor bilmiyorum ama benim de başıma geliyorKulak burun boğaz randevusu almıştım yarın gideceğim kulak ağrım azaldı ama öksürüyorum baya
Nasıl bi kür ?Ben aşırı saldım öyle böyle değil ve canım hiç bi şey yapmak istemiyor ne diyet ne spor ama olmaz yani böyle yarın küre başlıcam![]()
Daha bakmadım araştırıcam biraz bi psikolojik olarak girmem lazım artıkNasıl bi kür ?
Banada söyle banada söyle
Banada söyle bende bileyiiiimmmm![]()
Allah kabul etsin abla ne güzel denk getirmiş Rabbimİftarımızı ettik Elhamdülillah
Hemen karşıda cami vardı akşam namazını eda edip, mescid namazı da kılıp çıktık.
Yan tarafta kuruyemişci vardı kahve çektirmeye girdik. Biri geldi, bi teyze lokum almış, onu almaya geldim bu akşam camide dağıtılacağız dedi.
Dedim bende alsam dağıtırmısınız. Tabiki abla yarın akşam dağıtırız dedi.
Pek mutlu oldum Rabbim böyle bir fırsatı yarattığı içinRabbim cümlemizin hayırlarını kabul eylesin. Ölmüşlerimizin ruhuna gitsin inşaAllah
![]()
Ben git gel yapamıyorum işte direk alıp uyumaya devam ediyorumMete kendi yatağında yatıyo hiç yanımıza almıyorum ama gece 2 3 bazen 4 kere bile uyandıgı oluyo. Yanına git git gel mahvediyo beni
Teşekkür ederim canım benim insallah![]()
Yok buradaki hastaneye anca denk geldi sıraDoktoru duyunca geçiyor bazı hastalıklar neden oluyor bilmiyorum ama benim de başıma geliyor![]()
Sağolasın canımÇok geçmiş olsun gönül şimdi nasıl durdu mu kanaması
Evet orası öyle ateşini düşüremedim ben bu sefer yani kolay düşmeyince doktor ne verdiyse içirdim gerçi aferin de yazmıştı onu bi iki gün içirdim bıraktım üst üste vermiyorumİyileşti şükür geçen hafta olmuştu da antibiyotik vermişti 3 gün verdim zaten baktım bişeyi yok vermedim de. Şifa olsun bazen mecbur kalıyoruz tabi yapacak bir şey olmayınca
Bende şükür iyiyim ara ara öksürük geliyor da artık yapacak bir şey yok ona da