Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım nasıl oldunSahurdan sonra uyuyamadım sol kulağım ağrıyor karnıma da kramp giriyor üşüttüm mü ki diye düşünüyorum
Sümbül mu abla ben bulamadım pazara falan baktık yok
Ağrıların devam ediyor mu halaGeçmişi okuyamadım direk giriyorum çünkü telefona bile bakacak halim yok. 5 dakika uğrayayım dedim![]()
Maalesef canımAğrıların devam ediyor mu hala
evet swetim sümbül ben buda hakmar diye bi marketten aldımSümbül mu abla ben bulamadım pazara falan baktık yok
ah canım tekrar geçmiş olsun bu sene herkesi yıktı geçirdi bu hastalıkBen hala çok kötüyümkorona dan daha beter bi hastalıkmış Allah düşmanımın başına bile vermesin dediklerinden. Regl olmadığım için ilaç da vermedi doktor, riske atamam dedi. Sadece parol kullanıyorum.
Buralarda öyle satan yok bi pazarlarda oluyor bime şoka gelirse ordan alıp dikcem bahçeye bendeevet swetim sümbül ben buda hakmar diye bi marketten aldım
Limonsuzum canimm çok geçmiş olsunBen hala çok kötüyümkorona dan daha beter bi hastalıkmış Allah düşmanımın başına bile vermesin dediklerinden. Regl olmadığım için ilaç da vermedi doktor, riske atamam dedi. Sadece parol kullanıyorum.
istiyeceğin biri varsa kemik suyu çorba iste içebiliyorsa direk iç kuzum çok geçmiş olsunBen hala çok kötüyümkorona dan daha beter bi hastalıkmış Allah düşmanımın başına bile vermesin dediklerinden. Regl olmadığım için ilaç da vermedi doktor, riske atamam dedi. Sadece parol kullanıyorum.
geçen hafta A101 de çiçek soğanları görmüştüm ama sümbül varmıydı bilmiyorum bi bak istersen orayaBuralarda öyle satan yok bi pazarlarda oluyor bime şoka gelirse ordan alıp dikcem bahçeye bende
Tahlil yapsalardı keşke kanda görülürdü gebelik var mı yok mu ona göre ilaç verilirdi onun ilacını almadan düzelmen zor yaBen hala çok kötüyümkorona dan daha beter bi hastalıkmış Allah düşmanımın başına bile vermesin dediklerinden. Regl olmadığım için ilaç da vermedi doktor, riske atamam dedi. Sadece parol kullanıyorum.