• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bonus Bonus cum bak geçende almıştım, çiçek açmaya başladılar 🤗🧿

Eklentiler

• 1000115483.webp
    1000115483.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000115482.webp
    1000115482.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 13
Ben hala çok kötüyüm 🥺 korona dan daha beter bi hastalıkmış Allah düşmanımın başına bile vermesin dediklerinden. Regl olmadığım için ilaç da vermedi doktor, riske atamam dedi. Sadece parol kullanıyorum.
ah canım tekrar geçmiş olsun bu sene herkesi yıktı geçirdi bu hastalık

Ben hala çok kötüyüm 🥺 korona dan daha beter bi hastalıkmış Allah düşmanımın başına bile vermesin dediklerinden. Regl olmadığım için ilaç da vermedi doktor, riske atamam dedi. Sadece parol kullanıyorum.
Limonsuzum canimm çok geçmiş olsun
Cuma vakti 🤲🏻 sana ve tüm hastalara Rabbim kalıcı şifalar versin çabucak atlatırsınız inşaAllah

Tünaydın ❤️
🚘Kalkar kalkmaz tüm evi havalndırdım
🚘Yatakları topladım
🚘Makineye çamaşır attım
Dünden yorgundum sahur bulaşığım kalmıştı
🚘Mutfağı topladım süpürdüm
🚘Çamaşır katladım yerleştirdim
🚘kuşlarımın kafese serdiğim kağırdı değiştim tülünü sirkeledim
🚘Tüm evi süpürdüm
🚘Hava güzeldi balkona çamaşır serdim 🌞
🚘Çamaşır attım makineye

Biraz dinlenip Bugün büyük banyoyu temizleceğim
Akşama yemeğim salatam var mısırlı pilav yapacağım

istiyeceğin biri varsa kemik suyu çorba iste içebiliyorsa direk iç kuzum çok geçmiş olsun

Tahlil yapsalardı keşke kanda görülürdü gebelik var mı yok mu ona göre ilaç verilirdi onun ilacını almadan düzelmen zor ya

Back
X