Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaa
ne okumamız gerekiyo duamı edicez özel bişe varmıpenyez83 gördün mü yukardaki paylaşımı? O saatte okuma yapıcam ben de inşallah
İnşaAllah bonusummpenyez83 gördün mü yukardaki paylaşımı? O saatte okuma yapıcam ben de inşallah
Kız cam perde indirmicem ya onu yapcamSen bi duuur ordahamilesin yok sana maraton falan, ortalığı topla yeter arada süpür mopla sil okadar
Yaa abla beni duydulandırdınhayırlı sabahlar ,hayırlı cumalar
ramazanın 14 ne geldik bile bayrama kaldı 15 gün
annem dün hastaneden çıktı çok şükür , bende dün erken çıktım annemlere gittim onlar gelene kadar yemek yaptım ,
evi süpürdüm iftarı birlikte yaptık , ilaçlarını kontrol ettim nasıl kaçta içilecek hem anneme anlattım hava ilacı falan var günde 3 defa karıştırmasın diye söyledim , sonrada bi güzel banyo yaptırdım annemi baştan biraz çekindi dedim beni sen doğurdun utanıyonmu tek yapamazsın hastasın insan evladıda olsa çekiniyo bunu anladım
sonra bende eve geçtim namaz kıldım , duş aldım çay demledim eşimle bişeyler yedik 12 olmadan yattım gecede su içtim mandalina yedim
bizim iş yeri E 5 e uzak yürüme en az 20 dakika dün erken çıktım nasıl yürücem oruçlu oruçlu diyodum,
bi yandanda dua ediyorum Allah ım bana güç kuvvet ver gideyim annemin işlerini yapıyım diye
tersaneden çıktım yürüyorum bi yandanda bakınıyorum tanıdık biri geçermi arabayla benide köprüye kadar bırakır diye
bizim buralar hep tersane çok araba geçiyo ama hep erkek yabancı durduramıyosunki , derken bi baktım bi bayan beni görünce durdu benide bırakırmısınız dedim , tabiki dedi bindim kadına dedim senden Allah razı olsun dua ederek geliyodum Allah senin işini gücünü rast getirsin çok dua ettim
arabadan inince ağladım Allah ım sen ne büyüksün dua ettiğimizde zor durumda olduğumuzda hep yanımızdasın
biz ne kadar aciziz nankörüz , sana inanmıyanlar utansın dedim,
Yok ablacım özel bişey değil tutulmalarda Peygamber efendimiz hep namaz kılarmış hiç boş geçirmezmiş.ne okumamız gerekiyo duamı edicez özel bişe varmı
niye kız seroYaa abla beni duydulandırdın![]()
Ne bilem son cümlen çok güzeldiniye kız sero![]()
bugün mü kılıcaz belli bi saati yok dimiYok ablacım özel bişey değil tutulmalarda Peygamber efendimiz hep namaz kılarmış hiç boş geçirmezmiş.
Biz de boş geçmeyelim
ama gerçekten öyle ben dün öyle bi sıkıntı içindeydimki dua ede ede giderken Rabbim o kadını hızır gibi yetiştirdi banaNe bilem son cümlen çok güzeldi![]()
bugün mü kılıcaz belli bi saati yok dimi
tamam canım çok sağolTutulma sırasında kılınıyor sen işte nasıl kılıcan 10 gibi tutulma. Tesbih çek dua et maksat boş olmasın
Çok şükür,ama gerçekten öyle ben dün öyle bi sıkıntı içindeydimki dua ede ede giderken Rabbim o kadını hızır gibi yetiştirdi bana
nasıl sevindim nasıl içten dua ettimki kadına, tabiki Rabbimede şükürler ettim
biz iyi bişeyler yapmak isteyelim yeterki Rabbim yolumuzu açıyo önümüze diziyo herşeyi![]()